دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

فناوری فوق هوشمند مخصوص کشف اسرار درون مجسمه‌های باستانی + تصاویر



با کمک پیشرفت‌های علمی از این پس باستان شناسان می‌توانند درون اشیاء، مجسمه‌ها، مومیایی ها و حتی فسیل‌ دایناسورهای باستانی را رصد کرده اسرار درونی آنها را آشکار کنند.

به تازگی باستان شناسان با استفاده از فناوری اشعه لیزر و شبیه سازی مدل‌های 3 بعدی موفق به فاش کردن جزئیات و احیانا اشیاء پنهان شده در فسیل‌ها و حتی مجسمه‌های سنگی و گلی باستانی شده‌اند.

 

اخبار,اخبار گوناگون ,مومیایی ها

 
گفتنی است، دانشمندان در ابتدا از این روش برای تجزیه و تحلیل فسیل دایناسورها استفاده کرده‌اند و حال امیدوار هستند با استفاده از این فناوری به بازسازی اشیاء باستانی تخریب شده و یا در آستانه نابودی بپردازند.

از جمله دیگر مزایای این شیوه تشخیص اصل از نسخه تقلبی آثار باستانی با درصد بالایی از تشخیص است.

 

اخبار,اخبار گوناگون ,مومیایی ها

 
این فناوری حاصل تحقیق گروهی از دانشمندان ایالات متحده از دانشگاه کانزانس در همکاری مشترک با تیم موزه تاریخ طبیعی برک است.

در این روش اشعه لیزر به شی مورد نظر تابانده می‌شود به جای اینکه مانند روش‌های متداول امروزی شی در معرض پرتوهای نور uv قرار بگیرد.

از جمله مزایای این فن‌آوری قیمت نسبتا ارزان تجهیز وسایل آن و همینطور عدم آسیب رساندن به اشیاء باستانی است.

اخبار علمی - باشگاه خبرنگاران

 


ویدیو مرتبط :
پرده برداری دیجیتال از اسرار مومیایی های باستانی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کشف اسرار مومیایی‌ها با فناوری سی‌تی اسکن +تصاویر



اخبار,اخبارگوناگون,اسرار مومیایی‌ها

اخبارعلمی - کشف اسرار مومیایی‌ها با فناوری سی‌تی اسکن +تصاویر

دانشمندان فرانسوی از سی‌تی اسکن برای مطالعه بقایای یک مومیایی استفاده کردند که در شهر باستانی تبس کشف شد.

مومیایی مصری که حدود 2400 سال پیش زندگی کرده، شاید هرگز تصورش را هم نمی‌کرد که در قرن بیست و یکم سوژه مطالعاتی یک بیمارستان فرانسوی شود.

این مومیایی در میان مقبره‌های تبس کشف و به فرانسه آورده شد. هم‌اکنون، مومیایی در واحد «سنگواره‌شناسی» بیمارستان «روجر سالنرو» و موزه تاریخ طبیعی شهر لیل فرانسه تحت مطالعه است.

«امیلی دودرت» رادیولوژیست، «والدری ادوین» دانشمند پزشکی قانونی، «جودیت پارگامین» مدیر موزه تاریخ طبیعی شهر لیل و «ژاویه دموندیون» مدرس تشریح، بقایای مومیایی مزبور را پیش از اسکن آن در بیمارستان فرانسوی مطالعه می‌کنند.

این بیمارستان دارای آخرین فناوری‌ها برای انجام تحقیقات دیرین‌شناسی جدید است. «سنگواره‌شناسی» (Taphonomy) علم مطالعه موجودات در حال فرسایش طی زمان و چگونگی فسیل‌شدن آن‌هاست.

نتایج اسکن نشان داد این مومیایی گرچه با میکروب‌های باقی‌مانده از سال‌های دور پوشیده شده، دست‌نخورده و سالم مانده است.

این فقط مومیایی نیست که توسط فرانسوی‌ها تحت بررسی است بلکه آن‌ها در حال انجام مطالعاتی روی یک کروکودیل فسیل‌شده نیز هستند.

اخبار,اخبارگوناگون,اسرار مومیایی‌ها

اخبار,اخبارگوناگون,اسرار مومیایی‌ها

اخبار,اخبارگوناگون,اسرار مومیایی‌ها

اخبار,اخبارگوناگون,اسرار مومیایی‌ها

اخبار,اخبارگوناگون,اسرار مومیایی‌ها

اخبارعلمی- ایسنا