دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

فلش درایوی که قابلیت انتقال بی‌سیم اطلاعات را دارد



فلش درایو,فلش درایو سن‌دیسک,انتقال بی سیم اطلاعات با فلش

 این فلش درایو قادر به انتقال ۵ فیلم اچ‌دی به‌طور همزمان مابین سه دستگاه است

 

فلش درایوی که قابلیت انتقال بی‌سیم اطلاعات را دارد
شرکت سن‌دیسک که به عنوان یکی از اصلی‌ترین تولیدکنندگان حافظه‌های جانبی در دنیا شناخته می‌شود به تازگی فلش درایوی را معرفی کرده که امکان تبادل اطلاعات به‌صورت بی‌سیم را دارا می‌باشد.
شاید برای شما نیز این معضل پیش آمده باشد که در آن واحد خواهان ذخیره‌سازی اطلاعات حیاتی خود در فلش درایو در زمانی باشید که تمامی پورت‌های خروجی یو‌اس‌بی دستگاهتان مشغول است. چاره کار شما بدون شک استفاده از فلش درایو جدید سن‌دیسک است که قابلیت انتقال بی‌سیم اطلاعات را دارا می‌باشد.

 

فلش درایو بی‌سیم می‌تواند برای ذخیره، اشتراک‌گذاری و استریم موسیقی، ویدئو، تصاویر و فایل‌های متنی بر روی دستگاه‌های مختلف استفاده شود. نکته منحصر به فرد این محصول، عدم نیاز به ارتباط با یک روتر خارجی است. فلش درایو جدید سن‌دیسک امکان تبادل اطلاعات مابین گوشی‌های مبتنی بر اندروید و iOS تا ظرف ۴.۵ ساعت با هر بار شارژ را دارد و به گفته شرکت سازنده قرار است در ظرفیت‌های ۱۶، ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی تولید شود.


این محصول همچنین قابلیت اتصال به سیستم‌های رومیزی و لپ‌تاپ را از طریق شبکه وای‌فا و پهنای باند ۸۰۲.۱۱ b/g/n با فرکانس ۲.۵ گیگا هرتز را دارا می‌باشد و تمامی اطلاعات منتقل شده به آن توسط شبکه WPA2 کدگذاری می‌شوند. بدین ترتیب می‌توان از این فلش درایوها برای انتقال سریع فایل‌های دیتا مابین لپ‌تاپ، گوشی هوشمند، کامپیوترها مبتنی بر سیستم‌عامل مکینتاش و انواع تبلت ها استفاده کرد.


با بهره‌گیری از این محصول همچنین قادر به انتقال ۵ فیلم اچ‌دی به‌طور همزمان مابین سه دستگاه هستید بدین ترتیب محدودیت فضای ذخیره‌سازی بر روی گوشی‌های هوشمند به کلی از میان خواهد رفت؛ البته این فلش درایو دارای کانکتور USB 2.0 برای شارژ و انتقال فایل کابلی و همچنین گزینه‌ای برای تهیه خودکار فایل پشتیبان از دستگاه‌های متصل شده می باشد.

منبع : farnet.ir


ویدیو مرتبط :
نحوه انتقال بی سیم اطلاعات بین دو جی پی اس اورگون

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

جلوگیری از انتقال اطلاعات به حافظه های فلش



 

 

جلوگیری از انتقال اطلاعات به حافظه های فلش

 

تا پیش از این راه های انتقال اطلاعات به شکل سخت افزاری تنها از طریق فلاپی ها و نهایتأ CDها صورت میگرفت. اما با پیشرفت تکنولوژی ، امروز حافظه های فلش USB (کول دیسک) ، به مانند نقل و نبات در دست کاربران میگردد. این موضوع تاحدودی موجبات نگرانی مدیران شبکه را به علت عدم امنیت داده های موجود روی سیستم ها فراهم آورده است. به نوعی که هر فرد میتواند با وصل کردن فلش خود به USB به راحتی اطلاعات موجود روی هارد سیستم را منتقل کند. برای حفظ امنیت اطلاعات ، بسیاری در پی یافتن راهی برای جلوگیری از انتقال اطلاعات به داخل فلش دیسک ها هستند. در این ترفند قصد داریم روشی را به سادگی و از طریق رجیستری ویندوز معرفی کنیم که با بهره گیری از آن میتوانید کپی یا انتقال اطلاعات به داخل فلش دیسک های وصل شده به USB را کاملأ غیر ممکن نمایید.

 

بدین منظور:

از منوی Start وارد Run شده و در آن عبارت regedit را وارد نموده و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری باز گردد.
به مسیر زیر بروید:

HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control

 

حال روی کلید Control راست کلیک نموده و از New روی Key کلیک کنید. نام کلید جدید را StorageDevicePolicies قرار دهید.
اکنون اینبار روی کلید StorageDevicePolicies راست کلیک کنید و از منوی New روی DWORD Value کلیک کنید. نام مقدار جدید ساخته شده را writeProtect قرار دهید.
حال روی writeProtect راست کلیک کنید و Modify را انتخاب نمایید.
در قسمت Value Data عدد 0 را به 1 تغییر دهید و سپس OK کنید.
کار تمام است ، اکنون رجیستری را ببندید و سیستم را رستارت کنید.

از این پس اگر بخواهیم اطلاعاتی را به یک حافظه فلش یا هر نوع حافظه همراه مانند Mp3 player ها منتقل کنید با پیغام خطا خواهیم شد.
لازم به ذکر است برای بازگشت به حالت قبلی کافی است عدد 1 را مجدد به 0 تغییر دهید.
این ترفند تنها روی ویندوز XP سرویس پک 2 قابل انجام است.