دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

فعال نمودن حالت مرورخصوصی صفحات وب



 

 

فعال نمودن حالت مرورخصوصی صفحات وب


در نسخه‏های جدید مرورگرهای وب، حالتی به نام Private Browsing یا مرور خصوصی در نظر گرفته شده است که می‏تواند بسیار کاربردی باشد. فرض کنید قصد دارید به طور خصوصی مشغول گشت‏و‏گذار در اینترنت شوید. به صورتی که هیچ اطلاعاتی از آنچه شما در مرورگر مشاهده کرده‏اید مانند آدرس سایت‏های مشاهده شده در تاریخچه مرورگر ثبت نشود. پیش از این ناچار بودید پس از مشاهده صفحات وب، به صورت دستی History مرورگر و سایر موارد ثبت شده را پاک کنید. این کار هم وقت‏گیر است و هم باعث حذف سایر موارد ثبت شده در تاریخچه مرورگر می‏شود. اما با استفاده از این قابلیت جدید و فعال نمودن آن، هیچ اطلاعاتی در حافظه مرورگر در مدت زمانی که این حالت فعال است ثبت نمی‏شود و شما می‏توانید یک حالت امن را تجربه کنید. در این حالت صفحات مشاهده شده، موارد ثبت شده در فرم‏ها، پسوردها، لیست فایل‏های دانلود شده، کوکی‏ها و فایل‏های کش در حافظه مرورگر باقی نمیماند.

در این ترفند قصد داریم نحوه فعال نمودن حالت خصوصی را در 4 مرورگر اینترنت اکسپلورر، فایرفاکس، اپرا و گوگل کروم بازگو نماییم.

 

Internet Explorer
این حالت در مرورگر IE نسخه 8 اضافه شده است و InPrivate Browsing نام دارد. برای فعال نمودن آن کافی است از منوی Safety گزینه InPrivate Browsing را انتخاب کنید. تا زمانی که این حالت فعال است هیچ چیزی در حافظه مرورگر باقی نمی‏ماند.

 

Firefox
در نسخه 3.5 به بعد مرورگر فایرفاکس قابلیت Private Browsing اضافه شده است. برای فعال کردن آن کافی است از منوی Tools بر روی Start Private Browsing کلیک کنید. در پنجره ظاهر شده نیز مجدد جهت تأیید بر روی این دکمه کلیک کنید.

 

Opera
از نسخه 10 به بعد مرورگر اپرا این قابلیت به آن اضافه شده است. برای فعال نمودن آن بر روی دکمه O قرمز رنگ در بالای صفحه سمت چپ کلیک کنید. سپس از منوی Tabs and Windows برای باز کردن یک پنجره خصوصی گزینه New Private Window و برای باز کردن یک تب خصوصی گزینه New Private Tab را انتخاب کنید. کار با حالت خصوصی در مرورگر اپرا بسیار انعطاف‏پذیرتر از مرورگرهای دیگر است.

 

Google Chrome
در نسخه 4 به بعد مرورگر کروم حالت خصوصی به آن اضافه شده است. برای استفاده از آن نیز کافی است بر روی دکمه بالای صفحه سمت راست که با علامت آچار مشخص شده است کلیک کنید و New incognito window را انتخاب نمایید. همچنین در کروم با راست کلیک بر روی هر لینک امکان باز کردن آن را در حالت خصوصی دارید. این کار با راست کلیک بر روی هر لینک و انتخاب گزینه Open link in incognito window میسر است.

 


ویدیو مرتبط :
تبدیل صفحات وب به صفحات 3 بعدی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تصحیح متون خرچنگ قورباغه در صفحات وب!



 


تصحیح متون خرچنگ قورباغه در صفحات وب!

 

شاید شما نیز تا کنون سایتی را دیده اید یا ایمیلی را از جانب شخصی دریافت کرده اید که به محض باز کردن آن با حروف عجیب و به قول معروف خرچنگ قورباغه مواجه شده اید. بعد هم از نگارنده آن گله کرده اید و پنجره مورد نظر را بسته اید. اما اشتباه نکنید! به احتمال %90 مشکل از شماست و تنها %10 این احتمال وجود دارد که نویسنده رعایت حال شما را نکرده باشد. دلیل این موضوع هم خیلی راحت قابل درک است؛ Encoding مرور گر شما تنظیم نیست! پس هنگام مواجه با این حروف با چند کلیک ساده Encoding مرورگر خود را تنظیم کنید تا بتوانید متن فارسی را به طور کاملا صحیح بخوانید. برای یادگیری چگونگی تنظیم کردن Encoding صفحه با ما همراه شوید.

تمام سایت ها و میل هایی که ارسال می شوند از یک نوع Character Encoding استفاده می کنند و تنها نوع آن متفاوت است و همین موضوع کار ما را بسیار ساده می کند.

اما این سوال پیش می آید که چرا همه ی متون فارسی این مشکل را ندارند؟ پاسخ آن بسیار ساده است، زیرا کسانی که این متون را نوشته اند سایت یا میل خود را جوری تنظیم کرده اند که به طور اتوماتیک و بدون نیاز به تنظیم دستی از همان Encoding مورد نظر برای خواندن متن فارسی شان استفاده شود.

اما طریقه این که این Encoding ها را تنظیم کنیم بسیار ساده است و با چند کلیک قابل حل!

 

پس برای این کار در مرورگر اینترنت اکسپلورر:

در هر جایی از صفحه راست کلیک کنید، سپس از منوی باز شده بر روی Encoding بروید و بر روی (Unicode(UTF-8 کلیک کنید، دقت کنید که اگر آن را ندیدید بر روی More کلیک کنید و از آنجا بر روی (Unicode(UTF-8 کلیک کنید.

اما ممکن است پس از این کار هم متن مورد نظر فارسی نشد پس دوباره در هر جایی از صفحه راست کلیک کنید، سپس از منوی باز شده بر روی Encoding بروید و این بار بر روی (Arabic(windows کلیک کنید، دقت کنید که اگر باز هم آن را ندیدید بر روی More کلیک کنید و از آنجا بر روی (Arabic(Windows کلیک کنید.

 

در مرورگر فایرفاکس:

از منوی View و سپس Character Encoding میتوانید به موارد فوق دست پیدا کنید.

در سایر مرورگرها نیز طریقه کار مشابه این روشها است.

در صورتی که دوباره متن فارسی نشد باید تقصیر را به گردن نگارنده بیاندازیم که از فونتی استفاده کرده که تنها مخصوص سیستم خودش بوده و بر روی سیستم های دیگر قابل اجرا نیست.

منبع:tarfandestan.com