دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

فشرده ترین آپارتمان جهان ساخته شد



اخبار,اخبار علمی,آپارتمان

ایده ساخت آپارتمانی ارایه شده که می توان آن را بهترین گزینه ساخت و ساز در شهرهای شلوغی دانست که محدودیت فضا در آنها مهمترین چالش است..

شرکتی موسوم به Yo! Company در بریتانیا آپارتمانی طراحی کرده است که تقریبا می توان گفت از تمامی فضاهای آشکار و پنهان آن به بهترین شیوه ممکن استفاده شده است.

بسیاری از وسایل این آپارتمان از جمله مبلمان و میز ناهار خوری در فضایی مخفی نگهداری می شوند و تنها در مواقع لزوم از کف خانه یا دیوارهای کاذب خارج می شوند.

طراحان این شرکت توانسته اند در این آپارتمان کوچک دو خوابه ای که تنها ۴۰ متر مربع وسعت دارد مجموعه ای کامل از وسایل زندگی را با استفاده از ترفندهای معماری نوین گرد هم آورند.

یکی از نکات جالب توجه این آپارتمان جدید، نحوه ساخت آن است. طراحان از بلوک های مختلفی استفاده کرده اند تا فرآیند انتقال آنها از کارخانه به محل مورد نظر و سر هم کردن آنها به راحتی و در سریعترین زمان ممکن صورت گیرد.

در این خانه نمایشگر پروژکتور در سقف تعبیه شده است و تنها در موقع نیاز پایین آورده می شود تا فضای محدود آپارتمان به سینمایی مجهز تبدیل شود.

اوج ابتکار به کار رفته در طراحی خانه به آشپزخانه آن مربوط می شود که عملا در دیوار ساخته شده که تنها با کنار زدن یک در کشویی قابل استفاده می شود.

همچنین زمانی که نیاز به استفاده از تخت خواب نباشد، به راحتی و تنها با فشردن یک دکمه کوچک راه سقف خانه می شود.

اخبار علمی - مهر


ویدیو مرتبط :
اطلاعات تماس جهت دریافت لوح فشرده آپارتمان نشینی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نخستین آپارتمان شناور جهان ساخته می‌شود



نخستین آپارتمان شناور جهان ساخته می‌شود

«کوئن اولتیوس» و همکارانش از یک استودیو طراحی در هلند آپارتمانی را برای شرکت توسعه‌دهنده ONW/BNG GO طراحی می‌کنند که نخستین آپارتمان شناور جهان لقب خواهد گرفت.

نخستین آپارتمان شناور جهان ساخته می‌شود

پروژه ساخت این آپارتمان Citadel نام دارد و شامل مجموعه‌ای از آپارتمان‌های با توسعه لوکس و مدرن خواهد بود.

اجرای این طرح که اوایل سال آینده میلادی آغاز می‌شود، شامل 60 واحد در یک آرایه با تراکم بالا است و چنین پروژه‌ای به معنای توقف تعدادی از طرح‌های دفاعی در مقابل سیلاب است.

به گفته اولتیوس، هلند دارای سه هزار و 500 قطعه زمین پست (زمین‌های با ارتفاع پایین که با سدهای مصنوعی محافظت می‌شوند) است که زیر سطح دریا قرار دارند و با پمپاژکردن آب، خشک نگه داشته می‌شوند.

سازه سبک‌وزن جدید بر روی عرشه اصلی بنا می‌شود و دارای ارتباطات آسان به خشکی خواهد بود.

این طرح بخشی از برنامه‌ای است که برای ارائه آسایش همسان با آسمانخراش‌ها ارائه شده است.

یک سازه بزرگ، سنگین و شناور فونداسیون را تشکیل می‌دهد و از این آپارتمان‌ها پشتیبانی می‌کند.

ساخت‌وساز آپارتمان‌های مزبور در یک عرشه موقتا خشک صورت می‌گیرد و زمانی که عمل ساخت‌و‌ساز به اتمام برسد، پمپ‌ها متوقف می‌شوند و سیلاب این مکان را فرا خواهد گرفت.

سازه مزبور در آبی به عمق 1.829 متر شناور خواهد شد که این میزان بعدا به 3.658 متر افزایش می‌یابد.

یک پل شناور، Citadel را به خشکی اصلی متصل می‌کند تا به ساکنان و وسایط نقلیه دسترسی داشته باشد.

معماران مدعی‌اند به دلیل اندازه بزرگ قاعده کلی برآورد شده، ساکنان هیچ حرکت مرتبط با آبی را حس نمی‌کنند.

بلوک‌های آپارتمان از طبقه‌هایی تشکیل می‌شوند که نامنظم هستند و در زوایای عجیب به یکدیگر متصل‌ می‌شوند؛ هر طبقه نیز دارای طرح طبقه و فضای خارجی خاص خود است.

نماهای آپارتمان‌ها با آلومینیوم پوشیده می‌شود، زیرا این ماده دوام‌پذیر بوده و هزینه نگهداری آن پایین است.

واحدهای خانه سبز و سقف‌های سبز بخشی از محیط خواهند بود اما هنوز مقدار فضای اختصاصی به آن‌ها مشخص نشده است.

گفته می‌شود، فناوری و شیوه‌های صرفه‌جویی، مصرف انرژی این سازه را در مقایسه با ساختمان‌های معمولی واقع بر روی خشکی 25 درصد کاهش می‌دهد.

تمامی آپارتمان‌ها دارای نمای آب بوده و اکثر آن‌ها مجهز به اتاق قایق خواهند بود.

Citadel بخشی از پروژه بزرگ‌تری است که در منطقه New Water ساخته می‌شود و در نهایت دارای شش آپارتمان شناور از این دست خواهد بود.

منبع:ایسنا