دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

غذاهای دریایی خطر بروز سكته قلبی را 50 درصد كاهش می دهد



 

خواص غذاهای دریایی , خطر بروز سکته قلبی

 

تهران- یافته های جدید محققان حاكی از آن است گنجاندن غذاهای دریایی در برنامه غذایی هفته می تواند خطر ابتلا به سكته قلبی را 50 درصد كاهش دهد.

 

 

به گزارش دیلی میل، دانش پژوهان سیستم درمان انگلیس می گویند انواع مختلف غذاهای دریایی دارای ویتامین، مواد معدنی و دیگر مواد مغذی برای انسان هستند.

غذاهای دریایی حاوی اسید چرب امگا 3 هستد كه به سلامت قلب كمك می كند.

اگرچه غذاهای دریایی حاوی كلسترول هستند اما بعید به نظر می رسد تاثیر زیادی بر میزان كلسترول بدن بگذارند.

پیش از این محققان ژاپنی نشان داده بودند افرادی كه در هفته چند وعده ماهی و غذاهای دریایی می خوردند 56 درصد كمتر از بقیه دچار سكته قلبی می شوند.

علت پیشگیری از بروز سكته قلبی ، وجود زیاد دو ماده اسیدی به نام های ' ایی . پی . ای ' و ' دی .اچ .ای ' در بدن است كه به واسطه خوردن ماهی جذب بدن می ‌شود .

كار این دو ماده اسیدی جلوگیری از غلیظ شدن خون و پیشگیری از لختگی خون است .

نتیجه این بررسی نشان داد كه احتمال غلیظ شدن خون و بروز لخته شدن خون در میان گروهی كه بیشتر از دیگر گروه ‌ها ماهی می‌ خورند ، به یك سوم كاهش یافته است .

پژوهشگران بر این باورند كه با خوردن ماهی ‌های غیر سفید همچون ماهی ساردین ، ماهی خال مخالی و ماهی بركه این احتمال وجود دارد كه بتوان از غلیظ شدن خون و در نهایت از بروز سكته قلبی جلوگیری كرد .


ویدیو مرتبط :
شما هم سكته ی قلبی خواهید كرد اگر...

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

زنگ خطر كاهش سن سكته‌های قلبی به صدا درآمد



 

 

رییس مركز مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت با هشدار نسبت به كاهش سن سكته‌های قلبی در كشور و لزوم توجه آحاد جامعه به سبك زندگی سالم، از راه‌اندازی «سامانه الكترونیك ثبت سكته‌های قلبی» در سه بیمارستان بزرگ پایتخت خبر داد.

دكتر كوروش اعتماد در گفت‌وگو با ایسنا، در حال حاضر آمار بیماری‌های قلبی- عروقی در كشور بیشتر بر اساس مستندات بستری در بیمارستان‌هاست.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه الكترونیك ثبت سكته‌های قلبی در سه بیمارستان بزرگ تهران از حدود یك ماه گذشته، ادامه داد: پیش از این نظام ثبت بیماران قلبی و سكته‌های قلبی در كشور وجود نداشت. با راه‌اندازی این سامانه، سكته‌های قلبی در سه بیمارستان بزرگ تهران مورد ارزیابی مقدماتی قرار گرفته و مقرر شده این سامانه در تمام بیمارستان‌هایی كه بخش اورژانس و CCU دارند، نصب شود.

دكتر اعتماد در این باره ادامه داد: در صورتی كه مشكل خاصی نباشد، نظام ثبت سكته‌های قلبی تا 4 - 3 ماه آینده در بیمارستان‌های سراسر كشور ثبت می‌شود. به این ترتیب اطلاعات مربوط به موارد سكته‌های قلبی را به صورت لحظه‌ای و آن لاین خواهیم داشت.

به گفته رییس مركز مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت، بر اساس فعالیت سامانه ثبت سكته‌های قلبی، مشخصات شناسایی و همچنین تمام مشخصات بیمار مربوطه از لحظه بدو تشخیص بیماری ثبت می‌شود. این موضوع كمك می‌كند تا برآورد دقیقی از تعداد موارد سكته قلبی و مشخصات اولیه این بیماری در كشور داشته باشیم.

زنگ خطر كاهش سن سكته‌های قلبی در كشور

وی با بیان این كه آمار دقیقی از موارد سكته‌های قلبی در كشور فراهم نیست، افزود: مطالعاتی علمی كه تاكنون به صورت پراكنده در سطح كشور انجام شده، نشان می‌دهد سن ابتلا به سكته قلبی در كشور كاهش یافته و این موضوع زنگ خطری جدی است. كاهش سن سكته‌های قلبی در شهرهای مختلف متفاوت است؛ اما نتظار آن است كه در صورت انجام صحیح مراقبت‌ها، 60 درصد حملات سكته‌های پس از سن 60 سالگی اتفاق افتد. این در حالی است كه در ایران سكته‌ها قلبی پایین‌تر از سن 60 سالگی اتفاق می‌افتد.

رییس مركز مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت در پایان با تاكید بر لزوم كنترل عوامل خطر بیماری‌های غیرواگیر و توجه مردم به سبك زندگی سالم، گفت: چهار عامل كاهش شاخص فعالیت فیزیكی، الگوی تغذیه ناسالم، مصرف دخانیات و سوء مصرف الكل به عنوان عوامل خطر بیماری‌های غیرواگیر مطرح هستند.