دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

عضلات هر10 سال به چربي تبديل مي‌شوند



 

عضلات هر ?? سال به چربي تبديل مي‌شوند

 


?درصد عضلات افراد به ازاي هر ?? سال افزايش سن، به چربي تبديل مي‌شوند؛ بنابر اين در دوران سالمندي قسمت زيادي از عضلات بدن تبديل به چربي شده‌اند.


محمود اطروشي در گفتگو با فارس افزود: سالمندي با تغييراتي در توان و حواس افراد همراه است.


دقت در تغذيه سالمندان براي حفظ سلامت بدني آنها و به منظور جلوگيري از بروز بيماري‌هاي مزمن و عوارض سوءتغذيه، بسيار اهميت دارد.


وي گفت: كاهش قدرت و توانايي، اختلال در سيستم ايمني بدن و اختلال در عملكرد ارگان‌ها از تغييرات دوران سالمندي است. يكي از عوارض مهم اين دوران كاهش حواسي مثل حس چشايي و بويايي است.


اين متخصص تغذيه افزود: با افزايش سن، حس بويايي و چشايي افراد كاهش پيدا مي‌كند كه اين عامل موجب كاهش لذت افراد از غذاي مصرفي و كاهش اشتهاي آنها مي‌شود و يكي از مشكلات اصلي دوران سالمندي محسوب مي‌شود.


اطروشي گفت: وعده‌هاي غذايي سالمندان در ? تا ? وعده و با حجم كم مصرف شود تا افراد سالمند بتوانند نياز انرژي خود در طول روز را برطرف كنند.


اين متخصص تغذيه اضافه كرد: براي پيشگيري از اين عامل بايد افراد مسن ورزش‌هاي سبك نظير شنا، دوچرخه‌سواري، پياده‌روي و نرمش انجام دهند زيرا فعاليت بدني توده عضلاني بدن را افزايش مي‌دهد.... /  خبرگزارى فارس

 



ویدیو مرتبط :
گرفتگی عضلات و انقباضات عضلات - درمان غلظت خون

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

برترين دانشگاه هاي جهان در سال 2009



 

 

برترین دانشگاه های جهان

 

برترين دانشگاه هاي جهان در سال 2009 معرفي شدند و دانشگاه هاروارد همچنان عنوان بهترين دانشگاه جهان را حفظ کرد.

 

 

در فهرست اعلام شده، امريکاي شمالي که در سال 2008 از ميان 100 دانشگاه برتر جهان 42 دانشگاه را به خود اختصاص داده بود، در سال 2009 تنها 36 جايگاه از 100 دانشگاه برتر را در اختيار دارد. اين رتبه بندي بر پايه يک نظرخواهي جهاني از دانشگاهيان و کارفرماياني که فارغ التحصيلان دانشگاه ها را استخدام مي کنند، انجام شده است.

 

 

در فهرست جديد، 36 دانشگاه اروپايي در ميان 100 دانشگاه برتر جهان قرار دارند و تعداد دانشگاه هاي آسيايي از 14 به 16 افزايش يافته است.

 

 

دانشگاه کمبريج از رتبه سوم به دوم رفته و آکسفورد از پله چهارم به رتبه پنجم نزول کرده است.

 

 

کالج لندن نيز با سه پله پيشرفت از رتبه هفتم به چهارم رسيده است.

 

 

دانشگاه توکيو که در رتبه 22 قرار گرفته، برترين دانشگاه آسيايي است و دانشگاه هنگ کنگ نيز توانسته از رتبه 26 به 24 برسد.

 

 

امسال رده بندي متفاوتي ميان دانشگاه ها و انستيتوهاي تخصصي نيز انجام شد که انستيتوهاي اروپايي در اين بخش بسيار موفق بوده اند.

 

 

در بخش علوم اجتماعي، مدارس لندن و در حوزه اقتصاد و مهندسي، مدارس پاريس برترين رتبه ها را به خود اختصاص داده اند. برخي از دانشگاه ها و استادان و مسئولان دانشگاه در خصوص اين نظرسنجي نظراتي را مطرح کردند.

 

 

وندي پيت مدير دانشگاه هاي برتر انگلستان مي گويد؛ «پيام اين رده بندي کاملاً مشخص است؛ دانشگاه هاي بريتانيا در صدر دانشگاه هاي برتر بين المللي هستند. اما در عين حال کشورهايي مثل چين و کره که سرمايه گذاري بسياري براي ارتقاي انستيتو هايشان کرده اند، دارند به ما مي رسند.»