دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

طراحی زنبورهای رباتیک پرنده و شناگر در دانشگاه هاروارد



اخبار,اخبار علمی,زنبورهای رباتیک پرنده و شناگر

مهندسان دانشگاه هاروارد رباتی را طراحی کرده‌اند که از گیره کاغذ کوچک‌تر است و با ظاهری کم و بیش شبیه به زنبور می‌تواند پرواز کرده یا شنا کند.

این ربات که RoboBee نام دارد، در ابتدا تنها برای پرواز طراحی شده بود، اما حالا با تغییراتی که بر روی آن انجام شده قادر به شنا کردن در زیر آب هم هست. اکثر ربات های پرنده از طراحی کاملا متفاوتی با ربات های شناگر برخوردارند و لذا گنجاندن همزمان هر دوی این قابلیت ها در یک ربات کار ساده ای نیست.


مهم ترین مساله ای که باید برای این کار مورد توجه قرار می گرفت، تغییر سرعت بال زدن ربات پرنده برای هماهنگ شدن با حرکت زیر آبی بوده است. چالش بعدی رفتن ربات به زیر آب با توجه به سبک بودن فوق العاده آن بوده است. با توجه به سبک و شکستنی بودن فوق العاده بال های این ربات، مهندسان ترجیح داده اند از جاذبه زیرآبی برای فرو بردن آن به درون سطح مایعات استفاده کنند.


سرعت به هم خوردن بال های این ربات در هوا 120 بار در ثانیه است. اما این رقم در درون آب به 9 بار در ثانیه محدود می شود تا مقامت آب باعث آسیب دیدن بالها نشود. انرژی مورد نیاز برای پرواز این ربات از طریق منبع خارجی و با استفاده از سیم تامین می شود و پس از ورود به آب دیگر قادر به خروج از آب و پرواز نیست، زیرا بال های آن آسیب می بیند.
اخبار علمی - فارس


ویدیو مرتبط :
زنبورهای رباتیک شناگر

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تنها با یك كلیك دانشجوی دانشگاه هاروارد شوید



هاروارد, استنفورد

تنها با یك كلیك دانشجوی دانشگاه هاروارد شوید

تعداد زیاد واحدها و دروس ارائه شده آن لاین و آموزش از راه دور دانشگاه‌های برتر آمریكا منجر به تغییر مفهوم ذهنی آموزش عالی شده است.

به گزارش ایسنا از نیوزسنتر، دانشگاه‌های عالی آمریكا و جهان نظیر هاروارد و استنفورد میلیون‌ها دلار هزینه صرف این روش كرده‌اند تا همه مردم در اقصی نقاط جهان به واحدها و دروس این دانشگاه دسترسی داشته باشند.

در دانشگاه استنفورد 2 پروفسور دانشگاه صفحه یادگیری مجازی را تاسیس كردند كه این امكان را ایجاد كرده تا تمام افراد فقط با دسترسی به اینترنت بتوانند واحدها و دروس این دانشگاه را انتخاب كرده و آموزش ببینند.

دانشگاه ماساچوست نیز با همكاری دانشگاه هاروارد با ایجاد مركز آموزش آن لاین 60 میلیون دلاری وارد عرصه فناوری در آموزش شده است. این طرح شامل ارائه دروس ویدئویی، آزمایشگاه‌های آن لاین و جلسات سوال و پاسخ با اساتید و مشاوره‌های تحصیلی می‌باشد.

این طرح به منظور ایجاد یك بدنه جهانی دانشجویان است و ارائه خدمات آموزشی كیفیت بالا برای دانشجویان می‌باشد...../ایسنا