دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

شکست رکورد اقامت در ایستگاه فضایی توسط 2 فضانورد



2 فضانورد از آمریکا و روسیه از سال 2015 طولانی ترین سفر فضایی را آغاز کرده و برخلاف سایر فضانوردان اقامت یکساله در ایستگاه بین المللی فضایی خواهند داشت.

طولانی ترین سفر فضایی

به گزارش خبرگزاری مهر، اسکات کلی فضانورد ناسا و میخائیل کورنینکو کیهانشناس روسی از سال 2015 یک سال کامل را در ایستگاه بین المللی فضایی سپری می کنند که این دوره طولانی ترین دوره اقامت در ایستگاه فضایی بین المللی تلقی می شود.

سازمانهای هر دو کشور نام فضانوردان کهنه کار خود را دیروز دوشنبه 6 آذر ماه اعلام کرده اند. تمدید مأموریتهای فضایی مسئله ای بود که تقریبا دو ماه پیش به منظور فراهم کردن یک پایه پزشکی برای مأموریتهای آینده به ماه و همچنین سفرهای دور به خرده سیاره ها و یا مریخ مورد تصویب قرار گرفت.

هر دو فضانورد پیش از این یک دوره شش ماهه در ایستگاه بین المللی فضایی اقامت داشته اند. ناسا درنظر داشت که فضانوردان با تجربه ایستگاه فضایی را برای دوره یکساله اعزام کند و براساس اظهارات مقامات این سازمان فضایی فهرست نامزدهای درنظر گرفته شده برای مأموریت یکساله بسیار کوتاه بوده است.

میخائیل کورنینکو کیهان شناس روسی (راست) و اسکات کلی فضانورد ناسا (چپ)

قرار است تمرینها به منظور اقامت یکساله فضانوردان از سال آینده آغاز شود.

بیل جرستنمانیر رئیس بخش اکتشاف انسانی ناسا طی بیانیه ای گفت: مهارتها و تجربه های قبلی آنها در ایستگاه فضایی در این مأموریت درکنار هم قرار می گیرد. این مأموریت یک ساله می تواند محدودیتهای زندگی و کار ما را در فضا و دانش ما را از تأثیرات میکروگرانش بر انسان مورد تأکید قرار دهد تا برای مأموریتهای آینده خارج از مدار پایین زمین آماده شویم.

قرار است ناسا برای توضیح درباره جزئیات این مأموریت طولانی هفته آینده یک نشست خبری برگزار کند.

مأموریتها در ایستگاه فضایی حدود چهار تا شش ماه هستند. طولانی ترین دوره ای که یک فضانورد آمریکایی در این ایستگاه اقامت کرده است هفت ماه بوده و این امر به چندین سال پیش باز می گردد.

اما در حقیقت سفر یک ساله به فضا پیشتر انجام شده است. در اواسط دهه 1990، والی پلیاکوف کیهان شناس روسیه و یک پزشک در طول یک مأموریت در ایستگاه فضایی میر، 438 روز اقامت داشت. این مأموریت در ژانویه 1994 آغاز و در مارس 1995 خاتمه یافت.

درحالی که آزمون مقاومت پلیاکوف به محققان کمک کرد تأثیرات فیزیولوژیکی سفرهای فضایی طولانی مدت را بر بدن مورد مطالعه قرار دهد، روسیه علاقه شدیدی به اقامتهای بلند مدت در فضا نشان داد.

سال گذشته شش داوطلب از روسیه، اروپا و چین یک مأموریت شبیه سازی شده 520 روزه به مریخ را با هدف ایجاد استرس روانی سفرهای بلند مدت فضایی را پشت سر گذاشتند. این مأموریت شبیه سازی شده مریخ 500 نامگذاری شده بود که در ژوئن 2010 آغاز و در نوامبر 2011 خاتمه یافت./خبرگزاری مهر


ویدیو مرتبط :
تصاویر فوق العاده زمین از نگاه فضانورد در ایستگاه فضایی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

فضانورد روس رکورد بیشترین اقامت در فضا را شکست + تصاویر



یکی از شجاع‌ترین فضانوردان دنیا اهل کشور روسیه موفق به تحمل انزوای طولانی مدت در فضا و زندگی در فضا برای سالها شده است و رکوردی دست نیافتنی بین فضانوردان کشورهای مختلف دنیا به دست آورده است.

یک فضانورد روس به نام Gennady Padalka به تازگی رکورد اقامت در فضا را شکسته است.

فضانورد روس رکورد بیشترین اقامت در فضا را شکست

گفتنی است، او موفق به ثبت رکورد 803 روز اقامت در ایستگاه فضایی بین‌المللی در حدود بازه زمانی 2 سال و 4 ماه اقامت در طی 5 ماموریت پشت‌ سر‌ هم شده است.

فضانورد روس رکورد بیشترین اقامت در فضا را شکست

بررسی‌ها نشان می‌دهند، این فضانورد رکورد قبلی اقامت در فضا را به میزان 9 ساعت و 41 دقیقه ارتقا داده است.

سلامت او نشان‌دهنده توانایی بالای انسان برای مقابله با اثرات میکرو‌گرانشی موجود در فضا و تحمل بی‌وزنی برای چندین سال است.

فضانورد Gennady Padalka موفق به شکستن رکورد هموطن فضانورد روس خود Sergei Krikaler به میزان 9 ساعت و 41 دقیقه شده است.

فضانورد Sergei Krikaler در طی 6 ماموریت در بازه زمانی سال‌های 1998 تا 2005 در حدود 803 روز در فضا اقامت داشته است.

Padalka حال در نظر دارد در ماه سپتامبر امسال با بازگشت دوباره به ایستگاه فضایی بین‌المللی به ارتقا رکورد خود و اقامت 878 روز در فضا بپردازد.

این فضانورد 57 ساله نخستین بار در تاریخ 13 اوت سال 1998 به ایستگاه فضایی میر سفر کرده است.

در رقابت شدید اقامت طولانی مدت در فضا بین روسها و فضانوردان ایالات متحده و ESA تا به حال روسها بیشترین اقامت را داشته‌اند اما به لحاظ آمار ارسال فضانوردان مختلف روسیه تنها 120 نفر را به فضا فرستاده است در حالیکه 334 نفر توسط ناسا تا به حال به ISS فرستاده شده‌اند.

ایستگاه فضایی بین‌المللی یا ISS تا به حال بیش از 6 هزار روز در فضا حضور داشته و تا به حال از 92 هزار و 500 بار به دور مدار زمین چرخیده است و بطور‌ کلی در حدود 14 سال است که فعالیت می‌کند.

در حال حاضر یکی دیگر از فضانوردان کشور روسیه به نام Kaleri یک رقیب جدی برای شکستن رکورد اقامت در فضا است.

Kaleri تا به حال 769 روز در فضا اقامت داشته و هنوز هم به عنوان فضانورد فعال است.

پژوهشگران هدف از ایجاد موقعیت اقامت طولانی مدت در فضا برای فضانوردان را بررسی شرایط فیزیکی، جسمی و روحی فضانوردان در حین ماموریت‌های طولانی فضایی و بررسی امکان ارسال فضانورد به سیاره مریخ می‌دانند.
اخبارعلمی - باشگاه خبرنگاران