دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

شارژ تلفن همراه و تبلت با ادرار!



اخبار ,اخبار علمی ,شارژ تلفن همراه و تبلت با ادرار

 

اخبار علمی - شارژ تلفن همراه و تبلت با ادرار!

محققان انگلیسی در حال کار بر روی پروژه‌ای هستند که امکان تبدیل ادرار به انرژی الکتریسته را برای شارژ گجت‌های کوچک مانند تلفن همراه فراهم می‌کند.

 ناسا در حال مطالعه‌ای برای تبدیل ادرار فضانوردان به آب آشامیدنی هستند و محققان آزمایشگاه رباتیک بریستول (BRL) فاز دوم پروژه ای به نام ادرار- تریسیته (urine-tricity) برای تبدیل ادرار به انرژی الکتریسیته را آغاز کرده‌اند.

با استفاده از سلول‌های سوخت میکروبیال (MFCs) انرژی الکتریسیته تولید شده از ادرار برای شارژ تلفن همراه یا تبلت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ادرار پس از ورود به داخل MFCs، بعنوان بخشی از فرآیند متابولیک طبیعی توسط میکروب مورد استفاده قرار می‌گیرد که باعث آزاد شدن الکترون‌ها می‌شود؛ الکترودهای درون سلول اقدام به جمع‌آوری این الکترون‌ها می‌کنند و زمانی که به یک مدار متصل می‌شوند، جریان برق تولید می‌شود.

هرچه سلول‌های سوخت میکروبیال قویتر باشد، میزان استفاده از ادرار و در نتیجه تولید انرژی، افزایش پیدا می‌کند. 

اخبار علمی - ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
شارژ تلفن همراه با هندوانه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ساخت اولین تلفن همراه جهان که با ادرار شارژ می‌شود



شارژتلفن همراه با ادرار,شارژاولین تلفن همراه باادرار,تامین انرژی تلفن همراه باادرار
ساخت اولین تلفن همراه جهان که با ادرار شارژ می‌شود

دانشمندان انگلیسی از اولین تلفن همراه دنیا که با انرژی آن با ادرار تأمین می شود، رونمایی کردند.

به گزارش مهر، دکتر آیونیس ایروپولوس متخصص به خدمت گرفتن انرژی از منابع غیر معمول با استفاده از پیلهای سوختی میکروبی در دانشگاه وست انگلند در بریستول اولین تلفن همراهی را که با انرژی آن از ادرار تأمین می شود عرضه کرده است.
وی گفت: هیچ کس تاکنون انرژی ادرار را به خدمت نگرفته است، این یک کشف هیجان انگیز است که از ضایعات به عنوان منبع انرژی و تولید برق استفاه می شود.

ایروپولوس گفت: با به خدمت گرفتن این نوع انرژی ادرار از فرآیندهای مختلفی عبور و در نهایت یک تلفن همراه سامسونگ را شارژ می کند. زیبایی این منبع انرژی این است که ما در آن به ماهیت متغیر و نامنظم باد یا خورشید تکیه نداریم و در حقیقت از ضایعات برای تولید انرژی استفاده می کنیم.

این محقق یادآور شد که از این انرژی درحال حاضر می توان برای ارسال و دریافت پیامک، استفاده از اینترنت روی تلفن و یک تماس تلفن کوتاه استفاده کرد. اگرچه انجام یک تماس تلفنی بلند نیازمند شارژ بیشتری است. تماسهای تلفنی قسمت اعظم انرژی باطری را می گیرد، اما می توان باطری را برای دوره طولانی تری شارژ کرد.

این طرح آزمایش و مشخص شده که کار می کند، اما تصحیح این سیستم برای شارژ کامل یک باطری قدم بعدی است که باید در این راه برداشته شود.
پیلهای سوختی میکروبی مبدلهای انرژی هستند که ماده ارگانیک را با استفاده از متابولیسم میکروارگانیسمهای زنده به طور مستقیم به برق تبدیل می کند. انرژی برق محصول فرعی چرخه زندگی طبیعی میکروبها است، هرچقدر آنها چیزهایی چون ادرار مصرف کنند انرژی بیشتری برای زمان طولانی تری تولید می کند.

این تحقیق از سوی شورای تحقیقات علوم فیزیکی و مهندسی، بنیاد گیتس و برد استراتژی فناوری مورد حمایت قرار گرفته و نتایج آن در مجله شیمی فیزیکی و فیزیک شیمیایی منتشر شده است./مهر