دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

سایتهای پربازدید



 

سایتهای پربازدید

سایتهای پربازدید

 

سایتهای پربازدید

روز به روز بر تعداد کاربران دنیای وب افزوده می‌شود و کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند با ظهور فناوری‌های جدیدی کارآیی این رسانه جوان بیشتر از قبل خواهد شد.

 

کشورهای پیشرفته سعی کرده‌اند تا بیشتر خدمات دولتی خود را بر بستر وب برای شهروندانشان فراهم کنند و در این بین نیز شرکت‌های خصوصی با به کار گرفتن خدمات نوین بر بستر وب به نوعی زندگی را برای کاربران این دنیای دیجیتالی ساده‌تر و راحت‌تر کرده‌اند. دنیای وب این روزها دیگر تنها کاربردی اطلاعاتی ندارد؛ بلکه بیشتر جنبه خدماتی پیدا کرده است.خدماتی که بعضا درآمدهای هنگفتی را هم برای گردانندگانشان رقم زده‌اند.

در این بین اما اطلاع از برترین سایت‌های جهان و مقایسه آن‌ها با سایت‌های ایرانی یا جایگاه سایت‌های ایرانی در بین سایت‌هایی که خدماتی بین المللی ارائه می‌دهند، خالی از لطف نیست.

 

Alexa Site Ranke

الکسا و ۵۰۰ سایت مطرح

شاید معتبرترین منبعی که بتوان به اطلاعات ارائه شده آن در بخش برترین‌های دنیای وب استناد کرد، سایت Alexa.com باشد.هرچند که برخی از کارشناسان نیز اطلاعات ارائه شده توسط این سایت را لزوما تایید نکرده و معتقدند که امتیازدهی توسط الکسا به سایت‌های جهانی یا منطقه‌ای بر اساس استانداردهای خاصی همچون استفاده از ابزار جستجو این سایت روی مرورگرهای کاربران صورت گرفته است،اما به هر حال همان طور که گفته شد به باور بسیاری دیگر الکسا در حال حاضر معتبرترین مرجع در بخش معرفی سایتهای پربازدید جهانی است.

هم‌اکنون و بر اساس آخرین آمار این سایت،سایت گوگل از بین ۵۰۰ سایت مطرح جهانی رتبه نخست را به خود اختصاص داده است و به دنبال آن فیس بوک رتبه دوم و یاهو در جایگاه سایتهای پربازدید ایستاده‌اند.

یوتوب،ویندوز لایو، ویکی پدیا، بلاگر، بای دو، ام‌اس‌ان و یاهو ژاپن نیز از سایتهای پربازدید بوده و رتبه‌های چهارم تا دهم ۵۰۰ سایت مطرح جهانی را اشغال کرده‌اند.در بین این ۵۰۰ سایت بیشترین آمار مربوط به موتورهای جستجوی گوگل و یاهو است.علاوه بر آنکه دامنه‌های اصلی این دو موتور جستجو در جایگاه‌های اول و سوم قرار دارند،سایر دامنه‌های این دو شرکت که بیشتر منطقه‌ای و کشوری هستند بیشتر از همه در بین لیست سایتهای پربازدید جهانی دیده می‌شود.

بعد از موتورهای جستجو و ارائه‌دهندگان خدمات وبلاگی،سایت‌های ارائه‌دهنده خدمات دانلود یا آپ‌لود به خصوص در بخش موسیقی و فیلم بیشترین طرفداران را در جهان دارند و از سایتهای پربازدید هستند،دیگر سایتهای پربازدید که میتوان نام برد سایت‌های خرید و فروش اینترنتی هستند که با اقبال بی‌نظیری در بین مخاطبان دنیای وب رو‌به‌رو شده‌اند.سایت آمازون در رتبه‌بندی جهانی در جایگاه بیستم قرار گرفته و به دنبال آن سایت ebay جایگاه بیست و سوم را به خود اختصاص داده است.

نکته قابل توجه در بین ۵۰۰ سایت پربازدید جهانی وجود تنها یک سایت فارسی زبان ایرانی است. بلاگفا، سرویس ارائه‌دهنده خدمات وبلاگی تنها سایت فارسی و ایرانی است که توانسته در بین ۵۰۰ سایت پربازدید جهانی ردیف ۲۰۸ را به خود اختصاص دهد و به غیر از این سایت دیگر هیچ سایت ایرانی‌ای در فهرست ۵۰۰ سایت مطرح جهانی قرار ندارد.

 

 

سایتهای پربازدید

سایتهای پربازدید

 

سایتهای پربازدید در ایران

در ایران اما داستان به گونه‌ای دیگر است.به جز موتورهای جستجوی مطرح جهانی سایر سایتهای پربازدید بیشتر سرویس‌دهنده‌های وبلاگی و بعد از آن تولید‌کنندگان محتوای اطلاعاتی است.به شکلی که بر خلاف مدل مرسوم جهانی سایت‌های خرید و فروش اینترنتی هیچ جایگاهی در بین ۱۰۰ سایت پربازدید ایرانی به روایت الکسا ندارند.

هم‌اکنون و بر اساس آخرین آمارهای این سایت، گوگل در رتبه نخست یاهو جایگاه دوم و بلاگفا ردیف سوم، از صد سایت پربازدید در ایران را به خود اختصاص داده‌اند.

بعد از این سه سایت پربازدید، میهن بلاگ، بلاگر، کلوب،تابناک، پرشین بلاگ، ویکی پدیا و رپید شیر در ردیف چهارم تا دهم پرترافیک‌ترین سایت‌ها در ایران قرار گرفته‌اند.همانطور که مشاهده می‌شود بیشترین آمار بازدید‌کنندگان ایرانی در دنیای وب حول و حوش ارائه دهندگان خدمات وبلاگی است به شکلی که بعد از این۱۰ سایت همچنان نام‌هایی مانند ورد پرس، وبگذر، بلاگ اسکای و پرشین گیگ در بین سایت‌های دهم تا بیستم جدول ارائه شده الکسا برای ایران قرار گرفته‌اند.

تلخیص از

gooyait.com


ویدیو مرتبط :
معرفی پربازدید ترین مکان های توریستی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چگونه سایتهای اسپم راازنتایج گوگل حذف کنیم؟



 

 

چگونه سایتهای تبلیغاتی واسپم راازنتایج گوگل حذف کنیم؟

 

این روزها علاوه بر مشکلات مربوط به کندی و قطعی‌های مکرر اینترنت و مســدود شدن فله‌ای سایت‌ها و وبلاگها و از طرفی دیگر تحریم‌های متعدد سرویس‌های اینترنتی برای ایرانیان ، نتایج نامربوط و اسپم موتور جستجوگر گوگل به مشکلات کاربران فارسی زبان فضای مجازی اضافه شده است.

رشد قارچ‌گونه‌ی سایت‌های اسپم و تبلیغاتی و بالطبع نتایج نامربوط و غیرواقعی در موتور جستجوی گوگل ، این روزها به یکی از مشکلات کاربران (خصوصا کاربران فارسی زبان) تبدیل شده است .

اگر به خاطر داشته باشید ، چند ماه پیش در مطلبی با عنوان اتحاد و همکاری برای نابودی سایت های اسپم و تبلیغاتی از نتایج جستجو به معرفی یک راهکار عملی برای گزارش سایتهای اسپم به گوگل پرداختیم . خوشبختانه از آن تاریخ تا به امروز با کمک و گزارش خیل زیادی از کاربران ، برخی از سایتهای تبلیغاتی در لیست سیاه گوگل قرار گرفتند ، اما از طرفی رشد سریع اینگونه سایتها و ایجاد دامنه‌های جدید سایتهای اسپم و تبلیغاتی هر روز بر این مشکل افزوده می‌کند تا جایی که سایتهای حذف شده از طرف گوگل نیز موجب بهبود وضعیت جستجو نشدند .

به نظر می‌رسد گوگل خود باید دست به کار شده و تغییراتی رو در موتور جستجوی خود اعمال کند .

اما بیایید تا وقتی گوگل فکری اساسی برای حل این مشکل نکرده است خود ما دست به کار شده و سایتهای مورد نظرمان را از نتایج گوگل حذف کنیم !

می پرسید چگونه ؟

برای این کار نیاز به مرورگر گوگل کروم یا فایرفاکس دارید .

در ادامه با نحوه‌ی انجام این کار در هر 2 مرورگر آشنا خواهید شد :

 

مرورگر Google Chrome :

شاید راحت‌ترین راه استفاده از گوگل کروم و افزونه‌ی جدیدی است که به همین منظور ساخته شده است .

با استفاده از افزونه Spam Blocker for GoogleTM search در مرورگر کروم ، در کنار نتایج جستجوی گوگل یک گزینه با نام Spam اضافه میشود .

 

چگونه سایتهای تبلیغاتی واسپم راازنتایج گوگل حذف کنیم؟

 

زین پس کافی است بر روی این گزینه کلیک کنید تا نتیجه‎ی نمایش داده شده و یا دامنه‌ی سایت را به کل از نتایج جستجوی خودتان حذف کنید !

همچنین با کلیک بر روی آیکون افزونه در گوگل کروم ، می‌توانید لیست سایتهای بلاک شده را مشاهده کنید و یا به صورت دستی دامنه‌های مورد نظر خود را اضافه کنید .

 

چگونه سایتهای تبلیغاتی واسپم راازنتایج گوگل حذف کنیم؟

 

افزونه Spam Blocker for GoogleTM search را میتوانید در مرورگر کروم با مراجعه به این صفحه نصب کنید .

 

مرورگر فایرفاکس:

افزونه‌ی مشابهی نیز برای کاربران مرورگر فایرفاکس وجود دارد .

OptimizeGoogle نام یک افزونه‌ی کاربردی است که با استفاده از آن می‌توانید انتخاب کنید چه دامنه‌هایی در نتایج جستجوی موتور جستجوگر Google دیده نشوند.

بعد از نصب افزونه به منوی Tools در فایرفاکس مراجعه کرده و بر روی گزینه Add-ons کلیک کنید. و سپس بر روی دکمه‌ی Options افزونه OptimizeGoogle کلیک کنید .

 

چگونه سایتهای تبلیغاتی واسپم راازنتایج گوگل حذف کنیم؟

 

سپس در پنجره‌ی موجود ، بر روی گزینه Fi‌lt‌er کلیک کنید و در کادر موجود لیست سایت‌هایی که نمی‌خواهید در نتایج جستجوی گوگل نمایش داده شوند را وارد کنید.

برای راحتی کار می‌توانید از این لیست که فرهاد عزیز تهیه کرده و حاوی بیش از 400 سایت تبلیغاتی و اسپم هست استفاده کنید .

 

فقط به این نکته دقت داشته باشید لینک‌های لیست وارد شده فاقد www است و از آنجایی که این افزونه بین یک سایت با www و همان سایت بدون www تفاوت قائل هست می‌بایست از هر دو حالت استفاده کنید .

کار تمام است ...

از شر سایت‌های تبلیغاتی و اسپم در نتایج گوگل برای همیشه در کامیپیوتر خودتان خلاص شدید!

منبع:tafreevar.com