دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

ساخت دستگاه تهویه کوچک و قابل حمل



دستگاه تهویه,دستگاه تهویه Evapolar,دستگاه تهویه قابل حمل

دستگاه Evapolar که با نیروی برق کار می‌کند

 

ساخت دستگاه تهویه کوچک و قابل حمل
یک شرکت روسی شروع به ساخت دستگاه تهویه مطبوع قابل حملی کرده که از نظر خنک کنندگی، تصفیه هوا و ایجاد رطوبت، با نمونه سنتی خود کاملا متفاوت است.
بیشتر سیستم‌های تهویه مطبوع قابل حمل رایج، از تعریف قابل حمل دور شده‌اند اما Evapolar جزء آن‌ها نیست. دستگاه Evapolar که از لحاظ شکل ظاهری، اندازه و وزن مانند یک توستر کوچک است، یک سیستم خنک‌کننده تبخیری را برای خنک و مرطوب ساختن هوا بسته‌بندی کرده و همچنین یک نانوماده تبخیری مبتنی بر الیاف بازالت که برای ارتش روسیه توسعه داده شده بودند، نیز در آن به تصفیه هوا کمک می‌کند.


پیش از این واحد‌های رومیزی که هوا را مرطوب، تصفیه و شاید حتی کمی خنک کنند، تولید شده‌اند. اما اغلب آن‌ها به جز در یک فضای بسیار کوچک چند متری، اثربخشی کمی دارند. داشتن Evapolar مانند در اختیار داشتن یک کولر کوچک آبی است که شما می‌توانید آن را جدا کرده و با خود حمل کنید، اما به طور بالقوه کارآمد‌تر و سالم‌تر است.


تیم سازنده این دستگاه دارای تجربه در تولید مواد تبخیری برای سیستم‌های تهویه صنعتی هوا هستند و می‌گویند نانوماده تبخیری مبتنی بر الیاف بازالت که بخش مهمی از دستگاه را تشکیل می‌دهد، سالهاست که کارآمد بودنش را در سیستم‌های تهویه مطبوع صنعتی نشان داده‌اند.

 

این واحد 1,680 گرمی ،با مصرف حداکثر 10 وات و حداکثر قدرت خنک‌کنندگی تا 500 وات، نسبت به یک دستگاه تهویه مطبوع سنتی 12 برابر در مصرف انرژی کارآمدتر است. دستگاه Evapolar که با نیروی برق کار می‌کند، 160x160x165 میلی‌متر و ظرفیت مخزن آب آن 710 میلی‌لیتر است که حدود شش تا هشت ساعت خنک‌کنندگی را فراهم می‌کند.
منبع : isna.ir


ویدیو مرتبط :
روش ساخت دستگاه تهویه اتاق

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ساخت دستگاه جدید برای مشاهده عفونت پشت پرده گوش



 

ساخت انواع دستگاههای پزشکی , عفونت پشت پرده گوش

 

پزشكان اكنون می‌توانند با استفاده از دستگاه تصویربرداری پزشكی جدید محققان دانشگاه ایلینویز قادر به مشاهده پشت پرده گوش شوند و به تشخیص‌ها و درمان‌های بهتر عفونت‌های مزمن گوش دست یابند.

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،‌ این دستگاه كه جزئیات آن در مجله مجموعه مقالات آكادمی ملی علوم منتشر شده را می‌توان در یك مجموعه جدید ابزار تصویربردای تشخیص سه‌بعدی غیرتهاجمی برای پزشكان مراقبتهای اولیه مورد استفاده قرار داد.

عفونت گوش یكی از رایج‌ترین بیماریها است. عفونتهای مزمن گوش می‌تواند به شنوایی آسیب زده و اغلب برای قرار دادن لوله‌های تشخیص در پرده گوش به جراحی نیاز بوده و این مشكلات ممكن است تا بزرگسالی باقی بمانند.

پژوهشها نشان داده كه بیماران مبتلا به این عفونت‌ها ممكن است از یك غشای باكتری یا دیگر ریزاورگانیسمها در پشت پرده گوش مشابه پلاك دندانی برخوردار باشند. یافتن و نظارت بر این غشاهای زیستی برای شناسایی و درمان این عفونت‌ها بسیار مهم است.

اگرچه شناسایی این غشاها بسیار مشكل است، با نگاه از طریق اوتوسكوپ تنها می‌توان سطح پرده گوش را مشاهده كرد و ابن باكتری‌ها مشخص نیستند. آزمایشات تهاجمی می‌توانند به ارائه شواهدی از آنها بپردازند اما برای بیمار نامطلوب بوده و معمولا استفاده نمی‌شود.

این دستگاه جدید، کاربرد یك سیستم تصویربرداری غیر تهاجمی موسوم به توموگرافی انسجام نوری است. این شیوه از پرتوهای نو برای جمع‌آوری تصاویر بافت وضوح بالا و سه بعدی پرداخته و از درون پرده گوش به جست‌وجوی غشای زیستی پشت آن می‌پردازد.

این اسكن در كسری از ثانیه انجام شده و به تصویربرداری از چندمیلیمتری پشت پرده گوش می‌پردازد.

این پژوهش به نمایش اولین كاربری دستگاه توموگرافی انسجام نوری گوش برای شناسایی غشای زیستی در انسان پرداخته است.

محققان در گام بعدی خود قصد دارند به بررسی آسیب شناسی مختلف گوش بخصوص مقایسه عفونتهای حاد و مزمن پرداخته و ارتباط این غشاهای زیستی را با از دست دادن شنوایی بررسی خواهند كرد.

این دستگاه اكنون در مرحله پیش‌ساخت قرار داشته و محققان امیدوارند بتوانند آنرا كاملتر و ارزانتر كرده و به بازار ارائه كنند.... / خبرگزاری ایسنا