دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

ساخت بادوام‌ترین دفتر کار جهان+تصاویر



بادوام‌ترین دفتر کار جهان,ساخت بادوام‌ترین دفتر کار جهان,بادوام‌ترین دفتر کار جهان در مونیخ

ساخت بادوام‌ترین دفتر کار جهان+تصاویر

آلمانی‌ها بادوام‌ترین دفتر کار جهان را در مونیخ ساختند.

 این ساختمان که NuOffice نام گرفته، با در خواست شرکت «هاوپت ایموبیلین» و با کمک گروه تحقیقاتی «دیرکشن» و « موسسه فیزیک ساختمان فرانهوفر » ساخته شده است.

این بنا توانسته گواهینامه LEED Platinum را از آن خود کند. گرچه گواهی‌نامه LEED فقط یکی از گواهینامه‌های ساختمان‌های سبز رقابت‌کننده است، کسب جایزه Platinum در نوع خود حائز اهمیت است.

 

برای دریافت این گواهینامه، یک سازه باید بر اساس کارایی انرژی، کاهش اتلاف، توسعه مکان بادوام و کیفیت هوای درونی، دست کم 80 امتیاز کسب کند.

این دفتر کار 94 امتیاز را در دسته «هسته و پوسته» LEED کسب کرد و این میزان بالاترین نمره کسب‌شده در این گروه برای چنین ساختمان‌هایی است.

این گروه نکاتی مانند قاعده کلی ساختمان، سیستم‌های مکانیکی، الکتریکی، لوله‌کشی و محافظت در مقابل آتش را مد نظر قرار می‌دهد.

 

بنای مزبور مجهز به سیستم خوشیدی فتوولتائیک بوده که بخش عمده سقف آن را پوشش می‌دهد و همچنین از پنجره‌های سه‌جداره با عایق عالی برخوردار است.

روشنایی ال ای دی کارآمد توسط سامانه نظارتی مدیریت می‌شود که میزان نور روزانه در دسترس را در یک زمان خاص محاسبه می‌کند و طراحان در جاهایی که ممکن بوده تلاش کرده‌اند آلودگی نوری را محدود کنند.

 

در این پروژه انتخاب‌های حمل‌ونقل عمومی و همچنین خدمات شارژ وسایل نقلیه الکتریکی نیز در اختیار کارمندان قرار گرفته است.

این ساختمان همچنین شامل یک سیستم خنک‌کننده پیچیده است که از آب زیرزمینی استفاده کرده و احتمالا به عنوان یک سینک گرمایی عمل می‌کند.

ساخت بادوام‌ترین دفتر کار جهان,بادوام‌ترین دفتر کار جهان در مونیخ

 

ساخت بادوام‌ترین دفتر کار جهان,بادوام‌ترین دفتر کار جهان در مونیخ.

 

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

 

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

ایسنا

 

 

 


ویدیو مرتبط :
کار با ViewFlipper (ساخت اسلاید شو تصاویر) در اندروید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تصاویر دیجیتالی ترین خانه جهان/ ساخت خانه با طراحی سه بعدی



تصاویر دیجیتالی ترین خانه جهان/ ساخت خانه با طراحی سه بعدی

یک شرکت معماری مدرن مدعی شده که نخستین شرکت جهان است که به طور دیجیتالی می تواند یک خانه سفارشی را در محل بنا کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت معماری مدرن Facit Homes با ایجاد فرآیندی که از آن با عنوان فرآیند D یاد می کند تسهیلات ساخت خانه را به محل ساخت منتقل می کند و درحالی که مجهز به تمام مواد و ماشین آلات تبدیل یک طرح دیجیتالی سه بعدی به یک ساختمان فیزیکی است، کار ساخت را آغاز می کند.

دیجیتالی ترین خانه جهان, خانه های دیجیتالی

نخستین خانه دیجیتالی در جهان توسط شرکت Facit Homes ساخته شد

بروس بل مدیر عامل شرکت Facit Homes اظها رداشت: ما نخستین شرکت در دنیا هستیم که به شکل موفقیت آمیز خانه ای را در محل به طور دیجیتالی بنا کرده ایم. ما ماشین آلان کامپکت خود را با فناوری بالا به محل ساخت منتقل می کنیم و پس از آن به شکلی چشمگیر ساخت خانه را براساس طراحی دیجتالی سه بعدی آغاز می کنیم.

شرکت Facit Homes در ابتدا خانه را با استفاده از یک مدل سه بعدی رایانه ای که دربرگیرنده تمام ابعاد آن از موقعیت، میزان مواد و حتی جایگاه قرارگیری پریزهای برق می شود را تهیه می کند.

دیجیتالی ترین خانه جهان, خانه های دیجیتالی

پس از فراهم کردن طرح دیجیتالی سه بعدی فرآیند D آغاز می‌شود

این فرآیند D  پس از آن طرحهای دیجیتالی سه بعدی را به اجزای ساختمان فیزیکی خانه تبدیل می کند و با استفاده از برش دهنده ای که توسط رایانه کنترل می شود اجزاء ساختمانی را برش می دهد.

این اجزا معمولا از تخته چند لایی های مهندسی سبک ساخته می شود و معمولا به سادگی در محل به یکدیگر متصل می شوند.

دیجیتالی ترین خانه جهان, خانه های دیجیتالی

تخته های چند لایی که برحسب نیاز و به طور رایانه ای برش می خورند به سادگی به یکدیگر متصل می شوند

از آنجا که این اجزا براساس نیاز تولید می شوند هزینه ها در کمترین حالت خود حفظ می شود و زمان هدر رفته به صفر می رسد که براساس اظهارات مدیرعامل این شرکت، این امر به سیستم ساخت ارتباطی ندارد بلکه به شیوه کار مربوط می شود.

این شیوه منحصر به فرد ساخت و ساز کنترل کیفیت در محل، پیش بینی پذیری، کاهش هزینه، سرعت، کاهش اثرات کربنی و قابلیت انعطاف را فراهم می کند. علاوه بر اینکه فرآیندهای هر پروژه دارای یک طراحی منحصر به فرد است که براساس نیاز و خواسته ساکنان آینده خانه فراهم می شود.

دیجیتالی ترین خانه جهان, خانه های دیجیتالی

طراحی این خانه به شیوه ای است که دارای کمترین میزان هدررفت انرژی خواهد بود

هرکدام از این خانه ها دارای محفظه حرارتی است که توسط یک کلید خاموش و روشن می شود، این اقدام موجب می شود که انرژی در خانه ذخیره شده و کمترین میزان انرژی هدر برود. حتی طراحی این خانه ها می تواند به طوری صورت پذیرد که دربرگیرنده سیستم حرارتی خورشیدی و صفحات فتوولتائیک باشد..../مهر