دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

ساخت آهن‏رباهایی که به تراشه‌های حافظه تبدیل می‏ شوند



تراشه‌های حافظه,آهن‏ربا,قطب نانوآهنرباها

این تراشه‌های حافظه باعث می شود رایانه‌ها برق کمتری مصرف کنند

 

آهن‏رباهایی که به تراشه‌های حافظه تبدیل می‏ شوند
محققان آمریکایی با استفاده از تغییر قطب‌های نانوآهن‌رباها موفق به ساخت تراشه‌های حافظه شدند.
محققان دانشگاه برکلی به روش جدیدی برای تغییر قطب نانو آهنرباها دست یافته‌اند که مسیر ذخیره‌سازی پرتراکم در رایانه‌ها را تغییر داده و روند ذخیره‌سازی در هارد دیسک را به مدارهای مجتمع تغییر می‌دهد.

 

این روش از آنجایی حائز اهمیت است که به رایانه‌ها اجازه می‌دهد نه‌ تنها در مدت زمان کوتاهی روشن شوند بلکه برق کمتری نیز مصرف کنند. محققان آمریکایی در رابطه با چگونگی انجام این پروژه می‌گویند: «ایجاد شیبی کوتاه در آهن‌رباها باعث می‌شود تا تغییر قطب بدون حضور میدان مغناطیسی امکان‌پذیر باشد.


این پیشرفت می‌تواند مسیر جدیدی را برای سیستم‌های ذخیره‌سازی و حافظه در اختیار محققان قرار دهد زیرا این سیستم‌ها را به صورت یک بسته مجزا می‌توان بر ریز پردازشگرها استفاده کرد که روشن شدن سریع گجت‌ها و همینطور کاهش اتلاف انرژی یا برق را سبب می‌شود.» تولید میدان مغناطیسی به فضا و همینطور انرژی کافی و قابل‌توجهی نیاز دارد و این موضوع باعث شده تا از آهن‌رباها در تراشه‌های رایانه‌ای استفاده نشود.


از سوی دیگر، برای کاهش مصرف برق و همینطور افزایش سرعت رایانه‌ها باید تراشه حافظه‌ای تولید شود که قادر به انجام عملیات‌های مختلف باشد. بخش زیادی از انرژی مصرف‌شده در رایانش (رایانش به کاربری یا توسعه فناوری رایانه، سخت‌افزار یا نرم‌افزار رایانه گفته می‌شود) به انتقال داده‌ها از یک حافظه به حافظه دیگر اختصاص دارد که علاوه‌بر صرف انرژی بیشتر، زمان مضاعفی را نیز می‌طلبد.

 

این پروژه به سرپرستی دکتر «سیف صلاح الدین» استادیار دانشکده علوم رایانه و مهندسی برق برکلی انجام شد. وی در رابطه با این تحقیقات می‌گوید: « با کج کردن آهن‌ربا به اندازه ۲ درجه و بدون در اختیار داشتن یک میدان مغناطیسی خارجی می‌توان از مزایای تغییر مغناطیسی با تراکم زیاد استفاده کرد.»
منبع : mehrnews.com


ویدیو مرتبط :
تراشه های حافظه ی جدید سامسونگ

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ساخت تخت‌خواب شناور با چوب و آهن‌ربا!



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

ساخت تخت‌خواب شناور با چوب و آهن‌ربا!

یك مبتكر علاقه‌مند به فناوری با استفاده از مواد كمیاب زمینی دست به ساخت یك تخت‌خواب شناور زده كه قادر به تحمل وزن تا 113 كیلوگرم است.

ایسنا: این مبتكر 19 ساله با استفاده از قوه تخیل خود و كمی چوب و آهن‌ربای نئودیمیوم دست به ساخت این تخت‌خواب شناور زده است.

وی با استفاده از 10 آهن‌ربای نئودیمیوم كه یكی از قدرتمندترین انواع آهن‌ربای نادر زمینی است و كمی چوب، این ابزار را ابداع كرده است.

پنج آهن‌ربا درون یك تشك چوبی نازك به شكلی قرار گرفتند كه قطب‌های مشابه پنج آهن‌ربای دیگر را كه درون یك جایگاه بزرگتر بودند، دفع كرده و یك تخت‌خواب شناور ایجاد كنند. اگر وزن بیشتر از 113 كیلو روی این تخت قرار بگیرد، از حالت شناوری خارج شده و روی زمین قرار می‌گیرد./ایسنا