دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

زنان بدتر و طولانی‌تر از مردان سرما می‌خورند!



سرما خوردگی , آنفلوانزا

بطلان یک اتهام تاریخی علیه مردان! زنان بدتر و طولانی‌تر از مردان سرما می‌خورند!

پژوهش جدید یک شرکت داروسازی انگلیسی نشان داده که برخلاف شوخی‌های رایج در مورد سرماخوردگی شدید آقایان در حقیقت زنان بدتر سرما خورده و بیشتر با آن چالش دارند.

 سرماخوردگی و آنفلوانزا در زنان 20 درصد بیشتر طول کشیده و علائم بدتری نسبت به سرماخوردگی در مردان دارد که بر اساس آن 21 درصد از زنان در مقایسه با نرخ 16 درصدی مردان در روز اول سرماخوردگی مجبور می‌شوند در بستر بیماری بمانند.

بر اساس پژوهش شرکت داروسازی Beechams، زنان همچنین بیشتر در مورد بیماری خود شکایت می‌کنند اما یک چهارم از آنها اذعان کرده‌اند که این کار تنها برای جلب حس همدردی دیگران است!

در مقابل، 13 درصد مردان اظهار کرده‌اند که خواهان محبت زیاد برای کمک به افزایش نیروی خود بوده، در حالیکه 14 درصد گفته‌اند در زمان سرماخوردگی دوست دارند مردم آنها را بخندانند چون باعث احساس بهتری در آنها می‌شود.

آبریزش بینی یکی از علائمی است که زنان بیشتر در مورد آن شکایت داشته اند اما در مردان بیشترین شکایت‌ها به گلو درد مرتبط می‌شود.

بر اساس نتایج این پژوهش، هر دو جنسیت در زمان سرماخوردگی بی‌حوصله هستند. یک سوم افراد از کمبود انرژی‌شان ابراز تنفر کرده و یکی از هر سه زن و یکی از هر پنج مرد احساس خستگی و عدم تمرکز را یکی از بدترین علائم خوانده‌اند.

همچنین مادران دو برابر بیشتر از زنان بدون فرزند احتمال دارد که حداقل چهار روز را در سال برای سرماخوردگی مرخصی بگیرند.

9 درصد مردان و پنج درصد زنان در این پژوهش مدعی شدند که هرگز سرما نخورده‌اند.

مونا شیخ از شرکت داروسازی Beechams اظهار کرد: همه راجع به سرماخوردگی آقایان شنیده‌اند اما جالب اینجاست که نتایج پژوهش نشان‌دهنده بدتر و طولانی‌تر بودن سرماخوردگی در زنان است.

وی افزود: ما می‌دانیم که مراحل سرماخوردگی در افراد متفاوت است از این رو این پژوهش را برای درک بهتر از تاثیر سرماخوردگی بر زندگی افراد و چگونگی مقابله آنها با بیماری انجام دادیم. 

/ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
‫آنچه مردان درباره ی زنان می دانند !!!‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چرا عمر زنان از مردان طولانی‌ تر است؟


بر اساس نتایج یک مطالعه، یکی از دلایل طولانی‌تر بودن میانگین طول عمر زنان در مقایسه با مردان، می‌تواند کند بودن روند پیر شدن دستگاه ایمنی (سیستم دفاعی) بدنشان در مقایسه با مردان باشد.

خبرگزاری ایسنا: بر اساس نتایج یک مطالعه، یکی از دلایل طولانی‌تر بودن میانگین طول عمر زنان در مقایسه با مردان، می‌تواند کند بودن روند پیر شدن دستگاه ایمنی (سیستم دفاعی) بدنشان در مقایسه با مردان باشد.

پژوهشگران ژاپنی می‌گویند که با ضعیف شدن دستگاه ایمنی بدن در طول زمان، احتمال ابتلای مردان به بیماری‌ها بیشتر و در نهایت، از طول عمرشان کاسته می‌شود.

آزمایش و بررسی عملکرد دستگاه ایمنی بدن هر فرد می‌تواند شاخصی برای تعیین سن زیستی (سن بیولوژیک) واقعی او باشد.

دستگاه ایمنی از بدن در برابر ابتلا به عفونت و سرطان محافظت می‌کند و عملکرد نامنظمش، زمینه‌ساز بروز بیماری است.

در مطالعه‌ای که پژوهشگران ژاپنی انجام دادند، این پرسش بحث‌برانگیز مورد آزمون قرار گرفت که آیا تغییراتی که با پیر شدن افراد در دستگاه ایمنی بدنشان رخ می‌دهد، می‌تواند از دلایل متفاوت بودن میانگین امید به زندگی بین زنان و مردان باشد؟

در مطالعه‌ای که در دانشگاه پزشکی و دندانپزشکی توکیو و تحت سرپرستی پروفسور کاتسو ایکو هیروکاوا انجام شد، نمونه‌های خون ۳۵۶ مرد و زن ۲۰ تا ۹۰ ساله که از نظر سلامت در شرایط مطلوبی بودند، آزمایش و بررسی شد.

آنها میزان گلبول‌های سفید و ملکول‌هایی را که سیتوکین خوانده می‌شوند، در نمونه خون افراد اندازه‌گیری کردند. سیتوکین نوعی پروتئین است که با سلول‌های دستگاه ایمنی بدن در تعامل است تا واکنش بدن به بیماری‌ها را تنظیم کند.

با توجه به نتیجه پژوهش‌های پیشین و همانطور که انتظار می‌رفت، در هر دو جنسیت (زن و مرد) تعداد گلبول‌های سفید خون متناسب به افزایش سن افراد به تدریج کمتر می‌شد.

اما بررسی‌های بیشتر نشان داد که دو مولفه اصلی دستگاه ایمنی در بدن زنان و مردان باهم متفاوت است؛ سلول‌های "تی" که محافظت از بدن در برابر عفونت را برعهده دارند و سلول‌های "بی" که در ترشح پادتن‌ها در بدن ایفای نقش می‌کنند.

در این مطالعه، نرخ کاهش تعداد سلول‌های"تی" و سلول‌های "بی" در مردان سریع‌تر از زنان بود. در عین حال که روند کاهش مداوم تعداد سیتوکین‌ها در مردان و متناسب با افزایش سن آنها بیشتر می‌شد.

همچنین بررسی‌ها نشان داد که تعداد دوگونه مشخص از سلول‌های دستگاه ایمنی که سلول‌های مهاجم خارجی را هدف قرار می‌دهند، متناسب با بالا بودن سن افراد، بیشتر می‌شد، ولی نرخ این افزایش نیز در زنان بیشتر از مردان بود.

به نظر پژوهشگران، عوامل و وضعیت دستگاه ایمنی هر فرد می‌تواند شاخصی برای تعیین سن واقعی بیولوژیک او باشد.

در گزارشی که از نتیجه این مطالعه منتشر شد، آمده است: "تغییرات در شاخص‌های مختلف دستگاه ایمنی که با افزایش سن در ارتباط هستند، بین زنان و مردان متفاوت است."

نویسندگان گزارش افزوده‌اند: "یافته‌های ما نشان می‌دهد که با افزایش سن افراد، این شاخص‌ها در دستگاه ایمنی زنان کندتر از مردان کاهش می‌یابد. این روند، همسو با این واقعیت است که طول عمر زنان بیشتر از مردان است."

دکتر دانلد پالمر از اساتید ارشد کالخ سلطنتی دامپزشکی در بریتانیا هم گفت که مطالعات روی موش‌ها هم نتیجه مشابهی را به همراه داشته است.