دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

دیکشنری که به خودکار وصل می شود +تصاویر



به تازگی طراحی به نام "Shi Jian" به همراه چند تن از دوستانش دستگاه کوچکی را طراحی کرده است که می تواند در همان لحظه که شما با لغات مواجه شدید بهترین ترجمه را برای شما فراهم کند.

یکی از مشکلات عمده ای که بسیاری از دانشجویان زبانهای خارجی با آن روبروهستند روبرو شدن با لغات جدید و نا آشناست که دانشجویان را مجبور به استفاده از دیکشنری می کند.

این رجوع به کتاب لغت می تواند وقتگیر باشد و همچنین ممکن است در برخی از مواقع معنایی که می خواید را بدست نیاورید و این باعث می شود آن لغت هیچگاه در ذهن شما نماند.

دیکشنری که به خودکار وصل می شود

به تازگی طراحی به نام "Shi Jian" به همراه چند تن از دوستانش دستگاه کوچکی را طراحی کرده است که می تواند در همان لحظه که شما با لغات مواجه شدید بهترین ترجمه را برای شما فراهم کند.

دیکشنری که به خودکار وصل می شود

این دستگاه کوچک که "Ivy Guide" نام دارد به خودکار متصل شده و روش کار آن بسیار ساده است. لغتی که نمدانید را زیرش خط می کشید و این دستگاه آن را آنالیز کرده و ترجمه را به صورت نور پرژکتوری روی کاغذ انداخته و به شما نشان می دهد.  

این دستگاه به صورت پیش فرض بسیاری از لغات را در داخل خودش دارد ولی اگر معنای کلمه ای را بلد نباشد می تواند به اینترنت متصل شده و به صورت آنلاین به شما جواب بدهد. همچنین روش شارژ آن نیز بسیار ساده است و باید به کامپیوتر متصل شده تا شارژ شود.

این دستگاه می تواند کمک بسیار خوبی برای بسیاری از کسانی باشد که قصد دارند زبان های مختلف را بیاموزند و همچنین کسانی که علاقه ای به استفاده از دیکشنری ها ندارند می توانند از این دستگاه استفاده کنند.

دیکشنری که به خودکار وصل می شود

دیکشنری که به خودکار وصل می شود

دیکشنری که به خودکار وصل می شود

دیکشنری که به خودکار وصل می شود

منبع:yjc.ir


ویدیو مرتبط :
حذف خودکار تصاویر در اپلیکیشن تصاویر گوگل

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

شناسایی خودکار روابط بین اشخاص از روی تصاویر شبکه‌های اجتماعی با ابداع دانشمند ایرانی



 اخبار,اخبار علمی,الگوریتم جدید


اخبار علمی - شناسایی خودکار روابط بین اشخاص از روی تصاویر شبکه‌های اجتماعی با ابداع دانشمند ایرانی

الگوریتم جدید پروفسور «پرهام اعرابی» از دانشگاه تورنتو، یافتن تصاویر از میان میلیاردها عکس موجود بر روی شبکه‌های اجتماعی را دستخوش تغییرات عمیق می‌کند.

به گزارش ایسنا ، اعرابی، دانشمند گروه مهندسی رایانه و برق گروه «ادوارد اس. روجز اس آر» دانشگاه تورنتو است و ابزار وی و همکارش به نام رون اپل از مکان‌های تگ (برچسب) برای مشخصه‌بندی کردن روابط بین اشخاص، حتی افرادی که در هیچ عکس‌ داده شده، تگ نشده‌اند، استفاده می‌کند.

می‌توان تصور کرد که فردی با مادرش عکس گرفته و در حال ساختن یک قلعه شنی است و هر دوی این دو نفر کاملا نزدیک به هم در این عکس برچسب زده شده‌اند.

در عکس بعدی این شخص و پدرش در حال خوردن یک هندوانه هستند و هر دو نفر برچسب‌گذاری شده‌اند.

به دلیل رابطه "تگ‌شده" این شخص با مادرش در تصویر اول و با پدرش در تصویر دوم، این الگوریتم می‌تواند تعیین کند که یک رابطه بین پدر و مادر وی وجود دارد و همچنین میزان عمق این رابطه را نیز تعیین کند.

در عکس سوم، فرد بادبادکی را به همراه پدر و مادرش به هوا می‌برد، اما فقط مادرش برچسب‌گذاری‌ شده است.

با استفاده از عمق رابطه "برچسب‌گذاری‌کننده" با والدینش، زمانی که این شخص به دنبال عکس‌هایی از پدرش می‌گردد، الگوریتم می‌تواند عکس غیربرچسب‌گذاری‌شده را به دلیل احتمال بسیار بالای این که وی این عکس را گرفته،به کاربر ارائه دهد.

اعرابی مدعی شد: در این بین دو موضوع اتفاق می‌افتد: ما روابط را درک می‌کنیم و این که می‌توانیم جستجوی بهتری از تصاویر داشته باشیم.

این الگوریتم که «جستجوی تصویر اجتماعی نسبی» نام دارد، بدون استفاده از نرم‌افزار تشخیص چهره عمل می‌کند و دارای اعتماد‌پذیری بالایی است.

اعرابی در این خصوص گفت: چنانچه بخواهید یک تریلیون عکس را جستجو کنید، به طور معمول این عمل نیازمند یک تریلیون عملیات است و این موضوع به تعداد تصاویری در دسترس بستگی دارد.

وی در ادامه گفت: یکی از سایت‌های اجتماعی دارای نیم تریلیون عکس و یک میلیارد کاربر است. الگوریتم ما مبتنی بر تعداد تگ‌ها و نه تعداد عکس‌هاست و این امر جستجو را در مقایسه با رویکردهای استاندارد کارآمدتر می‌کند.

این پروژه در سال 2005 و در «آزمایشگاه کارکردهای موبایل (mobile)» پروفسور اعرابی آغاز شد که نخستین فضای آزمایشگاهی برای توسعه کارکرد موبایل» به شمار می‌آید.

در حال حاضر رابط این الگوریتم اساسا جستجو است، اما اعرابی در نظر دارد آن را به پایگاه داده‌های عظیم تصویری یا شبکه‌های اجتماعی اعمال کند.

به هنگام آزمایش این الگوریتم، اعرابی و اپل، کارکردی ناشناخته و راهی را برای تولید نقشه‌ها کشف کردند. این دو تعداد اندکی از تصاویر ساختمان‌های اطراف دانشگاه تورنتو را تگ کردند و آن‌ها را از طریق این سیستم و با خوشه‌ای از تصاویر تگ‌نشده مدیریت کردند.

اعرابی در خصوص نتیجه گفت: آنچه ما به دست آوردیم تقریبا شبه‌نقشه‌ای از تمامی تصاویری بود که گرفته‌ بودیم، که این موضوع در نوع خود جالب بود.

جزئیات این تحقیق که با حمایت شورای ملی تحقیقات علم و مهندسی کانادا انجام شده، 10 دسامبر جاری در سمپوزیومی بین‌المللی با موضوع چندرسانه‌یی ارائه می‌شود.
اخبارعلمی - ایسنا