دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

دست دیجیتالی برای ناشنوایان اختراع شد!



اخبار,اخبار تکنولوژی,دست دیجیتالی

کشورهای غربی،همواره در حال تحقیق و بررسی به منظور ایجاد راه حل هایی نوین برای افراد معلول جامعه هستند.

ناشنوایان و نابینایان،به مانند انسان های عادی قادر به خواندن،نوشتن و گوش دادن نیستند.لذا برای ارتباط با این گروه از انسان ها،از راه های ارتباطی مخصوص مانند خط بریل و زبان ناشنوایان استفاده میگردد.معلولان ناشنوا،قادر با انجام بسیاری از کارهای فیزیکی هستند و میتوانند به مانند یک عضو کامل به جامعه خدمت کنند.

مربیان،مدرسان و تمام کسانی که با این افراد در ارتباط هستند،از زبان اشاره برای برقراری ارتباط با آنها استفاده میکنند.زبان اشاره تشکیل شده از حرکات دست است که در زبان های متفاوت،اشکالی مختلف دارند.یادگیری این زبان مقداری سخت بوده و از عهده بسیاری از افراد خارج است.

درست به همین دلیل است که ارتباط این افراد با قشر معمولی جامعه به سختی صورت میپذیرد.علاوه بر اینها،ناشنوایان از نظام آموزشی و پرورشی متفاوتی استفاده میکنند و نمیتوانند در کنار انسان های معمولی به تحصیل بپردازند.

 دست دیجیتالی برای ناشنوایان اختراع شد!
کشورهای غربی،همواره در حال تحقیق و بررسی به منظور ایجاد راه حل هایی نوین برای افراد معلول جامعه هستند.در جریان یکی از همین تحقیقات،یک دانشگاه در لندن ایده یکی از دانشجویان اش را به واقعیت تبدیل کرده است.

"SignLanguageGlove" نام یک دستگاه مبدل است که از فناوری الکترونیکی دیجیتال/آنالوگ در ساختار خود استفاده میکند.این محصول یک دست الکترونیکی است که از 5 سنسور فلکس حرکتی و تعدادی شتاب سنج برخوردار است.این دست الکترونیکی توانایی تبدیل زبان نوشتار به گفتار حرکتی را داراست.

یک تراشه مبدل که نوشته های ورودی را به حرکت های قابل فهم برای ناشوانایان تبدیل میکند،با استفاده از یک برد الکترونیکی،اطلاعات را به مفاصل انتقال میدهد.انگشتان و به طور کلی دست الکترونیکی پس از دریافت این پالس ها و با کمک سنسورهای خود این اطلاعات را به زبان اشاره مبدل میکنند.

زبان های ورودی در نمونه های اولیه،عربی،انگلیسی و فرانسوی هستند اما مخترع ین این محصول قول داده اند که نمونه های تولیدی در آینده قادر به پشتیبانی از زبان های بیشتری خواهد بود.

قابلیت دیگر این محصول ایجاد یک سامانه ارتباطی WI-FI است که به وسیله آن میتواند اطلاعات ورودی را از گوشی ها موبایل،تبلت و...دریافت و پخش کند.سازندگان این طرح از استقبال کمپانی ها برای تولید انبوه آن خبر داده اند و امیدوار هستند که به زودی SignLanguageGlove را برای آموزش و ارتباط بهتر راهی مدارس و مرکز آموزشی کرده و ناشنوایان را قادر به ارتباط با افراد عادی جامعه بکنند.اختراعاتی از این دست،با گجت هایی که در طول روز با آنها برخورد میکنیم متفاوت است.

اخبار تکنولوژی - سخت افزار


ویدیو مرتبط :
دست هنر (ناشنوایان)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

وقتی داعش دست به اختراع می‌زند (+تصاویر)



یک رسانه آمریکایی از اقدام گروهک تروریستی داعش در آماده‌سازی خودروی بمب‌گذاری شده بدون سرنشین خبر داده است به طوری که امکان کنترل از راه دور و انفجار آن بدون نیاز به از دست دادن تروریست انتحاری در این عملیات وجود دارد.

گروه تروریستی داعش، نوار ویدئویی را پخش کرده است که در این نوار چگونگی تبدیل یک خودروی معمولی به سلاحی که از راه دور کنترل می‌شود، به نمایش درآمده است.

تروریست‌های تکفیری توانسته‌اند از طریق سیستم خودکار از راه دور این خودروی معمولی را توسعه دهند و همچنین مانکن انسانی را هم ساخته‌اند که در محل چشم‌های آن دو دوربین کارگذاشته اند که با اشعه مادون قرمز کار می‌کند.

البته شبکه اسکای نیوز بخش‌هایی از ویدئوی آموزشی گروه تروریستی داعش را حذف کرده است تا دیگران از این فناوری در اقدامات جنایتکارانه استفاده نکنند.

در زیر تصاویری از داخل کارگاه وابسته به گروهک تروریستی وهابی داعش نشان داده می‌شود که مراحل آماده‌سازی این خودروی بمب‌گذاری شده بدون سرنشین با کنترل از راه دور و کارگذاشتن مانکن در صندلی جلویی آن به نمایش درآمده است.

 

اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

 

اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

 

اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

 

اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

 

اخبار بین الملل - ایلنا