دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

درمان سرطان پروستات با داروی كلسترول





پروستات

 

 

یك تحقیق جدید نشان داده است كه داروی مورد استفاده برای درمان بیماران مبتلا به كلسترول بالا می تواند برای درمان سرطان پروستات هم مفید باشد.

محققان دریافته اند: این داروی استاتینی موسوم به «روسوواستاتین-آ» با نام تجاری كریستور، رشد سلولهای سرطانی پروستات را كه از انسان به موشهای آزمایشگاهی پیوند زده شده بودند، سركوب و متوقف می كند.

دكتر زیائو - یان ون و دستیاران وی در بیمارستان سنت مایكل ۲۰۰۰ مولكول كوچك را در جنین های زبراماهی ها مورد معاینه قرار دادند.

تحقیقات نشان داد: هفت تركیب كه چهارتای آنها استاتین ها هستند، رشد عروق خونی در جنین ها را كند یا متوقف می سازند.

محققان سپس متوجه شدند كه یكی از این استاتین ها كه همان روسوواستاتین است رشد سرطان پروستات را در موشها بدون برجای گذاشتن عوارض جانبی سركوب می كند، پس از انجام آزمایشات موفق روی نمونه های انسانی در آینده داروهای استاتین را می توان خوشبینانه برای مقابله با سرطان پروستات تجویز كرد.

این تحقیق در نشریه اروپایی «اورولوژی» منتشر شده است...../تحلیل:ایسنا


ویدیو مرتبط :
روش جدید درمان سرطان پروستات با کاربرد امواج صوتی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پادتن درمان سرطان پروستات کشف شد



 

پادتن درمان سرطان پروستات

 

 

دانشمندان پادتنی را کشف کرده اند که سلول های سرطان پروستات را به دام انداخته و این بیماری مهلک را حتی در مراحل پیشرفته از بین می برد.

 


پادتن F۷۷ می تواند به آسانی به سلول و بافت های سرطانی پروستات متصل شده و بافت های سرطانی را از بین ببرد.

 


نتایج پژوهش های دانشگاه پنسیلوانیا در مجموعه مقالات فرهنگستان ملی علوم آمریکا منتشر شده است.

 


در حالی که این پادتن سلولهای سرطانی پروستات را هدف قرار داده و آنها را از بین می برد، کاری با بافت های سالم و حتی بافت های سرطانی در دیگر نقاط بدن از جمله روده بزرگ، کلیه، لوزالمعده، ریه، پوست، گردن رحم یا مثانه ندارد.

 


به گفته این پژوهشگران این پادتن قابلیت های امیدوار کننده ای برای تشخیص و درمان سرطان پروستات بویژه سرطان پروستات فراگستر مستقل از اندروژن دارد که اغلب تا استخوانها شیوع یافته و درمان آن به دشواری انجام می پذیرد.

 


بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی سرطان پروستات دومین سرطان شایع در بین مردان است و سالانه حدود نیم میلیون مرد در سراسر جهان بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست می دهند.