دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

درباره ولادیمیر ژانیبکف_فضانورد



ولادیمیر ژانیبکف,بیوگرافی ولادیمیر ژانیبکف

درباره ولادیمیر ژانیبکف
ولادیمیر ژانیبکف بیست و چهارم اردیبهشت ۱۳۲۱ در شهر اسکندر از استان تاشکند ازبکستان به دنیا آمد. پس از اتمام دوره دبیرستان، به یکی از آموزشگاه‌های نیروی هوایی شوروی رفت و پس از آن در نیروی هوایی ارتش سرخ شوروی سابق مشغول به کار شد. سال ۱۳۴۹ به جرگه فضانوردان پیوست و سال‌ها به عنوان فضانورد ذخیره در طرح سایوز ـ آپولو مشغول به تمرین بود.


او سال ۱۳۵۷ به همراه ماکارف و سوار بر سایوز ـ ۲۷ به سالیوت ـ ۶ سفر کرد و یک هفته در فضا اقامت داشت. او دو بار دیگر به فضا سفر کرد تا این که سرانجام و در ماموریت سایوز ـ تی۱۲ که وی فرماندهی آن را نیز به عهده داشت، به همراه استلانا ساویتسکایا راهپیمایی فضایی کرد.

 

آخرین ماموریت فضایی ژانیبکف فرماندهی سایوز ـ تی۱۳ بود که طی آن، او و فضانورد همکارش، ساوینیخ توانستند ایستگاه فضایی سالیوت ـ ۷ را که سیستم برق آن از کار افتاده بود، تعمیر و دوباره راه‌اندازی کنند.
ولادیمیر ژانیبکف چهارم تیر ماه ۱۳۶۵ از فضانوردی کناره‌گیری کرد. او فضانوردی هنرمند است و به نقاشی علاقه فراوانی دارد. تابلو‌های زیبای ژانیبکف درباره فضا و فضانوردی مسحورکننده است.

منبع:aftabir.com


ویدیو مرتبط :
ولادیمیر پوتین

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پیشنهاد جدید اردوغان به ولادیمیر پوتین درباره سوریه



با وجود تنش بین ترکیه و روسیه مطرح شد

پیشنهاد جدید اردوغان به ولادیمیر پوتین درباره سوریه

درخواست اخیر ترکیه از «ناتو» برای استقرار موشک های «پاتریوت» در مرز این کشور با سوریه و موافقت ناتو با این درخواست، بعد جدیدی را به تنش های منطقه ای مرتبط با بحران سوریه افزوده است. در این میان،اردوغان پیشنهاد جدیدی درباره سوریه به ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ارائه کرده است.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

درخواست اخیر ترکیه از «ناتو» برای استقرار موشک های «پاتریوت» در مرز این کشور با سوریه و موافقت ناتو با این درخواست، بعد جدیدی را به تنش های منطقه ای مرتبط با بحران سوریه افزوده است. در این میان، واکنش روسیه به این ماجرا نشان می دهد که انتظار وقوع دور جدیدی از تنش ها میان مسکو و آنکارا به هیچ وجه دور از ذهن نیست. 

به گزارش «تابناک»، درخواست ترکیه برای استقرار موشک های «پاتریوت» ناتو در مرز این کشور با سوریه، بار دیگر روابط آنکارا با مسکو را پیچیده کرده است. با این حال، به نظر می رسد با وجود مخالفت صریح روسیه، ترکیه قصدی برای بازگشت از تصمیم خود ندارد.

با این حال، روزنامه «ملیت» ترکیه با انتشار مطلبی در این زمینه می نویسد از آنجا که واکنش روسیه برای مقامات ترکیه قابل پیش بینی بوده، آن ها وارد جنگ لفظی با مسکو نشده و تنها به تأکید بر اینکه هدف آن ها از استقرار موشک ها صرفاً دفاعی است، بسنده کرده اند.

به نوشته این روزنامه، مقامات آنکارا معتقدند واکنش روسیه به استقرار موشک های پاتریوت، مشابه واکنش پیشین این کشور به رادار سامانه موشکی ناتو در «کوره جیک» است. اما در شرایطی که قرار است ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در ماه دسامبر به ترکیه سفر کند، هیچ یک از دولتمردان ترکیه خواستار ایجاد تنش در روابط با مسکو نیست.

آنکارا که به شدت مایل به ارتقای روابط اقتصادی و راهبردی خود با روسیه است، هنوز اعتقاد دارد می توان روسیه را به پذیرش یک فرایند گذار به منظور کنار رفتن بشار اسد در سوریه متقاعد کرد. رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه قصد دارد موضوع یک «تغییر مدیریت شده در سوریه بدون اسد» را با پوتین مطرح نماید.

بر همین اساس، مقامات ترکیه صرفاً بر قابلیت دفاعی موشک های ناتو تأکید کرده و اظهار می دارند این موشک ها می تواند در مقابل حملات احتمالی از سوی سوریه، از آن ها محافظت کند. از سوی دیگر، مخالفت های شدید روسیه، آن ها را به این فکر انداخته که به جای موشک های ناتو، خود به ساخت و استقرار یک سامانه دفاع موشکی در کشورشان اقدام کنند.

با این حال، آن گونه که مشخص است، موضوع موشک های «پاتریوت» زمینه جدیدی را برای تقابل روسیه و ترکیه در منطقه فراهم کرده است. در آخرین مورد پیش از این، فرود اجباری یک هواپیمای روسی در آنکارا و بازرسی آن، آنچنان خشم مقامات مسکو را برانگیخت که ولادیمیر پوتین، سفر خود به ترکیه را به سبب آن به تأخیر انداخت.

اما آنچه این بار می تواند حتی به ماجرا ابعاد تقابلی بیشتری ببخشد این است که مخالفت روسیه با استقرار موشک های ناتو، صرفاً به سبب حمایت این کشور از سوریه نیست؛ بلکه مسکو از دیرباز گسترش ناتو به سمت شرق را به منزله تهدیدی جدی علیه امنیت خود تلقی کرده و به شدت با هر نشانه ای از این امر مخالفت کرده است.

در حقیقت، روس ها اوضاع کنونی را نه صرفاً در قالب تقابل ترکیه با سوریه، بلکه در چارچوب گسترده تر تقابل غرب با خود نگریسته و مورد ارزیابی قرار می دهند. بر این اساس، مشخص نیست ترکیه تا چه حد توانست آن گونه که مایل است، روسیه را به بی خطر بودن این سامانه موشکی متقاعد کند./تابناک