دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

داروی دیابت امیدی برای درمان آلزایمر



 

 

داروی دیابت امیدی برای درمان آلزایمر

 

داروی "metformin " به طور معمول برای بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 مورد استفاده قرار می‌گیرد وباعث تنظیم میزان سطح شكر در خون بدن فرد می‌شود.

 

فارس: داروهای رایج دیابت می‌توانند به درمان آلزایمر نیز كمك كنند.

 

محققان اعلام كردند كه داروهای رایجی كه برای درمان بیماری دیابت استفاده می‌شوند، می‌توانند به توسعه درمان بیماری آلزایمر كمك كنند.

 

دانشمندان به تازگی دریافتند كه داروی "metformin " می‌تواند از عامل شكل‌گیری مغز به حالت غیر نرمال كه باعث بیماری آلزایمر می‌شود، جلوگیری كند.

 

خیریه آلزایمر اعلام كرده است كه باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود تا تأثیر دقیق داروی "metformin " را مورد بررسی قرار دهد تا متوجه شویم كه آیا این دارو می‌تواند به بیماران آلزایمری كمك كند یا خیر؟

 

داروی "metformin " به طور معمول برای بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 مورد استفاده قرار می‌گیرد و باعث تنظیم میزان سطح شكر در خون بدن فرد می‌شود.

 

آزمایشات انجام شده روی مغز موش‌ها نشان می‌دهد كه این دارو به درمان بیماری آلزایمر در موش‌ها كمك می‌كند و همچنین داروی "metformin " از به هم ریختگی مغز موش‌ها تا حد زیادی جلوگیری می‌كند./عصرایران


ویدیو مرتبط :
تاثیر داروی اپوتیلون برای درمان آلزایمر در موش ها

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تولید داروی درمان آلزایمر با ویروس فاضلاب



دانشمندان ویروسی را در فاضلاب کشف کرده‌اند که با استفاده از آن نوعی داروی منحصر‌به‌فرد را برای درمان بیماری‌هایی مانند پارکینسون، آلزایمر و کروتزفلد جاکوب (CJD) ارائه داده‌اند.

نتایج بدست‌آمده از آزمایش‌های انجام‌شده بر روی داروی تولیدشده از این ویروس نشان داد این دارو می‌تواند پلاک‌های موجود در موش‌های مبتلا به آلزایمر یا پارکینسون را تجزیه کند و حافظه و توانایی‌های شناختی حیوانات را ارتقا دهد.

 

نتایج امیدوارکننده بدست‌آمده از موش‌ها و میمون‌ها بدین معناست که سازنده امریکایی این دارو به نام شرکت داروسازی NeuroPhage می‌تواند آزمایش بر روی انسان‌ها را شروع کند و این آزمایش‌های بالینی اوایل سال‌ آینده میلادی آغاز خواهند شد.

 

به نظر می‌رسد این دارو انواع مختلف پلاک‌های دخیل در بیماری‌های مغزی انسان را هدف قرار داده و نابود می‌کند.
پلاک‌ها خوشه‌هایی از پروتئین‌های معیوب هستند که به تدریج انباشت‌ شده و چسبناک می‌شوند. این پلاک‌ها نورون‌ها را از بین برده و موجب اختلال در حافظه و بروز دیگر ناتوانی‌های ذهنی می‌شوند. انواع مختلف پروتئین‌های معیوب در بیماری‌های مختلف مغزی دخیل هستند.

 

آزمایشات نشان داده داروی جدید سطوح پلاک‌های آمیلوئید بتا و انباشت‌های پروتئین تائو را کاهش می‌دهد که این پلاک‌ها و انباشت‌ها در بروز بیماری آلزایمر دخیل‌اند. این دارو همچنین انباشت‌های پروتئین alpha-synuclein را نابود می‌کند که گمان می‌رود در بروز بیماری پارکینسون دخیل‌اند.

 

آزمایش‌ها همچنین نشان داده‌اند داروی جدید می‌تواند خوشه‌های معیوب ترانس‌تیرتین را هدف قرار دهد که این خوشه‌ها قلب و کلیه را مسدود می‌کنند. این دارو علاوه بر این، انباشت‌های پروتئین پریون و عامل نوعی بیماری ناتوان‌کننده عصبی موسوم به CJD را هدف قرار می‌دهد.

 

کروتزفلد یاکوب (CJD) یک بیماری عصبی و کشنده تحلیل‌برنده مغز انسان است که در اثر پریون‌ها ایجاد می‌شود. این بیماری در دهه 1920 توسط دو عصب‌شناس آلمانی به نام‌های هانس گرهارد کروتزفلد و آلفونس ماریا یاکوب توصیف شد.

 

این بیماری مردان و زنان را به نسبت مساوی در حدود 60 سالگی گرفتار می‌کند. بیماران دچار علائم روانی و رفتار مبهمی می‌شوند که پس از هفته‌ها و ماه‌ها به زوال عقل پیش‌رونده منتهی می‌شود و اغلب با حرکات غیرطبیعی بدن و اختلال دید همراه است.

جزئیات این موفقیت علمی در مجله Molecular Biology ارائه شده است.

 اخبار ,اخبار علمی, تولید داروی درمان آلزایمر

اخبار علمی - ایسنا