دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

خطر مرگ با تماشای زیاد تلویزیون!



 

تماشای تلویزیون

 

 

به گفته محققان، تماشای تلویزیون احتمال بیماری قلبی و خطر مرگ را در افراد افزایش می دهد.

 

محققان ۱۳۱۹۷ زن و مرد میانسال را مورد بررسی قرار دادند دریافتند که مرگ ناشی از بیماری قلبی در هر ساعت تماشای تلویزیون، ۷ برابر افزایش می یابد و طی ۱۰ سال مطالعه روی این افراد، حدود ۳۷۳ مورد از آن ها بر اثر بیماری قلبی جان خود را از دست دادند.

 

ساعات تماشای تلویزیون در انگلستان به طور متوسط ۴ ساعت در روز است که همین تعداد ساعات، خطر بروز بیماری قلبی و مرگ ناشی از آن را تا ۲۸ برابر بالا می برد.

 

تحقیقات نشان می دهد که با ایجاد تغییراتی در سبک زندگی می توان از شمار بیماری های قلبی که سالانه جان حدود ۱۹۳ هزار نفر را می گیرد، کاهش داد.

 

و چنانچه افراد ساعات تماشای تلویزیون خود را از ۴ ساعت به ۱ ساعت کاهش دهند، مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی تا ۸ درصد کم می شود...../تحلیل:isca.com


ویدیو مرتبط :
تماشای تلویزیون با آیپد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

خطر مرگ زودرس با تماشای تلویزیون


نتایج یک تحقیق علمی نشان داد افرادی که سه ساعت یا بیشتر در هر شبانه روز تلویزیون تماشا می کنند، دو برابر بیشتر از افرادی که این کار را انجام نمی دهند با خطر مرگ زودرس روبرو هستند.

واحد مرکزی خبر: نتایج یک تحقیق علمی نشان داد افرادی که سه ساعت یا بیشتر در هر شبانه روز تلویزیون تماشا می کنند، دو برابر بیشتر از افرادی که این کار را انجام نمی دهند با خطر مرگ زودرس روبرو هستند.

دکتر میگوئل مارتینز گونزالس استاد دانشکده ناواره در اسپانیا که طراح اصلی این پژوهش علمی است و نتایج تحقیق وی و همکارانش روز چهارشنبه در نشریه انجمن قلب و عروق آمریکا منتشر شد، در این باره گفت : «تماشای تلویزیون به یکی از اصلی ترین رفتارهای بی تحرک در زندگی روزمره ما بدل شده است که سبب می شود انواع دیگری از بی تحرکی ها هم پیامد آن در زندگی ما ایجاد شود.»

محققان با بررسی شیوه زندگی سیزده هزار و دویست و هشتاد و چهار فرد بالغ سالم با متوسط سن سی و هفت سال که شصت درصد از آنها هم زن بودند، ارتباطی کاملا مستقیم میان سه کار بی تحرک یعنی تماشای تلویزیون، رانندگی و کار با رایانه با خطر مرگ پیدا کردند. پژوهشگران اسپانیایی دریافتند خطر مرگ نزد افرادی که در طول شبانه روز، سه ساعت یا بیشتر تلویزیون تماشا می کنند، دو برابر بیشتر از افرادی که زمانی کم را جلوی تلویزیون سپری می کنند.

دکتر گونزالس می گوید: «با افزایش سن جمعیت، میزان کم تحرکی افراد نیز بیشتر می شود و این مسئله بر مشکلات ناشی از کهولت سن می افزاید، نتایج تحقیقات ما نشان می دهد افراد بالغ باید تحرک و فعالیت بدنی بیشتری داشته باشند و زمان تماشای تلویزیون خود را در هر روز کمتر کنند.» تحقیقات علمی همچنین نشان می دهد نیمی از افراد بالغ در آمریکا زندگی کم تحرک دارند.

به گفته انجمن قلب و عروق آمریکا، هر فرد برای سالم ماندن باید هر هفته یکصد و پنجاه دقیقه فعالیت بدنی متعادل یا دستکم ۷۵ دقیقه فعالیت بدنی هوازی داشته باشد.