دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

حیات در زمین چگونه آغاز شده است؟



حیات در زمین ,چگونگی پیدایش حیات در زمین

حیات در زمین چگونه آغاز شده است؟

محققان دانشگاه فناوری تگزاس بر این باورند که توانسته‌اند پاسخ سوالی در مورد چگونگی آغاز حیات در زمین در بیش از 3.8 میلیارد سال قبل را پیدا کنند.

 محققان بر این باورند که سیارکها و شهاب‌سنگها علاوه بر انتقال آب و ترکیبات شیمیایی حیات، دهانه‌های برخوردی ایجاد کرده‌اند که واکنشهای شیمیایی شکل دهنده سلولهای زنده در آن رخ داده‌اند.

به باور محققان، شهاب‌سنگها مواد آلی را در این دهانه‌ها قرار داده و سپس دنباله‌دارهای یخی که با زمین برخورد کرده‌اند، در آنها ذوب شده و آنها را پر از آب کرده‌اند.

برخوردهای شهاب‌سنگی بیشتر باعث ایجاد دریچه‌های زمین‌گرمایی آتش‌فشانی در پوسته زمین شده که آب را گرم کرده و بهم زده‌اند.

این سوپ ازلی سپس مواد شیمیایی را با هم ترکیب کرده و باعث ایجاد مولکولهای با پیچیدگی روزافزون و در نهایت حیات شده است.

محققان برای دستیابی به این نتایج به بررسی مناطق حاوی قدیمی‌ترین فسیلهای جهان در گرین‌لند، استرالیا و آفریقای جنوبی پرداختند.

/ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
آیا حیات روی زمین اتفاقی بوجود آمده

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

سرنخ های تازه درباره آغاز حیات پیچیده در زمین



اخبارجدید,خبرهای جدید,اخبار جدید

با کشف تاریخی دانشمندان حالا می توان گفت حیات پیچیده بر روی زمین نه تنها نیم میلیارد سال پیش بلکه ۱.۵ میلیارد سال قبل آغاز شده است.

به گزارش مهر، گروهی از دانشمندان به تازگی فسیل هایی کشف کرده اند که نشان می دهند حیات پیچیده بر روی زمین حدود ۱.۵ میلیارد سال پیش آغاز شده است. این درحالی است که تا پیش از این تصور می شد عمر حیات پیچیده بر روی این سیاره حدود پانصد میلیون سال باشد.

جزئیات این کشف تاریخی در Nature Communications منتشر شده است.

دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که حیات در ابتدای امر بر روی زمین به شکلی بسیار ساده بوده و با گذر زمان سلولها کلونی هایی را تشکیل داده اند.

دانشمندان مرحله نخست حیات ابتدای در زمین را با عنوان «سوپ ابتدایی» می شناسند که در مرحله بعد تحت عنوان «میلیارد کسل کننده» شناخته می شود زیرا تکامل مورد نظر از ساختار ساده به حیات پیچیده بسیار کند صورت گرفته است.

اکنون و با توجه به کشفیات جدید دانشمندان انستیتو زمین شناسی و زیست شناسی دوران کهن نانجینگ چین مشخص شده که ابتدای شکل گیری حیات پیچیده بر روی زمین بر خلاف تصورات قبلی که حدود نیم میلیارد سال پیش تصور می شد در واقع به ۱.۵ میلیارد سال قبل بازمی گردد.

دانشمندان چینی ۱۶۷ فسیل را مورد بررسی دقیق قرار داده اند که یک سوم آنها حاوی اشکال پیچیده ای از حیات هستند.