دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

تلفن همراه اضطراری که با باتری قلمی کار می‌کند



تلفن همراه اضطراری,ساخت تلفن همراه اظطراری

تلفن همراه اضطراری که با باتری قلمی کار می‌کند
نمایشگاه کالاهای مصرفی الکترونیکی 2013 در لاس‌وگاس ، یک تلفن همراه کم قدرت اضطراری را معرفی کرده که با باتری قلمی که رایج‌ترین پیل در جهان است، شارژ می‌شود.
بنا بر اعلام شرکت دستگاه‌های الکترونیک متحرک SpareOne که سازنده این تلفن همراه است، کاربران تنها باید یک پیل قلمی را در پشت تلفن همراه قرار داده و تا 10 ساعت با آن مکالمه کنند.
کاربران همچنین می‌توانند یک سیم‌کارت را دراین تلفن قرار داده و از شماره‌های تلفن خود برای تماس استفاده کنند.
به گفته شرکت سازنده، ایده ساخت این تلفن همراه جایگزین کردن آن با تلفن‌های هوشمند نبوده، بلکه به عنوان یک تلفن اضطراری و دوم برای کاربرد خارجی یا در سفر معرفی شده است.
به گفته سازندگان، توفان سندی می‌تواند یکی از دلایلی باشد که مصرف‌کنندگان به استفاده از یک تلفن ذخیره برای انجام تماسهای ضروری علاقه‌مند شوند.این تلفن همراه کوچک که از طول عمر 15 ساله برخوردار بوده، از یک کیف ضد آب نیز برخوردار است.
یک دکمه بزرگ اضطراری بر روی این تلفن قرار داشته که کاربران بدون سیم‌کارت نیز می توانند با شماره 911 تماس بگیرند. همچنین یک چراغ قوه در بالای این تلفن قرار داشته که می‌تواند 24 ساعت نور را تامین کند.
SpareOne همچنین یک برنامه تلفن همراه هوشمند را طراحی کرده که می‌تواند موقعیت افراد را در زمانهای اضطراری پیگیری کند.
این تلفن همراه اضطراری اکنون با قیمت 99.99 دلار و در رنگهای سفید و قرمز عرضه می‌شود.

منبع:isna.ir


ویدیو مرتبط :
شارژری برای مواقع اضطراری با دو باتری قلمی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اینترنت پرسرعت در ماه!/شارژ تلفن همراه در چند دقیقه با باتری جدید



اخبار ,اخبار علمی ,اینترنت پرسرعت در ماه

اخبار علمی - اینترنت پرسرعت در ماه!

تیمی از دانشمندان آزمایشگاه لینکلن دانشگاه ام‌آی‌تی برای نخستین بار فناوری لازم را جهت ارائه اینترنت پرسرعت به ساکنان فضایی ارائه دادند.

به گزارش ایسنا این فناوری امکان انتقال داده‌های بزرگ و حتی جریان‌یافتن ویدیوی با کیفیت بالا را فراهم می‌کند.

 

تیم علمی با استفاده از تجهیز ارتباطی لیزرمحور ویژه، آزمایش‌هایی را برای انتقال داده‌ها از زمین به ماه انجام داده‌اند و فناوری آن‌ها رکورد پیشین سرعت انتقال را شکسته است.

 

سال گذشته نیز «فناوری نمایش ارتباطات لیزری ماه» (LLCD) این دانشمندان داده‌ها را طی 385 هزار کیلومتر بین ماه و زمین و با سرعت دانلود 622 مگابیت در ثانیه انتقال داد که این میزان سریع‌تر از هر فرکانس رادیویی بود. هم‌اکنون فناوری جدید امکان شکستن این رکورد را فراهم کرده است.

 

برقراری ارتباط با سرعت داده‌های بالا از زمین به ماه با پرتوهای لیزر چالش‌برانگیز است زیرا فاصله 400 هزار کیلومتری پرتو نور را گسترش می‌دهد.

 

در حالی که طرح LLCD مستقیما برای ماموریت‌های نزدیک به زمین مناسب است، تیم علمی پیش‌بینی می‌کند این فناوری برای ماموریت‌های عمق فضا به مریخ و دیگر سیارات نیز امکان‌پذیر است.

 

دانشمندان کالیفرنیا در «نشست لیزر و الکترو-اوپتیک 2014»، که بین هشت تا 13 ژوئن در سن خوزه برگزار می‌شود، جزئیات فناوری جدید و نخستین بازبینی جامع از عملکرد روی مدار ارتباط لیزرمحور بی‌سابقه بین ماه و زمین را ارائه می‌دهند. 

 

-----------------------------------------

 

اخبار علمی - شارژ تلفن همراه در چند دقیقه با باتری جدید

محققان دانشگاه واندربیلت نخستین نمونه‌های اولیه یک باتری جدید را ارائه کرده‌اند که به زودی تلفن‌های همراه را ظرف چند دقیقه شارژ خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، این ابزار که «ابرخازن» نام دارد در شکل ویفر بوده و می‌تواند محفظه‌های تلفن‌همراه، شاسی خودرو و حتی دیوارها را به باتری‌های شارژکننده سریع تبدیل کند.

 

سیستم ابداعی برای نخستین بار نشان می‌دهد می‌توان موادی خلق کرد که مقادیر مهم الکتریسیته را ذخیره و تخلیه کند. ابرخازنی جدید با جمع‌کردن یون‌های باردار روی سطح یک ماده متخلخل به جای ذخیره‌کردن واکنش‌های شیمیایی به شیوه‌ای که باتری‌ها انجام می‌دهند، الکتریسیته را ذخیره می‌کند. در نتیجه ابرکلاهک‌ها می‌توانند ظرف دقایقی شارژ و تخلیه شوند و به جای هزاران چرخه مانند باتری‌ها، میلیون‌ها چرخه داشته باشند.

 

ابرخازن‌ها 10 برابر انرژی کمتری را در مقایسه با باتری‌های یون-لیتیم کنونی ذخیره می‌کنند اما می‌توانند هزار برابر بیشتر دوام بیاورند. این بدین معناست که آن‌ها می‌توانند در درون دیوارها و شاسی‌ها تعبیه شوند؛ همچنین استحکام مکانیکی این ابزار از توانایی ذخیره انرژی آن نمی‌کاهد.

 

جزئیات این مطالعه در مجله Nano Letters منتشر شد. 

اخبار علمی - ایسنا