دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

تفاوت مغز «اینشتین» با سایر مردم در تصاویر تازه کشف شده



تفاوت مغز «اینشتین» با سایر مردم در تصاویر تازه کشف شده
تصاویر تازه کشف شده از مغز «آلبرت اینشتین»، تفاوت مغز این نابغه فیزیک جهان با عموم مردم را بوضوح نشان می‌دهد.
«آلبرت اینشتین» در سال 1955 میلادی درگذشت و گروهی از متخصصان مغز و اعصاب، مغز این دانشمند را خارج کرده و مورد بررسی قرار دادند.
پس از تهیه تصاویر متعدد، مغز به 240 قطعه جداگانه تقسیم شد که بیشتر آنها در دانشگاه پزشکی پرینستون نگهداری می شود.
بخش زیادی از عکس های تهیه شده از مغز «اینشتین» طی نیم قرن اخیر ناپدید شدند، اما به تازگی 14 عکس بعنوان بخشی از اموال و دارایی های «توماس هاروی»، پاتولوژیستی که از مغز این دانشمند عکسبرداری کرده بود، در اختیار موزه ملی سلامت و پزشکی در سیلور اسپرینگ قرار گرفت.
بررسی این تصاویر مغزی توسط «دین فالک»، انسان شناس دانشگاه ایالتی فلوریدا انجام شده است.
به گفته «فالک»، قشر جلوی مغز نابغه فیزیک جهان کاملا متفاوت از مغز مردم عادی است و این تفاوت احتمالا با توانایی و نبوغ «اینشتین» در ارتباط است؛ اندازه کلی و شکل نامتقارن مغز طبیعی است، اما قشر جلو مغز، بخش جداری، قشر پس سری و غشای somatosensory کاملا متفاوت است.
نتایج این یافته در مجله Brain‌ (مغز) منتشر شده است..

آلبرت اینشتین ,تفاوت مغز «اینشتین» با سایر مردم

آلبرت اینشتین ,تفاوت مغز «اینشتین» با سایر مردم

 /ایسنا

 

  


ویدیو مرتبط :
مغز آلبرت اینشتین _ سخنرانی مذهبی به زبان کوردی - کردی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

خوراک جدید مغز اینشتین برای پژوهشگران و کشف یک تفاوت جالب



 مغز اینشتین  ,نیمکره چپ و راست مغز آلبرت اینشتین

خوراک جدید مغز اینشتین برای پژوهشگران و کشف یک تفاوت جالب

پژوهش جدید محققان دانشگاه فلوریدا و دانشگاه نرمال شرق چین نشان داده که نیمکره چپ و راست مغز آلبرت اینشتین که به شکل غیرعادی بخوبی به هم متصل شده بود، ممکن است با استعداد خارق‌العاده وی مرتبط باشد.

به گزارش ایسنا ، محققان موفق به ساخت شیوه جدیدی برای این پژوهش شدند که برای اولین بار بزرگترین مجموعه فیبر مغزی موسوم به کورپوس کالوزوم را مورد بررسی قرار داده که دو نیمکره مغزی را به هم متصل کرده و ارتباط آنها را تسهیل می‌کند.

این روش به سنجش و کدگذاری رنگی ضخامتهای متفاوت بخشهای فرعی کورپوس کالوزوم به همراه طول آن پرداخته که در آن عصبها از یک سوی مغز به سوی دیگر عبور می‌کنند.

این ضخامتها نشانگر تعداد عصبهایی هستند که عبور کرده و از این رو چگونگی اتصال دو بخش مغز را در مناطق خاص نمایش می‌دهند.

این شیوه بطور خاص به ثبت و مقایسه کورپوس کالوزوم اینشتین با دو نمونه از یک گروه از 15 مرد مست و گروهی از 52 مرد همسن این دانشمند در سال 1905 پرداخته است.

اینشتین در سن جادویی خود در 26 سالگی چهار مقاله منتشر کرد که بطور قابل توجهی با پایه فیزیک مدرن مرتبط بوده و نظر جهان را در مورد فضا، زمان، جرم و انرژی تغییر دادند.

نتایج محققان نشان داد که اینشتین از ارتباطات وسیعتری بین بخشهای خاص نیمکره‌های مغز خود در مقایسه با گروههای کنترل دیگر برخوردار بوده است.

این پژوهش در مجله Brain منتشر شده است. /ایسنا