دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

تصویر نجومی روز ناسا: هاله‌ای در آتاکاما



اخبارعلمی,خبرهای علمی,ناسا

صحرای آتاکاما در شیلی به دلیل هوای همیشه صاف، به عنوان بهشت ستاره‌شناسان شناخته می‌شود.

ولی در چند ماه گذشته به دلیل رخ دادن پدیده‌ی «ال نینیو» در اقیانوس آرام، در این منطقه هم هوا بیشتر ابری می‌شود.به همین دلیل گنبد تلسکوپ‌های ۶.۵ متری ماژلان در شب ۱۳ می بسته بود. با این حال در همین عکس می‌توان چند ستاره و البته ماه را دید که از پشت ابرها می‌درخشند.

 

دور ماه هاله‌ی زیبای ۲۲ درجه تشکیل شده است. این هاله توسط کریستال‌های یخ شش‌وجهی در اتمسفر بوجود می‌آید. آن ستاره‌ی پرنوری که درون هاله قرار دارد در حقیقت چیزی نیست جز سیاره‌ی مشتری. آن ستاره‌ی سمت چپ عکس هم شباهنگ است و ستاره‌ی سمت راست عکس، سماک رامح.

 

اخبار علمی - دیجی کالا


ویدیو مرتبط :
تصویر نجومی روز ناسا: گردش چهار سیاره‌ی فراخورشیدی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تصویر نجومی روز ناسا; خورشید تاریک برفراز ترنیت



ابرها کنار می‌روند و خورشید تاریک در این چشم انداز زیبا نمایان می‌شود.

 این عکس به هنگام خورشیدگرفتگی دیروز در نزدیکی شهر ترنیت اندونزی گرفته شده است. جالب است که با وجود خورشید گرفتگی، افق شرق همچنان روشن است. دلیلش این است که ماه هنوز بر دوردست‌های افق شرق سایه نینداخته است. در این هنگام سایه‌ی ماه در نزدیکی استوا با سرعت ۱۷۰۰ کیلومتر بر ساعت به سمت شرق می‌رفته است. هرچند که در این عکس ماه کاملا جلوی خورشید قرار گرفته و کسوف کلی رخ داده،‌ ولی می‌توان اطراف آن نور تاج خورشیدی را مشاهده کرد. تاج خورشیدی در حقیقت اتمسفر بیرونی داغ خورشید است که فقط به هنگام کسوف کلی مشاهده می‌شود.

 

اخبارعلمی,خبرهای علمی,ناسا

 

اخبار علمی - دیجی کالامگ