دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

تصاویر پهپادها از پنل‌های خورشیدی در ساختمان جدید اپل/تامین 100درصد انرژی از منابع تجدیدپذیر



اخبار,خبر های علمی,پهپاد

زمانی که در سال 2011 استیو جابز پیشنهاد احداث یک ساختمان جدید برای اپل را داد هدفش ایجاد بهترین ساختمان کاری جهان بود. حالا تصاویر گرفته شده توسط پهپادها پیشرفت این پروژه و نصب تعداد زیادی پنل خورشیدی را نشان می‌دهد.

در این تصاویر هوایی پاركینگ خودروهای ساختمان جدید اپل كه بسیاری به آن لقب سفیه فضایی را داده‌اند دیده می‌شود كه كار ساخت آن به پایان رسیده و سقف آن به صورت كامل از پنل‌های خورشیدی پوشیده شده است.

کمپ جدید اپل قرار است که به صورت صد درصدی انرژی مورد نیاز خود را از منابع تجدید پذیر شامل انرژی خورشید و سوخت های زیستی تامین کند. طبق برنامه ریزی های انجام شده، در حدود ۶۵۰۰ متر مربع پنل خورشیدی روی ساختمان اصلی  نصب خواهد شد.

در زمان هایی که تقاضا به بیشترین میزان خود می رسد، باقی انرژی مورد نیاز این بنا از انرژی های قابل تجدید خریداری شده از شبکه برق شهری کوپرتینو تامین شود.

 

اخبار,خبر های علمی,پهپاد

 

اخبار,خبر های علمی,پهپاد

 

اخبار,خبر های علمی,پهپاد

 
اخبار علمی - خبر آنلاین


ویدیو مرتبط :
معرفی پنل سرمایه گذاری و تامین منابع مالی نشست شیراز

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تامین یک سوم انرژی جهان با ماهواره شیشه‌یی ناسا+تصاویر



طرحی بلندپروازانه برای 2025

تامین یک سوم انرژی جهان با ماهواره شیشه‌یی ناسا+تصاویر

ناسا در حال ساخت ماهواره شیشه‌ای‌شکلی است که می‌تواند یک سوم انرژی مورد نیاز جهان را در سال 2025 تامین کند.

این طرح توسط «دکتر جان مانکینز» ارائه شده که توسط ناسا مامور کاوش امکان استفاده از پنل‌های خورشیدی در فضا با هدف فرستادن انرژی به زمین شده بود.

طرح وی شامل ماهواره‌ای به نام SPS-ALPHA است که بسته به بودجه‌گذاری، اوایل سال 2025 پرتاب می‌شود.
طی این فرایند، انرژی به زمین منتقل می‌شود و نیروگاه‌های برق آن را ذخیره و سپس به مشتریان عرضه خواهند کرد.

سیستم مزبور از هزاران قطعه آینه‌مانند منحنی و نازک ساخته می‌شود که برای تضمین گیرندازی نور خورشید تا آن جا که ممکن است، می‌چرخند.
درون SPS-ALPHA نیز با پنل‌های فتوولتائیک آرایش می‌شود که انرژی خورشید را به میکروموج‌هایی تبدیل خواهند کرد. این میکروموج‌ها سپس از انتهای شیشه به زمین ارسال می‌شوند.

دکتر مانکینز که مدیر شرکت «راهکارهای مدیریتی نوآوری آرتمیس» در کالیفرنیاست، مدعی است سیستم مزبور بسیار ارزان‌تر از دیگر سامانه‌های دارای آرایه منفردی است که قادرند حول زمین مدارگردی کنند.
به گفته وی، این پروژه امکان ساخت پلت‌فرم‌هایی از ده‌ها هزار عنصر کوچک را فراهم می‌کند.

این پلت‌فرم‌ها 10s تا 1000s مگاوات را از راه دور و با استفاده از انتقال بی‌سیم انرژی به بازارهای زمین و ماموریت‌های فضایی تحویل می‌دهند.
انرژی خورشیدی در فضا میلیاردها برابر بزرگ‌تر از آن‌چه است که بر روی زمین به کار می‌رود و انتقال آن به کره خاکی به عنوان پاسخی به تقاضاهای انژری زمینی‌ها گزارش شده است.

سال گذشته محققان دانشگاه Stratchclyde تجهیزات فضایی را که قادرند انرژی را جمع‌آوری کرده و آن را از طریق میکروموج‌ها یا لیزرها به زمین ارسال کنند، طراحی کردند.

نقش این تیم توسعه راهکارهای نوآورانه برای عناصر ساختاری این پروژه بود.
محققان امیدوارند سرانجام مجموعه‌ای از ماهواره‌ها را تولید کنند که بتوانند روزی تمامی شهرها را نیرودهی کنند.

ماهواره‌های ریز جایگزین شبکه‌های برق معمولی نخواهند شد و به جای آن، می‌توانند به سرعت برق را برای نواحی دارای کمبود برق یا مناطق با دسترسی دشوار ارسال کنند.

ماهواره SPS-ALPHA,تصاویر ماهواره ای شیشه ای
ماهواره SPS-ALPHA

 

ماهواره SPS-ALPHA,تصاویر ماهواره ای شیشه ای
ماهواره SPS-ALPHA

 

ماهواره SPS-ALPHA,تصاویر ماهواره ای شیشه ای
ماهواره SPS-ALPHA


isna.ir