دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

تاثیر مصرف سیر در مبارزه با عفونت های مجاری ادرار



اخبار,اخبار علمی,عفونت های مجاری

یافته اخیر محققان نشان می دهد که مصرف سیر می تواند راهکار موثری برای مبارزه با عفونت های مجاری ادراری باشد.»

انستیتوی علوم و فناوری بریلا در هندوستان در یک تحقیق ویژه موفق به کشف عوامل بسیار مثبتی که به واسطه استفاده از سیر بر بیماری های مجاری ادرای به دست می آید شده اند. در این تحقیقات مشخص شد که استفاده از این ماده می تواند برای بسیاری از مواردی که در بیماری های مجاری ادراری شاهد مقاومت دارویی هستیم، تاثیری مثبت ایجاد کرده و در نتیجه فرایند درمان بیماران را تسریع کند.

بیماری های مجاری ادراری و در حقیقت عفونت های این ناحیه از بدن به عنوان دومین مورد بیماری های عفونی در سراسر جهان شناخته می شود و در طول هر سال، ۱۵۰ میلیون نفر با این نوع از عفونت روبرو می شوند و تخمین زده می شود که میلیاردها دلار در هر سال برای درمان این نوع از عفونت به کار گرفته می شود.

استفاده از سیر یا به عبارت صحیح تر Allium sativum موجود در سیر، از زمان های گذشته و دوران باستان به عنوان یکی از درمان های موثر برای بیماری های مجاری ادراری به کار گرفته می شد. بسیاری از میکروارگانیزم ها در مقابل سیر با ضعف روبرو هستند.

در این تحقیقات مشخص شد که از میان ۱۶۶ مولفه موجود در نمونه ادرار افرادی که به عفونت ادراری مبتلا هستند، میزان ۵۶ درصد در برابر آنتی بیوتیک ها از خود مقاومت نشان می دهند ولی از میان این ۵۶ درصد، ۸۲ درصد از این مولفه ها در مواجهه با Allium sativum ضعیف عمل می کنند و با توجه به وجود مقدار بسیار زیادی از این ماده در سیر می توان از سیر برای جایگزینی برای آنتی بیوتیک ها در درمان این بیماری استفاده کرد.


اخبار علمی - مهر


ویدیو مرتبط :
عفونت مثانه و مجاری ادرارچیست(دوبله)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مصرف كم آب، عامل تشدید كننده عفونت های ادراری است



 

 

مصرف كم آب، عامل تشدید كننده عفونت های ادراری است

 

نوشیدن كم آب در طول شبانه روز سبب افزایش احتمال بروز عفونت های مجاری ادراری در زنان می شود.

 

آمارها نشان می دهد حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد از بیماران مبتلا به عفونت های ادراری را زنانی تشكیل می دهند كه آب كم مصرف می كنند.

 

دكتر سونیل پراكاش ـ رییس بخش نفرولوژی در انستیتو سلامت آریمتس در این باره تاكید كرد: نوشیدن آب كم و ناكافی و نیز مصرف نادرست نمك خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می دهد.

 

وی خاطرنشان كرد: این عفونت همچنین در زنانی یافت می شود كه مراقب بهداشت فردی خود نیستند.

 

به گزارش روزنامه تایمز اوانیدیا علاوه بر این فاكتورها، وزن اضافی و دیابت هم احتمال بروز این عونت ها را در زنان تشدید می كند./خبرگزارى ایسنا