دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

بهره هوشی پیشرفته‌ترین هوش مصنوعی جهان چقدر است؟



بهره هوشی پیشرفته‌ترین هوش مصنوعی جهان,بهره هوشی,پیشرفته‌ترین هوش مصنوعی جهان
بهره هوشی پیشرفته‌ترین هوش مصنوعی جهان چقدر است؟

تحقیقات صورت گرفته نشان می‌دهد، پیشرفته‌ترین سیستم هوش مصنوعی جهان از بهره هوشی معادل یک کودک چهار ساله برخوردار است.

به گزارش ایسنا، محققان دانشگاه ایلینویز با انجام تست بهره هوشی (IQ) بر روی یکی از بهترین سیستم های هوش مصنوعی جهان، مقایسه ای بین توانایی ذهنی انسان با رایانه صورت دادند.

در این تحقیق سیستم هوش مصنوعی ConceptNet4 که توسط محققان موسسه تکنولوژی ماساچوست (MIT) توسعه یافته است، تحت آزمون استاندارد بهره هوشی مخصوص کودکان قرار گرفت.

نتایج این بررسی نشان می دهد، میانگین نمره بهره هوشی کسب شده توسط این سیستم رایانه ای معادل توانایی ذهنی یک کودک چهار ساله است، اما برخلاف کودکان، تفاوت های چشمگیری نمرات کسب شده در بخش های مختلف آزمون دیده می شود.

سیستم هوش مصنوعی ConceptNet4 در آزمون کلمات و تشخیص مترادف ها بسیار خوب عمل کرد، اما در بخش فهم کلمات و سوالات چرایی پایین تر از حد معمول ظاهر شد.

پروفسور «رابرت سلوان» مدیر بخش رایانه دانشگاه ایلینویز تأکید می کند: اگر نمرات بهره هوشی کودکی چنین تفاوت هایی را نشان دهد، به معنای بروز مشکل در توانایی ذهنی فرد است.

به گفته «سلوان»، برای توسعه سیستم هوش مصنوعی با قابلیت پاسخگویی به سوالات درک مطلب مانند یک کودک هشت ساله به زمان زیادی نیاز داریم./ایسنا

 

 


ویدیو مرتبط :
هوش مصنوعی - توضیحی از ماهیت و آینده احتمالی هوش مصنوعی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پیشرفته ترین دست مصنوعی جهان ساخته شد



اخبار,خبر های علمی, دست مصنوعی

محققین دانشگاه «جانز هاپکینز» آمریکا برای اولین بار در جهان توانستند دست مصنوعی که با رشته های عصبی کنترل می شود و همچنین با استخوان دست ترکیب شده است را بسازند.

به گزارش مهر، محققین آمریکایی توانستند یک دست مصنوعی را به باقی مانده بافت دست یک بیمار که ۸ سال پیش به دلیل سرطان دست خود را از دست داده بود، متصل کنند که از توانایی بالایی در حرکت بر خوردار است.

محققین دانشگاه «جانز هاپکینز» آمریکا در این باره می گویند: قسمت پیچیده کار اتصال دست مصنوعی به واسطه یک «socket» به بدن است که اگر به خوبی در دست قرار نگیرد، منجر به درد، زخم و تاول در اطراف بافت می شود.

همچنین محققین توانستند طی یک عمل جراحی عضله دست این شخص را دوباره عصب دار کنند تا این شخص بتواند کنترل دست را بوسیله عضو مصنوعی دوباره تجربه کند.

در این عمل جراجی ابتدا عضو مصنوعی ساخت شده از تیتانیوم در قسمت دست این شخص که مقداری از استخوان آن باقی مانده بود، وارد شد، سپس بعد از چند هفته، عمل جراحی دیگری بر روی دست این شخص انجام شد و عضو تیتانیومی به داخل بافت های نرم و پوست وی برده شد.

همچنین محققین دانشگاه «جانز هاپکینز» می گویند چنین عمل جراحی تحت عنوان «ترکیب استخوانی» برای اولین بار است که در جهان برای پیوند دادن یک عضو مصنوعی صورت می گیرد که بعد از ترمیم و ساخت رشته های عصبی در محل قطع عضو، کنترل مجدد دست می تواند به شخص باز گردد.

اخبار علمی - مهر