دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

بهترین راه درمان آلرژی چیست؟



اخبار,اخبار علمی,عامل حساسیت‌های آلرژیک


اخبارعلمی - واکسن درمانی بهترین درمان آلرژی

 یک فوق تخصص آسم و آلرژی با اشاره به اینکه تاثیر داروهای ضد حساسیت جهت درمان آلرژی متفاوت است، گفت: درمان دارویی، باعث کنترل بیماری در فرد می‌شود، اما درمان قطعی محسوب نمی‌شود؛ بلکه واکسن درمانی، بهترین درمان آلرژی است.

به گزارش ایسنا، دکتر مریم محلوجی راد گرده افشانی درختان را مهمترین عامل حساسیت‌های آلرژیک در فصل بهار دانست و گفت: درختانی مانند سرو، چنار و اقاقیا با گرده افشانی باعث تشدید علایم آلرژی در افراد مستعد بیماری می شوند.

وی در خصوص مهمترین علائم آلرژیک گفت: این علایم شامل عطسه، آبریزش بینی، خارش گلو، گوش و چشم و در مواردی ریزش اشک و گرفتگی یا احتقان بینی است و کیفیت زندگی افراد را تحت تاثیر قرار می دهند.

این فوق تخصص آسم و آلرژی با تاکید بر اینکه پرهیز از آلرژن‌ها اولین اقدام درمانی این بیماری محسوب می‌شود، گفت: درمان دارویی دومین مرحله از درمان این آلرژی است، اما درمان قطعی محسوب نمی‌شود.

وی واکسن درمانی را بهترین درمان آلرژی دانست و افزود: تاثیر داروهای ضد حساسیت متفاوت است و مصرف صحیح داروهای ضد حساسیت آلرژیک در زندگی افراد تاثیر مستقیم دارد. مصرف نابجای آن می تواند باعث خواب آلودگی در زندگی روزانه فرد شود.

محلوجی راد با تاکید بر اینکه نسل جدید آنتی هیستامین‌های موضعی کارایی بسیار خوبی دارند، گفت: این داروها هیچگونه عارضه سیستمیک بر روی فرد ندارند در حالی که داروهای کورتیکواستروئیدی به دلیل عوارض بسیار زیاد به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ژنتیک و محیط را مهمترین عوامل ایجاد حساسیت در افراد عنوان کرد و افزود: تاثیرات محیطی و ژنتیکی هر کدام 50 درصد در ایجاد حساسیت‌های آلرژیک دخیل هستند، به طوری که عامل محیط در فردی که از لحاظ ژنتیکی مستعد ابتلا به حساسیت‌های آلرژیک است در ایجاد این بیماری تاثیر بسیاری دارد. 

اخبارعلمی - ایسنا


ویدیو مرتبط :
آلرژی و درمان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

درمان نکردن آلرژی ازعوامل بروزپولیپ وسینوزیت است




 

درمان نکردن آلرژی ازعوامل بروزپولیپ وسینوزیت

 

عدم درمان آلرژی از جمله عوامل بروز پولیپ است زمانی که موجب گرفتگی بینی می شود زمینه ساز بروز سینوزیت در فرد می شود، ضمن اینکه سینوزیت هم می تواند عامل تشدید کننده این بیماری باشد، همچنین آلرژی در فرد نیز می تواند از عوامل بروز سینوزیت در فرد باشد.

پولیپ بینی در واقع التهاب و تورم شدید مخاط بینی است اما برخلاف تصور برخی، پولیپ بینی تومور نیست بلکه به دلیل تورم شدید مخاط بینی به صورت توده هایی در می آید.

عدم درمان آلرژی از جمله عوامل بروز پولیپ است و زمانی که موجب گرفتگی بینی و انسداد تخلیه سینوس ها می شود زمینه ساز عدم ترشحات سینوس و بروز سینوزیت در فرد می شود ضمن اینکه سینوزیت هم می تواند عامل تشدید کننده این بیماری باشد و باید گفت اثرات متقابلی دارند همچنین آلرژی در فرد نیز می تواند از عوامل بروز سینوزیت در فرد باشد.

سه عامل منجر به بروز سینوزیت در فرد می شود و باید گفت هر عاملی که منجر به انسداد سینوس ها شود موجب بروز سینوزیت در فرد می شود مانند پولیپ بینی همچنین گاهی ترشحات بینی از حالت عادی غلیظ تر بوده ودر اثر بیماری های زمینه ای خوب تخلیه نمی شوند و در نهایت زمینه ساز بروز سینوزیت در فرد می شوند.

در بینی محلی برای تخلیه ترشحات سینوس ها وجود دارد که بنا به دلایل مادرزادی در تخلیه این ترشحات اختلال بوجود آمده و منجر به بروز سینوزیت در فرد می شود.

در برخی از موارد جهت درمان سینوزیت فرد بایستی جراحی آندوسکوپی شود اما در افرادی که مشکل پولیپ، بزرگی شاخک های بینی، انحراف تیغه بینی و یا یک اختلال مکانیکی دارند این جراحی صورت می گیرد.

برخی معتقدند پولیپ بینی موجب بروز بیماری های قلبی می شود اما باید گفت این مشکل به طور غیرمستقیم در بروز بیماری های قلبی نقش دارد و هر عاملی که باعث انسداد بینی شود در تنفس فرد اختلال ایجاد کرده و وی دچار کمبود اکسیژن و در نهایت بروز بیماری های قلبی می شود.

نکته مهم در خصوص پولیپ بینی این است که همیشه اولین راه درمان پولیپ جراحی نیست و همه نوع پولیپ نیاز به جراحی ندارد بلکه در درجه اول کسانی که پولیپ دارند بایستی بررسی شود که این بیماری آنها ناشی از چیست و اگر فرد مبتلا به پولیپ بینی با زمینه آلرژی داشته باشد بایستی ابتدا تحت درمان های طبی قرار گیرد مخصوصا بیماری زمینه ای در این افراد بایستی کنترل شود و تنها زمانی که درمان های طبی جوابگو نباشد و تورم مخاط بینی به حدی شدید باشد که غیرقابل تغییر است اقدام به جراحی می کنیم.