دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

بهترین بازی های اندروید (3)


در این مطلب که به صورت سریالی در چند بخش به شما ارایه خواهد شد، 50 تا از بهترین بازی های سیستم‎عامل اندروید را به شما معرفی می کنیم. این فهرستی است که گاردین منتشر کرده است و بر اساس آمار سال 2013 میلادی، یعنی سال جاری تهیه و تنظیم شده است.





صبح بخیر: در این مطلب که به صورت سریالی در چند بخش به شما ارایه خواهد شد، 50 تا از بهترین بازی های سیستم‎عامل اندروید را به شما معرفی می کنیم. این فهرستی است که گاردین منتشر کرده است و بر اساس آمار سال 2013 میلادی، یعنی سال جاری تهیه و تنظیم شده است.

اندروید برنامه نویس و توسعه دهنده نرم‌افزار بی‌شماری دارد که از سراسر دنیا برنامه و بازی های خود را در گوگل‌پلی به دوستداران و کاربران اندروید ارایه می دهند. 

با ما همراه باشید تا با 50 بازی برتر اندروید از سال 2013 میلادی به بالا آشنا شوید.



Ravensword: Shadowlands

(4.63 پوند)



بازی های کمپانی Crescent Moon Games همیشه طرفداران و کاربران ویژه خود راداشته است و اکنون نیز با تولید بازی های Ravensword RPG برای گوشی های هوشمند موبایل، خود را بیشتر در دل کاربران جا کرده است. این بازی که شبیه Skyrim است هیجان و ترس را به گوشی های موبایل آورده است. در این بازی در دنیای خیالی می جنگید. 


Dropchord

(1.93 پوند)



دوران اوج محبوبیت بازی هایی همچون Guitar Hero یا Rock Band در کنسول های بازی به پایان رسیده است اما بازی مشابه آنها در موبایل ها، جانی تازه یافته است. این بازی موسیقایی و خلاقانه است.


Tetris Blitz

(رایگان)



محبوبیت زیاد بازی های Bejeweled Blitz، شرکت EA را بر آن داشت تا در طراحی و تولید بازی های رایگان و فکری بیشتر هزینه کند. این بازی نیز مراحل دو دقیقه ای معمایی دارد که کاربر را مدت ها اسیر خود می کند.


Pixel Defenders Puzzle

(1.39 پوند)



بازی های فکری جزو محبوب ترین بازی ها هستند زیرا انسان از چالش و تلاش برای اثبات هوشمندی خود لذت می برد. این بازی نیز شامل پیکسل ها و شخصیت هایی است که کاربر باید شخصیت های قدرتمندتر از آنها بسازد و در این راه باید با دشمنان مبارزه کند.


Diner Dash

(رایگان)



این بازی به عنوان مقام اول بازی های مدیریتی در دنیا انتخاب شده است. Diner Dash به زودی به سیستم‌عامل اندروید نیز می رسد و شامل نشستن، سرو غذا و سرویس دهی به مشتریان است تا گیمر انعام جمع کند. این بازی رایگان است و برای خرید امکانات بیشتر باید پول پرداخت کنید.


1941 Frozen Front

(رایگان)



این بازی را کمپانی HandyGames منتشر کرده است و مربوط به جنگ جهانی دوم است. شما می توانید به عنوان سربازان آلمان یا روس بجنگید.


Ionage

(رایگان)



Ionage یک بازی استراتژیک است و به طور اختصاصی برای اندروید طراحی شده است. این بازی باعث می شود تا کاربر ساعت ها مشغول باشد.


Real Boxing

(0.99 پوند)



این بازی فقط برای موبایل طراحی شده است و بسیار هیجان انگیز است. این بازی 30 حالت جنگی، 20 باکسر و گرافیک بسیار عالی دارد. با پردازنده تگرا 3 این بازی واقعا لذت بخش است.


Pac-Man +Tournaments

(رایگان)



این بازی یکی از مشهورترین شخصیت های بازی ها به عنوان Pac-Man را دارد و توسط شرکت Namco Bandai طراحی و عرضه شده است.


Toy Story: Smash It!

(0.64 پوند)



اگر بازی پرندگان خشمگین سه‌بعدی شود، پرنده ها جای خود را به Buzz Lightyear (شخصیت کارتونی داستان اسباب بازی ها) بدهند و خوک ها با موجودات فضایی جایگزین شوند: در واقع بازی  Toy Story: Smash It ساخته می شود. این بازی که توسط دیسنی توسعه یافته است حدود 60 قسمت دارد و در آن باز با موجودات فضایی می جنگد.


ویدیو مرتبط :
اندروید کده بازی گیاهان وزامبی 2 بدون دیتا برای اندروید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دانلود بازی اندروید


دانلود یو، دانلودیو

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌نماید و با همکاری ده‌ها شرکت بر روی دستگاه‌های مبتنی بر اندروید قرار می‌دهد.
اندروید بر پایهٔ هسته لینوکس ساخته شده‌است و بیشترین استفاده را در بین سیستم عامل‌های همراه دارد.


در اوت ۲۰۰۵، گوگل شرکت اندروید واقع در پالو آلتو، کالیفرنیا را خرید.
شرکت کوچک اندروید که توسط اندی رابین، ریچ ماینرز، نیک سیرز و کریس وایت پایه‌گذاری شده بود، در زمینه تولید نرم‌افزار و برنامه‌های کاربردی برای تلفن‌های همراه فعالیت می‌کرد.
اندی رابین مدیر عامل اجرایی این شرکت پس از پیوستن اندروید به گوگل به سمت قائم‌مقام مدیریت مهندسی این شرکت و مسئول پروژه اندروید در گوگل منصوب شد.
تیم اندروید به رهبری رابین فعالیت خود را برای تولید سکوی تلفن همراه مبتنی بر هسته لینوکس آغاز کردند و نتیجه اولیه این پروژه در نشست خبری شرکت گوگل در ۵ نوامبر سال ۲۰۰۷، مطرح کردن اتحادیه گوشی باز بود.
۳۴ شرکت فعال در زمینه تولید نرم‌افزار، تولید تلفن‌های همراه، اپراتور تلفن همراه و تولیدکننده نیمه رساناها و پردازنده‌های تلفن همراه اعضای بنیان‌گذار این اتحادیه بودند.
در میان نام‌های مشهور در بین اعضای مؤسس، شرکت‌هایی چون سامسونگ، ال‌جی الکترونیکس، موتورولا، اچ‌تی‌سی، تی-موبایل، ان‌تی‌تی دوکومو، اینتل، انویدیا، تگزاس اینسترومنتس، کوالکام، برودکام، تلفونیکا، اسپرینت، ای‌بی و البته گوگل به چشم می‌خوردند.
اریک اشمیت مدیر ارشد اجرایی گوگل در این مراسم گفت: «اعلام امروز بسیار جاه‌طلبانه‌تر از معرفی تنها یک تلفن گوگلی است که در چند هفته اخیر توسط رسانه‌ها پیش‌بینی شده بود.
از دیدگاه ما سکویی که ما ارائه کرده‌ایم، هزاران تلفن گوناگون را به بازار روانه خواهد کرد.
» نخستین گوشی مبتنی بر اندروید توسط شرکت اچ‌تی‌سی با همکاری تی-موبایل تولید شد.
این گوشی که به فاصله کمتر از یک سال از تشکیل اتحادیه گوشی باز یعنی در ۲۲ اکتبر ۲۰۰۸ تولید شد، در بازارهای مختلف به نام‌های اچ‌تی‌سی دریم، تی-موبایل جی۱ و ارا جی۱ به بازار عرضه گردید.
۹ دسامبر ۲۰۰۸ چهارده عضو جدید از شرکت‌های صنعت تلفن همراه جهان به اتحادیه گوشی باز پیوستند.
در بین این نام‌ها باید به سونی اریکسون، اریکسون، توشیبا، ایسوز، گارمین، هواوی , آرم هولدینگز و ایسراشاره کرد.
روند پیوستن شرکت‌های بزرگ به اتحادیه تا به امروز نیز ادامه داشته‌است و شرکت‌هایی چون ایسر، آلکاتل، لنوو، شارپ، فاکس‌کان، ان‌ای‌سی، کیوسرا، ان‌ایکس‌پی، اس‌تی-اریکسون، مارول، زدتی‌ئی و دل نیز از جمله شرکت‌هایی بوده‌اند که به جمع پشتیبانی‌کنندگان اندروید پیوسته‌اند.
در ۳ سپتامبر ۲۰۱۳ توسعه‌دهندگان اندروید به‌طور رسمی اعلام کردند که با شرکت نستله، که از شرکت‌های مطرح صنعت شکلات‌سازی جهان می‌باشد، همکاری خواهند کرد.
در همین راستا نگارش ۴٫۴ سیستم‌عامل اندروید، کیت‌کت نام گرفت.
کیت کت از مارک‌های معروف شکلات است که توسط شرکت نستله تولید می‌شود.
اندروید آب‌نبات چوبی یا اندروید لالی پاپ (به انگلیسی: Android Lollipop)، (به معنای آبنبات‌چوبی) یا اندروید ۵ یا اندروید L یکی از نسخه‌های سیستم عامل اندروید است که توسط گوگل در ۱۵ اکتبر ۲۰۱۴ ارائه گردید.
اندروید L که مخفف این نسخه از اندروید می‌باشد و براساس گفته رئیس بخش اندروید گوگل سوندار پیچای بزرگ‌ترین به‌روزرسانی در اندروید است.
اندروید مارشمالو (به انگلیسی: Android Marshmallow) یا اندروید ۶ نسخه‌ای از سیستم عامل اندروید است که در سپتامبر ۲۰۱۵ توسط گوگل معرفی شد.
آخرین به روز رسانی اندروید نسخهٔ ۷ یا «نوقا» (Nougat) می‌باشد که در ماه اوت سال ۲۰۱۶ انتشار یافته است[۶] و از دستاورد های سال ۲۰۱۶ است.

طراح لوگوی مشهور اندروید «آیرینا بلاک» است. سه سال پیش از آیرینا بلاک و تیم طراحی گوگل تقاضا شد تا لوگویی برای بازی اندروید طراحی کنند که به سرعت با کاربر ارتباط برقرار کند و به آسانی قابل شناسایی باشد؛ همچنین به بلاک گفته شد که این لوگو باید حتماً تصویری از ربات باشد چرا که اندروید به معنای روبات است. آیرینا پس از مطالعه زیاد در مورد اسباب‌بازی‌ها و شخصیت‌های فانتزی و تخیلی در آخر تصمیم گرفت لوگوی اندروید را از یک منبع عجیب الهام بگیرد: دستشویی! هر کسی علامت روی در دستشویی‌ها را دیده و الهام از این علامت‌ها می‌تواند باعث شود در یک نگاه لوگوی اندروید شناخته شود. یک نکته جالب دیگر در مورد لوگوی اندروید این است که گوگل برخلاف دیگر شرکت‌ها که سعی در حفاظت از لوگویشان داشتند تصمیم گرفت تا لوگو را به صورت آزاد و Open Source قرار دهد تا هر کس بتواند آن را به دلخواه خودش تغییر دهد. گوگل در این‌باره می‌گوید: "ما تصمیم گرفتیم این لوگو می‌تواند یک لوگوی اشتراکی و تعاملی باشد که هر کس در دنیا بتواند آن را تغییر دهد. این تصمیم بسیار شجاعانه بود. " شاید با اپلیکیشن Androidify و یا اسباب بازی‌ها و Action Figureهای کوچک اندرویدی بامزه آشنا باشید؛ همه این‌ها به لطف آزاد بودن لوگوی اندروید امکان‌پذیر شده است.

دانلود یو