دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

برگی از زندگی نخستین مسافر ماه + تصاویر



برگی از زندگی نخستین مسافر ماه + تصاویر

«نخستین انسان» اصلی‌ترین توصیفی است که برای «نیل آرمسترانگ» بعنوان اولین مسافر ماه استفاده می‌شود. د

نخستین انسان» اصلی‌ترین توصیفی است که برای «نیل آرمسترانگ» بعنوان اولین مسافر ماه استفاده می‌شود.

 «نیل آرمسترانگ» در پنجم آگوست 1930 میلادی در یک خانواده کشاورز در شهر واپاکونتا در ایالت اوهایو متولد شد؛ پس از پایان تحصیلات در رشته مهندسی هوافضا در دانشگاه پوردو بعنوان خلبان نیروی دریایی مشغول بکار شد.

در سال 1962 میلادی بطور رسمی به جمع فضانوردان ناسا پیوست و نخستین پرواز فضایی را با فضاپیمای جمینی 8 در سال 1966 میلادی تجربه کرد.

دومین و آخرین تجربه پروازی در مأموریت آپولو 11 در سال 1969 میلادی انجام شد.

مأموریت آپولو 11
قطعا 20 جولای 1969 میلادی نقطه عطفی در سفرهای فضایی محسوب می شود؛ فضاپیمای آپولو 11 حامل «نیل آرمسترانگ»، «باز آلدرین» و «مایکل کالینز» در تاریخ 20 جولای 1969 میلادی بر سطح ماه فرود آمد.

«گامی کوچک برای (یک) انسان و جهشی بزرگ برای بشریت» جمله تاریخی «نیل آرمسترانگ» پس از قدم نهادن بر سطح ماه بود؛ حدود 20 دقیقه پس از وی نیز «باز آلدرین» بعنوان دومین انسان بر روی ماه قدم گذاشت.

پس از این پرواز تاریخی، «آرمسترانگ» از سفرهای فضایی کناره گیری کرده و در سال 1971 میلادی رسما از ناسا جدا شد.

تدریس در دپارتمان هوافضا دانشگاه سینسناتی و برخی دانشگاه های دیگر آمریکا، تحقیقات در حوزه مهندسی هوافضا و پیگیری خلبانی بصورت حرفه ای، عضویت در تیم تحقیقاتی حادثه آپولو 13 و انفجار شاتل فضایی چلنجر در سال 1986 میلادی، مجموعه فعالیت های وی پس از جدایی از ناسا محسوب می شد.

باوجود برخورداری از شهرت بین المللی و تبدیل شدن به یک نماد تاریخی و فرهنگی، «آرمسترانگ» شخصیت ملایم و بی حاشیه ای داشت؛ تعهد، از خود گذشتگی، صداقت، احترام به دیگران، توجه به ارزش های عالی انسانی، نگرش مثبت، اعتماد به نفس، عطش یادگیری، نوآوری و خود اتکایی از جمله خصوصیاتی است که دوستان و همکاران «آرمسترانگ» در توصیف وی عنوان می کنند.

سفر به ایران
«نیل آرمسترانگ» به همراه «باز آلدرین» و «مایکل کالینز» در نوامبر 1969 میلادی (حدود پنج ماه پس از سفر به ماه) در قالب یک تور حسن نیت جهانی به تهران سفر کرده و جزئیات این سفر را برای علاقه مندان تشریح کردند.

«نیل آرمسترانگ» 25 آگوست 2012 میلادی (سوم شهریور 91) در سن 82 سالگی بدلیل عوارض ناشی از جراحی قلب درگذشت.

 

نخستین مسافر ماه,اولین مسافر ماه

 «آرمسترانگ» در حال پیاده شدن و گام نهادن بر سطح ماه

 نخستین مسافر ماه,اولین مسافر ماه

 تصویر نخستین گام انسان بر سطح کره ماه

 نخستین مسافر ماه,اولین مسافر ماه

 «آرمسترانگ» در حال جمع آوری نمونه خاک و سنگ از سطح ماه

 نخستین مسافر ماه,اولین مسافر ماه

 «آرمسترانگ» در مأموریت شبیه سازی آپولو 11 در سال 1969 میلادی

 

منبع:isna.ir


ویدیو مرتبط :
برگی از زندگی سرداران شهید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کشف منابعی هیجان انگیز برای زندگی انسان‌ها در ماه +‌ تصاویر



کارشناسان اعلام کرده‌اند که در آینده نزدیک انسان‌ها به راحتی خواهند توانست در کره ماه به زندگی ادامه دهند، زیرا منابعی بسیار مهم برای حفظ حیات در کره ماه به تازگی کشف شده است.

کارشناسان ناسا از کشف یک دهانه هیدروژنی در کره ماه خبر داده‌اند که می‌تواند یک نشانه‌ی قوی از وجود آب، H2O در سطح این کره باشد.

کشف منابعی هیجان انگیز برای زندگی انسان‌ها در ماه

گفتنی است؛ در صورت اثبات این ادعا فضانوردان می‌توانند از آب طبیعی روی کره ماه برای زندگی استفاده کنند و به این ترتیب زندگی بر روی کره ماه امکان پذیر خواهد شد.

کشف منابعی هیجان انگیز برای زندگی انسان‌ها در ماه

بررسی‌ها نشان می‌دهند، هیدروژن به مقادیر زیاد در یکی از دامنه‌های قطب جنوب در کره ماه به تازگی کشف شده است.

کارشناسان حتی در نظر دارند از اکسیژن و هیدروژن بدست آمده در سطح کره ماه برای ایجاد سوخت و حتی هوای تنفسی برای ساکنین آینده این کره استفاده کنند.

کشف منابعی هیجان انگیز برای زندگی انسان‌ها در ماه

این اطلاعات توسط یکی از ماهواره‌های چرخشی به دور کره ماه بدست آمده است.

کارشناسان وجود این مولکول‌های با ارزش در سطح ماه را تحت عوامل مانند برخورد سیارک‌های حاوی مقادیر زیاد آب و یا ستاره‌های دنباله دار به این کره می دانند.
اخبارعلمی - باشگاه خبرنگاران