دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

برای رهایی از استرس، لبخند بزنید



برای رهایی از استرس، لبخند بزنید

روانشناسان تاكید می‌كنند كه با لبخند زدن می‌توانید احساس بهتری داشته باشید و استرس را تا حد زیادی از خود دور كنید.

تارا كرافت و سارا پرسمن دو متخصص روانشناسی در دانشگاه كنزاس در مطالعات اخیر خود به بررسی چگونگی اثرگذاری انواع گوناگون لبخند زدن و آگاهی از آن بر روی توانایی افراد برای مقابله با مراحل مختلف استرس، پرداختند. آنها قصد داشتند در این مطالعه به بررسی خواص بالقوه لبخند زدن بر روی سلامت روان، بپردازند.

به گزارش روزنامه اكسپرس، نتایج این مطالعه كه روی 169 شركت‌ كننده از دانشگاه میدوسترن انجام گرفته تایید كرد كه لبخند زدن درواقع روی شرایط جسمی تاثیر مستقیم دارد.

این روانشناسان می‌گویند افرادی كه لبخند بر چهره دارند پس از فعالیت‌های استرس‌زا كمتر دچار ضربان قلب بالا می‌شوند. آنها تاكید دارند: حتی افرادی كه لبخند مصنوعی بر چهره دارند از این مزیت بهره‌مند می‌شوند اما تاثیر آن به مراتب كمتر از افرادی است كه با احساس واقعی لبخند می‌زنند.

این یافته در مجله انجمن روانشناسی آمریكا به چاپ رسیده است./ایسنا

<p style="text-align: justify;">برای رهایی از استرس، لبخند بزنید</p>
<p style="text-align: justify;">روانشناسان تاكید می‌كنند كه با لبخند زدن می‌توانید احساس بهتری داشته باشید و استرس را تا حد زیادی از خود دور كنید.</p>
<p style="text-align: justify;">تارا كرافت و سارا پرسمن دو متخصص روانشناسی در دانشگاه كنزاس در مطالعات اخیر خود به بررسی چگونگی اثرگذاری انواع گوناگون لبخند زدن و آگاهی از آن بر روی توانایی افراد برای مقابله با مراحل مختلف استرس، پرداختند. آنها قصد داشتند در این مطالعه به بررسی خواص بالقوه لبخند زدن بر روی سلامت روان، بپردازند.</p>
<p style="text-align: justify;">به گزارش روزنامه اكسپرس، نتایج این مطالعه كه روی 169 شركت‌ كننده از دانشگاه میدوسترن انجام گرفته تایید كرد كه لبخند زدن درواقع روی شرایط جسمی تاثیر مستقیم دارد.</p>
<p style="text-align: justify;">این روانشناسان می‌گویند افرادی كه لبخند بر چهره دارند پس از فعالیت‌های استرس‌زا كمتر دچار ضربان قلب بالا می‌شوند. آنها تاكید دارند: حتی افرادی كه لبخند مصنوعی بر چهره دارند از این مزیت بهره‌مند می‌شوند اما تاثیر آن به مراتب كمتر از افرادی است كه با احساس واقعی لبخند می‌زنند.</p>
<p style="text-align: justify;">این یافته در مجله انجمن روانشناسی آمریكا به چاپ رسیده است./<span style="color: #808080;">ایسنا</span></p>


ویدیو مرتبط :
لبخند بزنید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

به سرطان لبخند بزنید




 

سرطان

پدر بزرگم را یادم هست كه دیگر موی بر سر نداشت، استفراغ، ‌استفراغ، ‌استفراغ می‌كرد.

پدربزرگم را یادم هست كه هرروز صبح كشان كشان به بیمارستان می‌بردندش و عصرها غمگین‌تر از صبح باز می‌گرداندنش، خیلی كوچك بودم اما پدربزرگم را یادم هست كه آنقدر گریه كرد تا مرد. گفتند از سرطان مرده است اما من می‌دانستم كه از گریه مرده است.

بعد بزرگ شدم در سال‌های آغازین دبیرستان روزی دوستی گریه كنان به مدرسه آمد و گفت پدرم سرطان دارد پدرت اگر گریه نكند خوب می‌شود دوستم از من ناراحت شد سرطان درمان ندارد.

پدرش روانشناس بود گریه نكرد یك سال بعد دوستم را در خیابان دیدم با ترس حال پدرش را پرسیدم گفت: گریه نكرد و خوب شد.

بعد بغلم كرد و بابت آن روز كذایی در یك سال قبل عذرخواهی كرد.

چند ماه پیش در شبكه چهارم صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران با برنامه مستند با كسانی صحبت می‌كردند كه خودشان را از سرطان، این بیماری صعب العلاج نجات داده بودند، كسانی كه به سرطان لبخند زده بودندوبر آن پیروز شده بودند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، امروز روز جهانی سرطان است كه امسال به سرپرستی اتحادیه بین‌المللی مبارزه با سرطان و اعضای آن و نیز با حمایت سازمان جهانی بهداشت، سطح آگاهی عمومی در زمینه نحوه پیشگیری از این بیماری را افزایش خواهد داد.

موضوع جدین این روز روی این مفهوم متمركز می‌شود كه چگونه می‌توان خطر بروز سرطان را از طریق اقدامات ساده مربوط به استعمال دخانیات، مصرف الكل، تماس با آفتاب، وزن سالم و محافظت در برابر عفونت‌های سرطان‌زا و میزان قابل توجهی كاهش داد.

سازمان جهانی بهداشت به مناسبت این روز هشدار داد كه طبق آخرین آمار نرخ سالانه مرگ و میر جهانی بر اثر سرطان رو به افزایش است تا اگر اقدام پیشگیرانه فوری انجام نمی‌گیرد از ۶/۷ میلیون مورد در سال‌جاری ۱۷ میلیون در سال ۲۰۳۰ افزایش می‌یابد. آمارها نشان می‌دهد كه خوشبختانه تقریبا در ۴۰ درصد از موارد سرطان‌ها قابل پیشگیری هستند.

همچنین این سازمان محاسبه كرده است كه از هر ۸ قربانی بیماری در جهان یك مورد براساس سرطان كه بیش از مجموعه قربانیان ایدز، سل و مالاریا است اما این مرگ و میر‌ها قابل پیشگیری است.

این سازمان در گزارش جدید آماری خود اضافه كرد پیش از ۱۲ میلیون مورد ابتلا به سرطان هر سال در جهان شناخته می‌شود در این گزارش آمده است سرطان یكی از عوامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است و در صورت عدم پیشگیری تا ۲۰۱۵ دست كم ۸۴ میلیون نفربراثر مبتلا به سرطان جان خود را از دست می‌دهند.

مساله سرطان یك سوی این بیماری كه هزینه درمانش را حتی برخی از خانواده‌های مرفه هم نمی‌توانند پرداخت كنند است، نسل جدید داورهای ضد سرطان به بازار می‌آیند و در بیماران و خانواده‌هایشان ایجاد امیدواری می‌كند اما وقتی بیماران در پی تهیه آن بر می‌آیند مشكل گرانی و عدم پوشش بیمه‌ای مناسب نه تنها خانواده‌ها كه دولت را به چالش می‌اندازد تا جایی كه دسترسی به آنها گاهی غیر ممكن است.

برای مثال هزینه درمان سرطان ریه در سال به چهل میلیون تومان می‌رسد كه با وضعیت اقتصادی جامعه حتی برای خانواده مرفه پرداخت این مبلغ سخت است.

وقتی كه این خرچنگ مهلك شروع به خوردن جان انسان می‌كند، سپس رشد، تكثیر وگاهی انتشار غیر طبیعی سلولهای بدن می‌شود و به این ترتیب یك سلول طبیعی ممكن است بدون هیچ دلیل واضعی به یك سلول سرطانی تبدیل شود وقتی این یك سلول سرطانی تقسیم می‌شود به دو سلول سرطانی تبدیل می‌گردد و همین ترتیب تنها یك سلول سبب ایجاد توده از سلول سرطانی(تومور) می‌شود.

گرچه عوامل از قبیل رفتار تغذیه‌ای، سبك زندگی و مصرف دخانیات و همچنین آلودگی‌های محیطی و ژنتیك از عوامل خطرزای سرطان است كه می‌توان از طریق آنها از ابتلا به سرطان جلوگیری كرد اما در دلیل اصلی بروز این بیماری هنوز شبه‌هایی است و به همین دلیل است كه سالیانه در دنیا نزدیك به ۸ میلیون از این بیماری می‌میرند.

به گفته محمدعلی محققی، رئیس مركز تحقیقات انستیتو كانسر بیمارستان امام خمینی در كشور ما سالانه ۳۰ هزار نفر در اثر سرطان فوت می‌كنند كه از این میان سرطان معده بیشترین فراوانی را دارد كه رژیم غذایی غلط، سوء تغذیه، رفلكس یا برگشت محتویات معده به داخل مری در سرطان‌زایی بی‌تاثیر نیست.

وی همچنین استعمال دخانیات، سیگار و الكل و وجود آلاینده شیمیایی در مواد غذایی را از عوامل به وجود آورنده سرطان معده دانست.

بزرگ كه شدم فهمیدم پدربزرگم سرطان معده داشت، بیماری كه عمویم سال گذشته به آن دچار شدو تحت درمان قرار گرفت و در این همه سال آنقدر علم پیشرفت كرده بود كه عمویم زنده بماند. عمویم خوب شد و خندیدیم.