دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

باتری موبایل خود را پیامکی شارژ کنید!



موبایل,باتری موبایل,شارژ تلفن همراه,شارژ تلفن همراه از طریق پیامک,اختراعات جدید

 باتری موبایل خود را پیامکی شارژ کنید !
افراد ساکن مناطق خارج از شبکه برق اکنون می‌توانند برق لازم برای شارژ تلفن همراه خود را تنها با ارسال یک پیامک بدست آورند.
شرکت مستقر در لندن «Buffalo Grid» یک ایستگاه شارژ تلفن همراه خورشیدی را معرفی کرده که با پیامک برای کمک به ساکنان مناطق روستایی در کشورهای در حال توسعه بخصوص در آسیا و آفریقا که برق بطور نامنظم وجود داشته، فعال می‌شود.
در تعاونی قهوه کونوکوئی در اوگاندا، جولیت نادوتو این دستگاه جدید را با معرفی خدمات آن برای دهکده خود مورد استفاده قرار داده و روزانه بین 18 تا 20 تلفن همراه را شارژ می‌کند.ضعف یا نبود شبکه برق برای کشاورزانی که به تلفن همراه خود در به‌روزرسانی اطلاعات قیمت بازارهای نزدیک و دور نیاز دارند، مشکلاتی ایجاد می‌کند.
ساکنان این دهکده در زمان قطع برق مجبورند کیلومترها مسیر را به یک شهر نزدیک جهت دستیابی به ایستگاه شارژ تلفن که نیروی آنها از ژنراتورهای دیزلی یا پنلهای خورشیدی تامین شده، طی کنند که معمولا هزینه‌بر است.در اوگاندا شارژ یک تلفن همراه 500 شیلینگ اوگاندا یا حدود 0.20 دلار بوده که هزینه بالایی محسوب می‌شود.
فناوری اولیه شرکت Buffalo Grid که اخیرا در اوگاندا مورد آزمایش قرار گرفته، امید جدیدی برای این روستائیان محسوب می‌شود.
یک پنل خورشیدی 60 واتی پیل را که بر روی یک دوچرخه به دهکده منتقل می‌شود، شارژ می‌کند. این پیل، برق را با استفاده از شیوه‌ای موسوم به ردیابی نقطه حداکثر توان از پنل خورشیدی استخراج می‌کند.
بازده برق یک پنل خورشیدی به شرایط محیطی مانند دما و میزان نور خورشید و همچنین مقاومت مدارهای متصل به آن بستگی دارد. شیوه ردیابی نقطه حداکثر توان بر این شرایط نظارت داشته و مقاومت را برای اطمینان از حداکثر بازده ممکن برق در هر زمان تغییر می‌دهد.
بهترین بخش این دستگاه، شیوه‌ای است که برق ذخیره شده برای شارژ یک تلفن همراه آزاد می‌شود. مصرف‌کننده یک پیامک ارسال می‌کند. با دریافت این پیام، یک چراغ ال‌ای‌دی بر روی یک پریز در پیل روشن شده و آمادگی خود برای شارژ تلفن را نشان می‌دهد.
در تعاونی قهوه اوگاندا، هر پیامک با هزینه 110 شیلینگ منجر به 1.5 ساعت شارژ تلفن همراه می‌شود. یک دستگاه کاملا شارژ شده می‌تواند برای سه روز دوام داشته و نیروی 30 تا 50 تلفن را بطور روزانه از 10 نقطه شارژ خود تامین کند.

منبع:.konjkav.com


ویدیو مرتبط :
نانو فناوری | شارژ باتری موبایل در 30 ثانیه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

باتری‌هایی با یک هفته شارژ برای موبایل می‌آیند / عکس



محققان انگلیسی در کمپانی Intelligent Energy قصد دارند باتری‌هایی برای موبایل بسازند که با یک‌بار شارژ یک هفته مداوم عمر داشته باشند.

به گزارش خبرآنلاین، این هفته در قراردادی 5.25 میلیون پوندی این پروژه استارت خورد تا شاهد باتری‌های هیدروژنی نسل جدید برای گوشی‌های هوشمند باشیم.

گفتنی است باتری‌های کنونی برای موبایل از نوع لیتیوم بوده که حداکثر یکی-دو روز جواب داده و باید مجدداً شارژ شوند.

نمونه اولیه این‌گونه باتری‌ها را در تصویر زیر می‌بینید (به صورت کارتریج) که قادر به 5 بار شارژ گوشی هوشمند است و اگر این باتری داخل گوشی جاسازی شود (البته بهینه‌سازی فیزیکی نیز رعایت شود) می‌تواند تا یک هفته جواب دهد.

البته این اولین باری نیست که یک کمپانی از باتری هیدروژنی در موبایل استفاده می‌کند چراکه اپل با ثبت اختراع جدید خود نشان داد که خیلی زود به این فکر افتاده است و ممکن است شاهد ورود نسل جدید باتری‌های هیدروژنی برای موبایل باشیم.

 

اخبار تکنولوژی,خبر های تکنولوژی,باتری‌


اخبار تکنولوژی - خبرآنلاین