دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

اینجا یک سیاره بیگانه نیست!/تصویر خارق‌العاده کهکشان راه شیری بر فراز صخره‌های عجیب



این عکس،تصویری از سیاره‌ای بیگانه نیست. اینجا همین زمین خودمان است و عکس روز ناسا به تصویری خارق‌العاده از کهکشان راه شیری در استرالیا اختصاص پیدا کرده است.

این صخره‌های عجیب در «پارک ملی نامبونگ» (Nambung National Park) در غرب استرالیا قرار دارند. هنوز کسی دقیقا نمی‌داند این صخره‌های آهکی که هرکدام طولی به اندازه‌ی قد یک انسان دارند چگونه تشکیل شده‌اند. در پس زمینه‌ی تصویر و نسبتا مماس با قله‌ی نوک‌تیز صخره‌ مرکزی هلال ماه می‌درخشد.

 

هاله‌ نورانی پیرامون ماه هم «نور دایره‌البروجی» است. وقتی نور خورشید به گرد و غبار موجود در صفحه‌ی منظومه‌ شمسی می‌خورد و بازتاب می‌شود این نور را می‌توان دید. اما مورد خارق‌العاده این عکس قوس نورانی راه شیری است که مثل یک کمان در آسمان کشیده شده است.

 

اخبار,اخبار علمی,راه شیری


اخبار علمی - خبر آنلاین


ویدیو مرتبط :
منظره کهکشان راه شیری از فراز کوهستان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تصویر نمای نزدیک و خارق‌العاده تلسکوپ هابل از یک کهکشان مارپیچی



تلسکوپ فضایی هابل به تازگی تصویری از یک کهکشان جدید مارپیچ به نام NGC 6814 منتشر کرده که نظر بسیاری از علاقه‌مندان به نجوم را جلب کرده است.

تصویر این کهکشان مارپیچ از جلو گرفته شده است که به ناظران اجازه می دهد جزئیات طراحی آن را مشاهده کنند. کهکشان‌های مارپیچی در کنار کهکشان‌های بی قاعده نزدیک به ۶۰ درصد از کهکشان‌های جهان را تشکیل می‌دهند،‌با این‌همه کهکشان‌های مارپیچی هریک به مانند دانه‌های برف منحصر به فرد و بی‌نظیر به حساب می‌آیند. این كهكشان دارای هسته‌ای درخشان و بازوهای وسیع خیره‌كننده‌ای است كه در شكلی پیچیده در تاریكی فضا موج خورده و گسترانده شده‌اند.

 

اخبارجدید,خبرهای جدید,اخبار جدید

 
درخشندگی شدید این کهکشان و خروجی زیاد تابش الکترومغناطیسی از آن، NGC 6814 را یک کهکشان 'سیفرت' (Seyfert) می سازد؛ سیفرت دومین گروه بزرگ از کهکشان های فعال پشت 'اختروش ها' هستند.


اختروش یا کوازار یک هسته فعال به شدت نورانی و دوردست است که متعلق به یک کهکشان جوان است.


اختروش‌ ها پیشتر به عنوان منابع انرژی الکترومغناطیسی شامل امواج رادیویی و نور مرئی با انتقال به سرخ شناخته می‌ شدند که به ستاره ها شبیه بودند با وجود بحث ‌های مختلف بر سر موجودیت این شی آسمانی همگی دانشمندان به یک توافق علمی رسیدند که یک اختروش هاله متراکم شده ماده‌ است که ابر سیاهچاله یک کهکشان جوان را احاطه کرده‌است.