دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

افزایش طول عمر انسان‌ها مدیون مادربزرگ‌ها



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

افزایش طول عمر انسان‌ها مدیون مادربزرگ‌ها

پژوهش جدید دانشمندان دانشگاه یوتا نشان داده که زندگی طولانی‌تر انسانها در پی تلاش مادربزرگ‌ها برای مراقبت از خانواده خود ایجاد شده است.

 به ادعای این دانشمندان، این فرضیه که انسانها به دلیل کمک مادربزرگها در تغذیه نوه‌ها از طول عمر بیشتری نسبت به میمونها برخوردارند، توسط یک شبیه‌سازی رایانه‌ای از تکامل اثبات شده است.

تاکنون انسان‌شناسان در میان دو نظریه طول عمر انسان به دلیل «فرضیه مادربزرگ» یا «فرضیه شکارچی» اختلاف داشتند.

فرضیه مادربزرگ بر این اساس است که با کمک مادربزرگها در تغذیه نوه‌ها در پی از شیر گرفته شدن آنها، دختران آنها می‌توانند فرزندان بیشتری در فواصل زمانی کوتاهتر به دنیا بیاورند.

به دلیل تولد کودکان بیشتر، ژن طول عمر مادربزرگها در میان نوادگان بیشتری گسترش یافته که در نتیجه آنها نیز از عمر بیشتری برخوردار می‌شدند.

فرضیه شکارچی بر این اساس بوده که با پایان یافتن نتابع غذایی برای اجداد انسان در آفریقا، مهارت شکار در پیدا کردن مواد غذایی بسیار بهتر شد. این امر منجر به انتخاب طبیعی برای مغزهای بزرگتر با قابلیت یادگیری شیوه‌های شکار و استفاده هوشمندان از سلاحهای شکار شد و زنان با مردانی جفت می‌شدند که می‌توانستند گوشت تهیه کنند.

این بزرگتر شدن اندازه مغز در اجداد میمون مانند انسان یک عامل اساسی در افزایش طول عمر انسان نسبت به میمونها بوده است.

این در حالیست که یک مدل ریاضیاتی، فرضیه مادربزرگ را برای پشتیبانی از مزایای تکاملی در دسترس انسانها نسبت به میمونها تائید کرده است.

این فرضیه از مشاهدات قوم شکارچی هادزا در تانزانیا منشا گرفته است که در آن زنان مسن‌تر بیشتر روز خود را به جمع‌آوری مواد غذایی برای نوه‌های خود می‌پرداختند.

بجز انسان، سایر نخستینها و پستانداران پس از پایان شیردهی به کودکانشان، به دنبال غذا برای خود می‌روند.

این پژوهش در مجله Proceedings of the Royal Society منتشر شده است./ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
افزایش علم و طول عمر انسان با ظهور امام مهدی (عج)....

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

افزایش طول عمر انسان با خال های بدن!


تحقیقات جدید نشان می دهد که خالهای صورت و بدن انسان باعث طول عمر انسان می شود.

صبح بخیر: تحقیقات جدید نشان می دهد که خالهای صورت و بدن انسان باعث طول عمر انسان می شود.

به گزارش صبح بخیر، روزنامه دیلی میل چاپ انگلیس در این باره نوشت: محققان دانشگاه "کینگز کولدج لندن" در تحقیقات خود روی 900 نفری که روی بدن آنها خال زیادی دارد، دریافتند عمرافرادی که بیش از 100 خال دارند، طولانی تر از کسانی است که کمتر از 25 خال دارند.

این مساله به تلومر (Telomere) "پایانه فیزیکی کروموزمها" بر می گردد. بر اساس این گزارش، طول این تلومرها با گذشت زمان کاهش می یابد، و میزان طول آن نشان دهنده سرعت پیرشدن جسم است.

محققان در این تحقیقات خود دریافتند که افرادی که بیش از 110 خال دارند طول تلومرهای آنها بیشتر است.