دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

ارائه قرص دوربینی جایگزین آندوسکوپی



اخبار,اخبار علمی ,قرص دوربینی جایگزین آندوسکوپی

 

اخبار علمی - ارائه قرص دوربینی جایگزین آندوسکوپی

یک قرص کوچک مجهز به دوربین ‌می‌تواند جایگزین استفاده از روش آندوسکوپی برای تشخیص مشکلات دستگاه گوارش شود.

به گزارش ایسنا، قرص سه گرمی MiroCam-Navi‌ در اندازه یک آبنبات کوچک طراحی شده و براحتی توسط بیمار بلعیده می‌شود.

این قرص بصورت کنترل از راه دور و با استفاده از یک دسته مغناطیسی توسط پزشک درون بدن بیمار هدایت می‌شود؛ سپس برای انجام مراحل تشخیصی در دستگاه گوارش متوقف می‌شود.

اگرچه قرص‌های دوربین‌دار فناوری جدیدی محسوب نمی‌شوند، اما نسخه‌های موجود از قابلیت کنترل و هدایت درون بدن برخوردار نیستند.

پزشک می‌تواند بصورت لحظه‌ای تصاویر سیستم گوارش بیمار را مورد ارزیابی قرار داده و درصورت مشاهده هرگونه زخم احتمالی، تصویر نمای نزدیکی از محل مورد نظر تهیه کند.

این روش تشخیصی که تنها در مدت 20 دقیقه انجام می‌شود، برای بررسی خونریزی داخلی، تومور معده، فتق، شرایط پیش‌سرطان کاربرد داشته و برای بیمارانی که قادر به انجام آندوسکوپی نیستند، بسیار کاربرد دارد.

اگرچه کیفیت تصاویر این روش به دقت روش آندوسکوپی نیست، اما امکان تشخیص دقیق مشکلات معده و دستگاه گوارش را برای پزشک معالج فراهم می‌کند.

آزمایش قرص دوربین‌دار MiroCam در بیمارستان مرکزی ساوت‌هامپتون در حال انجام است و هزینه این روش 550 دلار اعلام شده که بسیار کمتر از روش آندوسکوپی است. 

اخبار علمی - ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
جایگزین گیاهی برای قرص فشار خون دکتر ضیایی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

افزایش نرخ جریمه‌ها با توجه به تورم/ شماره ۱۲۰ جایگزین ۱۱۰ برای ارائه گزارش‌های راهور



 افزایش نرخ جریمه‌های   رانندگی, خودروسازهای بزرگ داخلی

فرمانده ناجا در جمع خبرنگاران خبر داد
افزایش نرخ جریمه‌ها با توجه به تورم/ شماره ۱۲۰ جایگزین ۱۱۰ برای ارائه گزارش‌های راهور

فرمانده ناجا با بیان اینکه نرخ جریمه‌ها باید براساس نرخ تورم بروزرسانی شود تا عامل بازدارندگی خود را حفظ کند، گفت: از این به بعد شهروندان می‌توانند بجای شماره ۱۱۰ با شماره ۱۲۰ برای ارائه گزارشات راهنمایی رانندگی تماس بگیرند.

سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی در جمع خبرنگاران گفت: قانون جدید راهنمایی و رانندگی را مکلف کرده که از طریق تکنولوژی‌های جدید به مردم در مورد نرخ جریمه‌ها، تخلفات و نمره‌های منفی گواهینامه‌هایشان گزارش دهد.

وی ادامه داد: بنابراین سایت راهور 120 به منظور ارائه خدمات به شهروندان راه‌اندازی شد تا آنها بتوانند از میزان خلافی خودرو، نمره منفی خود و سایر مسائل مربوط به راهنمایی رانندگی اطلاع پیدا کنند.

فرمانده ناجا با بیان اینکه حجم زیادی از تماس‌های مردم با فوریت‌های پلیسی 110 را مسائل مربوط به راهنمایی و رانندگی و تصادفات تشکیل می‌داد، گفت: به همین علت سامانه 120 را جهت ارائه گزارشات مربوط به راهنمایی و رانندگی و تصادفات راه‌اندازی کردیم.

وی تأکید کرد: البته این به آن معنا نیست که سامانه 110 گزارشات تصادفات را دریافت نکند بلکه این دو سامانه در کنار هم فعالیت‌ می‌کند.

احمدی مقدم همچنین از امکان پرداخت قبوض راهنمایی و رانندگی با استفاده از سایت راهور 120 خبرداد و گفت: مردم می‌توانند تصاویر تخلفات دیگر شهروندان را از طریق این سایت برای ما ارسال کنند.

وی با اشاره به سانحه تصادف دو اتوبوس در بزرگراه تهران قم، گفت: کلیات موضوع گزارش شده و در آن به وضع لاستیک خودروها، بی احتیاطی راننده و نقص ایمنی خودرو اشاره شده است و تصور نمی‌کنیم در گزارشات تکمیلی بغیر از این موراد مورد دیگری نیز اضافه شود.

احمدی‌مقدم با اشاره به واکنش منفی مسئولان اسکانیا نسبت به گزارش پلیس درمورد نقص ایمنی اتوبوس‌های اسکانیا، گفت: درست است که اسکانیا خودروی معتبری است و اعتبار جهانی دارد اما آنها باید بپذیرند که خودروی آنها عیب دارد و نقص‌های آن باید برطرف شود.

وی تأکید کرد: این واکنش خودروساز تاثیر منفی در ذهن مردم می‌گذارد و مردم از خودروی آنها فاصله می‌گیرند.

فرمانده ناجا با بیان اینکه اینجور واکنش‌های منفی به گزارشات پلیس را خودروسازهای بزرگ داخلی باب کرده‌اند، گفت: متأسفانه خودروسازها تنها فرافکنی می‌کنند و در این میان حقیقت گم می‌شود.

احمدی مقدم تاکید کرد: معاینه فنی خودروها باید تعیین تکلیف شود و سختگیری برای صدور گواهی ایمنی و معاینه فنی شدت یابد.

به گفته وی هم‌اکنون در کشور مرکز حفظ ایمنی خودرو وجود ندارد و نظارت بر ایمنی خودروها به صورت تجربی و در عمل انجام می‌شود.

فرمانده ناجا با تاکید بر اینکه جریمه‌های راهنمایی و رانندگی یکی از عوامل بازدارنده و کاهش سوانح رانندگی محسوب می‌شود، گفت: نرخ این جریمه‌ها باید براساس نرخ تورم به روز رسانی شود.

احمدی مقدم در پایان تاکید کرد: ناجا آماده به عهده گرفتن مسئولیت معاینه فنی خودروها است و هر زمان که این مسئولیت به ناجا واگذار شود، زیرساختهای آن را ایجاد می‌کنیم./فارس