دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

آموزش حج اینترنتی شد



آموزش حج اینترنتی شد

سرپرست حجاج ایرانی گفت: سیستم آموزش اینترنتی حج در ایران راه اندازی شده است.   

سرپرست حجاج ایرانی با حضور در بعثه بحرین در دیدار با مسئولان این بعثه با اشاره به روابط خوب میان دو کشور ایران و بحرین گفت: ما می‌خواهیم روابط دو کشور ایران و بحرین در زمینه حج و زیارت گسترش یابد.

حجت‌الاسلام‌‌ والمسلمین سید‌علی قاضی‌ عسکر با اشاره به اینکه در موسم حج امسال، ایران 103 هزار زائر به عربستان اعزام کرده است افزود: ایران علاوه بر موسم حج در طول سال حدود 800 هزار زائر را به عمره اعزام می‌کند.

وی اظهار کرد: ایران تجارب خوبی در این حوزه دارد و آماده است تا آنها را در اختیار سایر کشورها از جمله بحرین قرار دهد.

قاضی‌ عسکر در ادامه با تاکید بر آموزش حجاج گفت: آموزش حجاج می‌تواند کمک بزرگی به عربستان در برپایی با شکوهتر حج کند.

وی افزود: اخیرا در ایران آموزش اینترنتی حج راه‌اندازی شده و در چند رشته دانشگاهی نیز طراحی کرده‌ایم که به زودی راه‌اندازی می‌شود.

امیرالحاج ایران با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در حوزه پژوهشی گفت: بیش از 800 اثر در این زمینه تولید شده که یک نمونه آن مجله‌هایی است که به زبان‌های عربی و فارسی منتشر می‌شوند.

در این دیدار سرپرست حجاج ایرانی از رئیس بعثه بحرین دعوت کرد تا برای تبادل تجربیات و گسترش همکاری‌ها به ایران سفر کند.

برپایه این گزارش در این دیدار رئیس بعثه بحرین نیز روابط ایران و کشورش را در حد مطلوب توصیف کرد و گفت: این ارتباط می تواند بیش از این گسترش یابد.

شیخ عبدالله عدنان افزود: یکی از منافع حج ملاقات ما با یکدیگر است که می تواند زمینه ساز تعاملات بین امت اسلامی باشد.

وی گفت: بحرین امسال حدود 12 هزار زائر به عربستان اعزام کرده که میانگین اقامت آنان در عربستان 20 روز است...../تحلیل:عصرایران


ویدیو مرتبط :
آموزش فروشگاه اینترنتی - قسمت سوم - فروش اینترنتی تبلیغات

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آموزش اینترنتی مقابله با خشم



 

مقابله باخشم

 

 

از روشهای مقابله با خشم مطلع شوید!مغز ما به گونه ای توسعه یافته که ما برای خودمان دنیایی می سازیم و برای خود تصوراتی قائل شویم که باعث می شود همیشه در این دنیا خودساخته زندگی کنیم و لذا اینجاست که به نظر می رسد گروه بسیار کمی هستند که در دنیای واقعی زندگی می کنند. ما در دنیای ادراکی خود زندگی می کنیم و متاسفانه این ادارک ما با آنچه ما تجربه می کنیم، بسیار متفاوت است. ممکن است احساس خشم کنیم در حالیکه هیچ دلیلی برای آن وجود ندارد.

 

اگر این تضاد فکری ما، و دنیایی که ما خود در آن زندگی می کنیم با واقعیتها، تفاوت زیادی داشته باشد، ما همیشه در این تصور هستیم که در بین دشمنان زندگی می کنیم در حالیکه واقعیت آن است که ما دوستانی در اطراف خود داریم. نکته مهم دیگر این است که هر نوع خرده گیری، حتی زمانیکه منصفانه باشد برای ما ناخوشایند است. اگر زن و شوهری از رفتار یکدیگر خرده گیری کنند، شخصی که مورد خرده گیری قرار گرفته است همیشه در صدد آنست که آن را به نحوی جبران نماید و این نکته در مغزش باقی می ماند تا اینکه بتواند عملی متقابل انجام دهد و از اینجاست که خشم و به دنبال آن پرخاشگری کلید می خورد.

 

از یکسو عصبانیت واکنشی طبیعی است و از سوی دیگر می تواند در روابط اجتماعی اختلال ایجاد کند و مانع دستیابی ما به اهدافمان شود.

 

خشم غامض ترین هیجان انسانی و واکنش طبیعی به ناکامی و بدرفتاری محسوب می شود. همه ما ناگزیریم با موفقیتهایی رو به رو شویم که ما را خشمگین می کنند. مشکل خشم این است که در عین حال که جزیی از زندگی است، می تواند ما را از رسیدن به هدفهایمان باز دارد و به همین دلیل است که هیجان خشم در افراد باعث تضاد می شود. از یکسو عصبانیت واکنشی طبیعی است و از سوی دیگر می تواند در روابط اجتماعی اختلال ایجاد کند و مانع دستیابی ما به اهدافمان شود.

 

البته بیشتر افراد، ابراز خشم خود را حالتی ناخوشایند می‌دانند. بیشترین واکنش افراد به ابراز خشم عبارت است از احساس تحریک پذیری، خصومت، عصبانیت، افسردگی، ناراحتی و غمگینی، احساس شرمندگی و گناه، احساس آرامش، رضایت و خشنودی، احساس خوشحالی، سرحالی، احساس پیروزمندی، اعتماد و تسلط. از سوی دیگر خشم مضراتی همانند استرس، ناراحتی‌های بدنی، احساس درماندگی، تنهایی وانزوا دارد.

 

لذا برای رهایی از این احساسات منفی، در ادامه این یادداشت چند مهارت مقابله ای خشم را به شما آموزش می دهیم:

 

پرخاشگری


ارزیابی اولیه ی معقول

 

بهتر است فراگیری روش مقابله با عصبانیت را از تحلیل ارزیابی های اولیه خود آغاز کنیم. وقتی ما رویدادی را ناراحت کننده و مشکل ارزیابی می کنیم، باید ابتدا تصمیم بگیریم که این رویداد ارزش آن را دارد که از آن عصبانی نشویم یا نه؟ این فرصتی است که تفکر معقول خود را به مرحله ی اجرا بگذاریم.

 

اگر دریافتیم که بیهوده خشمگین شده ایم، احتمالاً متوجه می شویم که در هنگام عصبانیت تن به این قبیل خواستهای نامعقول داده ایم:

 

چون قویاً انتظار دارم مردم با من بسیار خوش رفتار باشند و چون با بقیه فرق دارم، بنابراین باید با من مطلقاً خوش رفتاری کنند و ...

 

این نمونه ای از اعتقادات غیر عقلانی است که افراد در هنگام عصبانیت، با خود مرور می کنند. لذا یکی از مهارتهای مقابله با خشم این است که مواظب باشیم اسیر این توقعات و خواسته های بیجا نشده و توقعات و خواسته های واقع بینانه تری را جایگزین آنها کنیم.

 

خشم غامض ترین هیجان انسانی و واکنش طبیعی به ناکامی و بدرفتاری محسوب می شود.

 

 

آرامش دادن به خود

 

استفاده از روش آرامش دادن به خود هنگام خشم بسیار موثر شناخته شده است. وقتی عصبانی می شوید، قبل از هر اقدامی بهتر است از 1 تا 10 بشمارید. این امر به ما فرصت می دهد که از مهارت مشکل گشایی خود استفاده کرده، به مناسب ترین شیوه عمل کنیم. احساس خشم نیز می تواند نشانه ای برای استفاده از روش آرامش دادن به خود باشد. ما می توانیم در همان وضع مهارت خویش را در نفس عمیق کشیدن و شل کردن عضلات بکار گیریم و خود را آرام کنیم. در آرامش بهتر می توانیم تصمیم بگیریم. اینگونه رفتار حاصل انتخاب ماست نه حاصل خشم مهار نشدنی ما.