مذهبی


2 دقیقه پیش

دعای مشلول همراه ترجمه

دعای مشلول همراه ترجمه   موسوم به دعاى «الشاب المأخوذ بذنبه» [یعنى: جوانى كه به سبب گناهش گرفتار عذاب حق شده] این دعا از كتابهاى كفعمى و«مهج الدعوات» نقل شده، و دعایى ...
2 دقیقه پیش

رمزی برای استجابت دعا

یکی از این دعاهای ارزشمند، مناجات شریف شعبانیه است   بر اساس منابع روایی برترین و محبوب ترین کارها نزد خداوند متعال در بین بندگان خویش، دعا کردن معرفی شده است، از طرفی ...

دعای زیبای ظهور در ماه مهمانی خدا



بهترین دعا در ماه رمضان

ماه رمضان ماه تضرع و استغاثه و دعا و نیایش به درگاه پروردگار عالمیان است

 

ماه مبارك رمضان، ماه ضیافت الهی، ماه تنزیل قرآن و ریزش باران وحی و وزش نسیم مهر خداوند یك بار دیگر با آمدنش دل‌های عاشق و خسته را غرق شادی و شعف كرد. خداوند بزرگ، در این ماه با فراخوانی بندگان خویش بر خوان گسترده‌اش هیچ لطف و عنایتی را از آنان دریغ نفرموده و تمام بركات را در دسترس آنان قرار داده است. در این ماه مبارك، درهای بهشت، باز؛ و درهای جهنم، بسته شده است و شیاطین در زنجیرند و این الطاف، زمینه توجه بندگان را به ذات اقدس الهی فراهم و جان تشنه آنان را مهیای دریافت پیام‌های هدایت و سعادت كرده است.


ماه مبارك رمضان، ماه توبه و بازگشت به خداوند رئوف و غفور و ماه تضرع و استغاثه و دعا و نیایش به درگاه پروردگار عالمیان است؛ ماهی كه به فرموده پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله، دعای شما در این ماه مستجاب است. (١) و از دعاهای این ماه دعا برای تعجیل در ظهور است.

دعای زیبای ظهور در ماه مهمانی خدا
یكی از دعاهای ماه مبارك رمضان، "دعای افتتاح" (٢) است كه به خواندن آن در شبهای این ماه، توصیه شده است و اگرچه ادعیه‌ی مربوط به این ماه زیاد است، ولی بزرگانی مانند میرزا جواد آقا ملكی تبریزی، برای این دعا و دعای سحر و دعای ابوحمزه، اهمیت بیشتری قائل شده و آن‌ها را ممتاز دانسته‌اند.


از ویژگی‌های دعای افتتاح آن است كه دعاكننده را هر شب، متوجّه حضرت ولی عصر علیه السلام و "دولت كریمه" ایشان می‌كند و شوق لقای آن دولت را در دل او زنده می‌دارد. بخش پایانی این دعا، به شكل نسبتاً گسترده ای، هم خصال آن حضرت را بازگو می كند: "العدل المنتظر" و هم خصال دولت آن حضرت را بر می‌شمارد: "تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلامَ وَ أَهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ"،(٣) و بالاخره شیعه‌ای كه حِرمان دوره‌ی غیبت را تحمّل می‌كند، در پایان دعای خود، رنجهای این دوره را با زبان شِكوه با خداوند نجوی می‌كند: "اللَّهُمَّ إِنَّا نَشْکُو إِلَیْکَ..."


و از حضرت حق می‌خواهد كه با ظهور حضرت، این دوره‌ها پایان پذیرد: "اللَّهُمَّ الْمُمْ بِهِ شَعَثَنَا وَ اشْعَبْ بِهِ صَدْعَنَا وَ ارْتُقْ بِهِ فَتْقَنَا وَ کَثِّرْ بِهِ قِلَّتَنَا وَ..." (٤)

منتظر واقعی باید به دو نکته توجه داشته باشد: یكی آن كه در دل باید به یاد حضرت بوده و آرزوی درك دولت او را داشته باشد، و دیگر آن كه در عمل باید به وظایف و تكالیف خود عمل نموده و ذره‌ای از احكام شرعی تخلّف نكند

دعای افتتاح، هر شب دعاكننده را در مرز "غیبت" و "حضور" قرار داده، در حالی كه او را از تاریكی‌های عصر غیبت "بیم" می‌دهد تا مبادا به ظلمت "خو" بگیرد، از "یأس" بازداشته، سپیده را به او نشان می‌دهد:"اللَّهُمَّ إِنَّا نَرْغَبُ إِلَیْکَ فِی دَوْلَةٍ کَرِیمَةٍ تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلامَ " بارالها! واقعیت آن است که ما مشتاق دولت کریمه آن حضرت هستیم که اسلام و اسلامیان را عزت مند گردانی.

فضیلت دعای افتتاح,ثواب خواندن دعای افتتاح

دعای افتتاح دل ها را به سوی دولت كریمه به پرواز در می‌آورد

 
 چشم به راه دولت کریمه
دعای افتتاح، فضای ذهنی و روحی شخص را از گرفتاری‌ها و نیازهای شخصی اش، فراتر قرار داده و دل او را متوجه "دولت امام" قرار می‌دهد، در این حال، ممكن است شخص، "شوق دیدار" حضرت را هم داشته باشد و آرزوی ملاقات با حضرت را در سر بپروراند، ولی این دیدار، دیدار با شخصیتی است كه در "رأس دولت" قرار گرفته و در زمانی است كه پرچم فتح را به اهتزار در آورده است و لذا از این سو هم "دیدن من" مطرح نیست، بلكه  منظور دیدار عموم ملّت با امام است: "دیدن ما": "متی ترانا و نراك و قد نشرت لواء النصر تری". (٥)


دعای افتتاح، به ما می‌آموزد كه امام را از سطح خواسته‌های شخصی خود، بالا‌تر ببینید، و به امام صرفاً به عنوان شخصیتی كه در كوچه پس كوچه‌های درد و رنج، باید سراغ امداد غیبی‌اش را گرفت، نگاه نكنید، بلكه امام، آن شخصیتی است كه با دولت كریمه اش، به اسلام در جهان عزّت می‌بخشد: اللَّهُمَّ إِنَّا نَرْغَبُ إِلَیْکَ فِی دَوْلَةٍ کَرِیمَةٍ تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلامَ.

 آرزوی منتظران
منتظران حضرت ولی عصر علیه السلام، چشم به راهند تا در عصر ظهور، تحوّلات وسیع و عمیق اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی، رخ دهد، به گونه‌ای كه نه فقط پایه و اساس ظلم و ستم، ویران گردد، بلكه حتّی موارد نادر و معدود ظلم و تعدّی هم اتّفاق نیفتد، و بالاخره "هیچ اثری" از ظلم دیده نشود!"لا یری اثر من الظلم" (6)


منتظران چشم به راه جامعه ای‌اند كه در آن خونریزی وجود ندارد، و امنیت و آسایش چندان فراگیر می‌شود كه حتّی مزاحم "خواب" كسی هم نمی‌شوند: "لایوقظ نائماً ولایهریق دماً" (7)  مفاسد فرهنگی و اقتصادی از قبیل میگساری، زنا و ربا ریشه كن شده، و مردم با رغبت و از روی اشتیاق به بندگی خدا روی می‌آورند، در آن جامعه راستی و راستگوئی فراگیر می‌شود، نه دروغی دیده می شود و نه دروغی شنیده می‌شود، از این رو، به شكل رسمی یا غیر رسمی، هیچ كس سخن دیگری را "تكذیب" نمی‌كند، تا چه رسد به آنكه دروغ، نردبان رشد و ترقّی باشد:"یمحیق ‌الله الكذب" (٨) و پایه و اساس این تحوّلات فرهنگی و اجتماعی و سیاسی، تحوّلی است كه در دولت رخ می‌دهد، از این رو همه چیز با "تأسیس دولت كریمه" آغاز می‌شود.

دعای افتتاح، به ما می‌آموزد كه امام را از سطح خواسته‌های شخصی خود، بالا‌تر ببینید، و به امام صرفاً به عنوان شخصیتی كه در كوچه پس كوچه‌های درد و رنج، باید سراغ امداد غیبی‌اش را گرفت، نگاه نكنید، بلكه امام، آن شخصیتی است كه با دولت كریمه اش، به اسلام در جهان عزّت می‌بخشد

بنابراین شایسته است در این ماه با عظمت از دعا غافل نبوده و طبق سفارش بزرگان هر شب مداومت به خواندن این دعا نموده و قلباً از پروردگار ظهور حضرت را خواستار شویم.

 دو نکته طلایی
دعای افتتاح دل ها را به سوی دولت كریمه به پرواز در می‌آورد، و آمال و اندیشه‌های ما را به سمت آن هدایت می‌كند، ولی از این كه برای آن "دولت"، چه "اقدامی" باید انجام دهیم، سخنی نمی‌گوید، و تكلیفی برایمان بیان نمی‌كند،اما مسلم است که ما باید در مسیر اطاعت ائمه علیهم السلام حركت كنیم و از نافرمانی نسبت به آن‌ها پرهیز كنیم و هر روز صبح با حضرت پیمان ببندیم كه از یاران حضرت بوده و مطیع فرمان او باشیم.

به طور کل منتظر واقعی باید به دو نکته توجه داشته باشد: یكی آن كه در دل باید به یاد حضرت بوده و آرزوی درك دولت او را داشته باشد، و دیگر آن كه در عمل باید به وظایف و تكالیف خود عمل نموده و ذره‌ای از احكام شرعی تخلّف نكند.


به امید ظهور و بر پایی دولت کریمه اش.

منبع:tebyan.net


ویدیو مرتبط :
کلیپ وضعیت واتساپ - نجوایی برای ماه عاشقانه ها - ماه مهمانی خدا بخش 5

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تدارک گالری‌ها برای ماه مهمانی خدا


گالری‌ها و مراکز هنری تهران در ماه مهمانی خدا نمایشگاه‌هایی متنوع از هنرهای تجسمی را برای علاقه‌مندان تدارک دیده‌اند.

خبرگزاری ایسنا: گالری‌ها و مراکز هنری تهران در ماه مهمانی خدا نمایشگاه‌هایی متنوع از هنرهای تجسمی را برای علاقه‌مندان تدارک دیده‌اند.

نمایشگاه آثار نقاشی‌خط مرتضی شمیسا با عنوان «رویاهای صبح‌دم» افتتاح می‌شود. شمیسا در این نمایشگاه سه مجموعه از آثارش را به نام‌های ضمیر ناخودآگاه، رؤیای درگذشتگان و مجموعه ترکیب‌بندی‌ها در معرض دید عموم قرار می‌دهد. موضوع این آثار، مشق‌های تصویری با دستمایه حروف است.

نمایشگاه نقاشی‌خط «رویاهای صبح‌دم» جمعه پنجم تیرماه ساعت 17 در گالری شماره دو فرهنگسرای نیاوران افتتاح می‌شود و تا 12 تیرماه هر روز از ساعت 10 تا 20 و روزهای تعطیل 14 تا 20 میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

گالری شهر کتاب فرشته

مجموعه‌ای از آثار دوخت روی پارچه‌ی تاج‌سر جعفری - بانوی خودآموخته‌ی گیلانی - در نمایشگاهی با عنوان «باغ‌های نخی» به‌نمایش درآمده است.

17 اثر دوخت روی پارچه در این نمایشگاه وجود دارد. آثار ارائه‌شده حاصل تجربه‌های ذهنی و عملی هنرمند، در جهانی است که شخصی شده است. محیط و اتمسفری که هنرمند در آن زندگی را تجربه کرده، دغدغه‌ی اصلی خلق این آثار است. از آنجا که دوخت (نخ و پارچه) ابزار اصلی هنرمند برای انتقال تمایلات و دغدغه‌های معطوف به طبیعت است، این نمایشگاه «باغ‌های نخی» نام گرفته است.

نمایشگاه «باغ‌های نخی» از 29 خرداد تا 17 تیرماه از ساعت 11 تا 21 در گالری شهر کتاب فرشته به نشانی میدان تجریش، خیابان شهید دربندی، نرسیده به چهارراه حسابی، شماره 32 میزبان علاقه‌مندان است.

گالری شهر کتاب مرکزی

مجموعه‌ای از آثار خوشنویسی علیرضا پهلوان‌زاده به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان به مدت یک‌ماه در گالری شهر کتاب مرکزی در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است.

علاقه‌مندان برای تماشای نمایشگاه آثار این هنرمند که به مناسبت ماه رمضان برگزار شده، می‌توانند هر روز از ساعت 9 تا 21 به خیابان دکتر شریعتی، بالاتر از تقاطع مطهری، نبش کوچه کلاته، گالری فروشگاه مرکزی شهر کتاب مراجعه کنند. این نمایشگاه از اول تیرماه به‌مدت یک‌ماه برپا خواهد بود.

موزه هنرهای معاصر فلسطین

موزه هنرهای معاصر فلسطین با همکاری انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاع مقدس، موسسه فرهنگی هنری «اوج» و حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی از دوم تیرماه میزبان نمایشگاه مسابقه بین‌المللی «کارتون و کاریکاتور داعش» است.

این نمایشگاه شامل 280 کارتون و کاریکاتور از هنرمندان 43 کشور دنیا است که در فراخوانی که بهمن سال گذشته منتشر شد، آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند و از بین 1072 اثر رسیده به دبیرخانه، 280 اثر که بیان‌کننده بهتری از شرایط مردم عراق و جنایت‌های داعش است، برای نمایش انتخاب شده‌اند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دیدن این نمایشگاه تا 23 تیرماه به نشانی میدان فلسطین، خیابان برادران شهید مظفر، تقاطع بزرگمهر، شماره 74، موزه هنرهای معاصر فلسطین مراجعه کنند.

برج میلاد

نمایشگاه «از قرآن تا رمضان» با آثاری از استادان و هنرمندان برجسته خوشنویسی و نقاشی‌خط در برج میلاد افتتاح شده است. در این نمایشگاه بیش از 120 تابلوی نفیس مزین به آیات قرآنی و احادیث پیامبر گرامی اسلام (ص) و ائمه معصومین (ع) به‌نمایش درآمده است.

استادان و هنرمندانی که تابلوهای نفیس قرآن و احادیث آن‌ها در این نمایشگاه ارائه شده است عبارتند از: ابوالفضل خزائی، محمد سعید نقاشیان، میثم سلطانی، زنده‌یاد حبیب‌الله فضایلی، هادی روشن‌ضمیر و مثنی العبیدی.

علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند تا پایان ماه مبارک رمضان از ساعت 18 تا 2 نیمه شب به طبقه اول برج میلاد تهران، ورودی سمت راست، بخش نمایشگاهی مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02166952116 تماس بگیرند.

گالری هپتا

نمایشگاهی از آثار نقاشی‌خط چند هنرمند با محوریت شخصیت امام علی (ع) به‌مناسبت ماه مبارک رمضان گشایش می‌یابد.

آثار نقاشی‌خط 14 هنرمند با محوریت شخصیت امام علی (ع) در این نمایشگاه به نمایش گذاشته می‌شود. تمام این آثار به نام مبارک امام علی (ع) مزین شده‌اند. این نمایشگاه شامل آثار هنرمندان نسل نو نقاشی‌خط است.

سهیلا احمدی، سپیده اشرفی، فهیمه بای، محمد بخشی‌زاده، محمد بنی‌احمدی، رضا تقی‌پور، شایان پیمانی، عباس سیف‌آبادی، شادی طلایی، محیا طلوع کیان، حمید طلوعی‌فرد، آسیه گونه‌زاده، سیده زهرا مهدی و محمدرضا جوادی‌نسب هنرمندان حاضر در این نمایشگاه هستند.

نمایشگاه «دریای بیکران» از 5 تا 14 تیرماه از ساعت 16 تا 20 در گالری «هپتا» به نشانی خیابان دولت، خیابان اختیاریه، کوچه رازقی شمیرانی، شماره 30 میزبان علاقه‌مندان به هنر نقاشی‌خط است.

موسسه فرهنگی هنری صبا

مجموعه‌ای از آثار قرآنی خوشنویسان معاصر و طراز اول ایران به‌نمایش گذاشته شده است.

این مجموعه شامل حدود 70 اثر قرآنی منتخب از پیشکسوتان این هنر است که در میان آن‌ها نام‌هایی مانند غلامحسین امیرخانی، امیراحمد فلسفی، علی شیرازی، محمد سلحشور، علی اشرف صندوق‌آبادی، محمدعلی سبزه‌کار و رسول مرادی به چشم می‌خورد.

آثار ارائه‌شده در ابعاد مختلف و در انواع خطوط مانند نستعلیق، شکسته، ثلث، نسخ، معلی و نقاشی‌خط است و یکی از مجموعه‌های متمرکز به لحاظ مفهومی در خوشنویسی معاصر محسوب می‌شود.

علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند تا پایان تیرماه به نشانی خیابان ولیعصر، چهارراه طالقانی به سمت سینما فلسطین، خیابان شهید برادران مظفر، روبه‌روی خروجی سینما فلسطین، شماره 125، موسسه فرهنگی - هنری صبا، نگارخانه «خیال» مراجعه کنند.

گالری آناهیتا

یک گالری تازه‌تأسیس در نخستین نمایشگاهش همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، تابلوهایی هایپررئالیستی با موضوع حیوانات در حال انقراض و تأثیر انسان بر زندگی آن‌ها را به نمایش گذاشته است.

در این نمایشگاه پنج تابلوی بزرگ و 24 کار در ابعاد کوچک با تکنیک رنگ روغن به نمایش گذاشته شده است. این نقاشی‌ها به سبک هایپررئالیستی خلق شده‌اند و به سوژه‌ها با جزییات کامل پرداخته شده است.

نمایشگاه «زندگی در تعلیق» از ۲۹ خرداد تا ۱۶ تیرماه از ساعت 16 تا 21 در گالری «آناهیتا» به نشانی خیابان قائم‌مقام‌فراهانی، پایین تر از خیابان استاد‌ مطهری، کوچه شبنم، شماره 3 میزبان علاقه‌مندان به هنر نقاشی است.

گالری خاک

آثار تازه‌ای از چند هنرمند در یک نمایشگاه سالانه به نمایش گذاشته شده است. نمایشگاه سالانه گالری «خاک» هر سال با نمایش آثاری از هنرمندان فعال در این گالری برپا شده است. امسال نیز این نمایشگاه با نمایش آثار تازه‌ای از چند هنرمند میزبان علاقه‌مندان به هنر خواهد بود. به گفته‌ی برگزارکنندگان این نمایشگاه، هنرمندان سعی کرده‌اند کار جدیدی از خود برای بازدید مخاطبان ارائه کنند.

غلامحسین نامی، بیتا فیاضی، نرگس هاشمی، کامبیز صبری، علی نصیر، حامد رشتیان، نزار موسوی‌نیا، بنیامین توکل، مهران علمی‌نیا و کورش شیشه‌گران هنرمندانی هستند که آثاری از آن‌ها در این نمایشگاه ارائه شده است.

این نمایشگاه از 29 خرداد تا 15 تیرماه در گالری «خاک» به نشانی خیابان شریعتی، دو راهی قلهک، خیابان بصیری، کوچه ژیلا، شماره یک، برپا خواهد بود. شنبه‌ها گالری تعطیل است. ساعت گالری «خاک» در روزهای ماه مبارک رمضان تغییر کرده و علاقه‌مندان به هنر می‌توانند از ساعت 18 تا 21 به این گالری مراجعه کنند. گالری از 15 تیر تا اوایل شهریور تعطیل است.

گالری ماه

مهدیار جمشیدی با تأثیرپذیری از هایکو، عکس‌های مینیمال خود از کشورهای مختلف را در یک نمایشگاه به‌نمایش گذاشته است.

در این نمایشگاه 22 عکس در دو اندازه‌ی 100*70 و 50*70 روی دیوار گالری می‌روند. این عکس‌ها با تأثیرپذیری از هایکو (شعر کوتاه) و از ایران و چند کشور دیگر از جمله استرالیا، فیلیپین و اندونزی گرفته شده‌اند. عکس‌های این نمایشگاه شامل سه بخش «آسمان»، «عشق» و «تنهایی» است.

نمایشگاه «بی‌مرزی» از 29 خرداد تا 16 تیرماه (به‌جز یکشنبه‌ها) از ساعت 16 تا 20 در گالری «ماه» به نشانی خیابان افریقا، کوچه گلستان، شماره 26، میزبان علاقه‌مندان است. گالری روزهای دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 11:30 تا 20 برای مخاطبان باز است.

گالری ایگرگ

تازه‌ترین نمایشگاه پروژه‌ی «جهان نگریسته» با نمایش آثاری از 16 هنرمند نقاش، میزبان علاقه‌مندان در ماه مبارک رمضان است.

در این دوره از نمایشگاه «جهان نگریسته» آثاری از مهدی احمدی، هما ارکانی، شیما اسفندیاری، پونه اوشیدری، وحید چمانی، بهناز خامه‌چیان، مهرداد خطایی، پویا رضی، مهدی راحمی، مرجان رضوی، بهاره رییسی، مانی غلامی، شیما فریدنی، معصومه مظفری، شاهین نوروزی و بهروز والیانی به‌نمایش گذاشته شده است.

علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند از 29 خرداد تا 19 تیرماه (به‌جز شنبه‌ها) از ساعت 11 تا 17 (پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها 16 تا 20) به گالری «ایگرگ» به نشانی خیابان ایرانشهر، کوچه مهاجر، پلاک 28، زنگ دوم مراجعه کنند.

خانه هنرمندان ایران

یازدهمین نمایشگاه سالانه پوستر «اسماء الحسنی» همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان در نگارخانه استاد ممیز خانه هنرمندان ایران برگزار شده است. به یازدهمین نمایشگاه پوستر 40 اثر راه یافته‌اند که این آثار از بین 66 اثر در مرحله نخست داوری انتخاب شده‌اند.

علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند تا پایان ماه مبارک رمضان به نشانی خیابان طالقانی، خیابان ایرانشهر، باغ هنر، خانه هنرمندان ایران، گالری ممیز، مراجعه کنند.

موزه هنرهای معاصر تهران

نمایشگاه آثار تابلوهای نقاشی مهرداد صدری با عنوان «در بودن با خویشتن و جهان» در موزه هنرهای معاصر تهران گشایش یافته است. در این نمایشگاه 50 اثر نقاشی از مهرداد صدری در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای بازدید از این نمایشگاه به موزه هنرهای معاصر تهران واقع در خیابان کارگر شمالی مراجعه کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88951965 تماس بگیرند.

گالری نوایی

تعدادی از آثار هنرمندان بنام معاصر ایران برای فروش به‌نمایش گذاشته شدند. در این نمایشگاه حدود 35 اثر در سبک‌ها و تکنیک‌های مختلف در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است. این آثار در زمینه‌های پاستل، آبرنگ روی بوم، کاهگل روی بوم و خوشنویسی هستند و از آثار هنرمندان و بزرگان هنر معاصر ایران به‌شمار می‌روند.

در این نمایشگاه، آثاری از زنده‌یاد علی‌اکبر صنعتی، پرویز ذی‌نوری، محمدرضا نجف‌زاده، جمال‌الدین طبسی‌نژاد، مهدی رضاییان، علی نوروزی، سیاوش مظلومی‌پور و ... به‌نمایش گذاشته شده است.

این نمایشگاه از اول خرداد تا نیمه‌ مردادماه از ساعت 16 تا 20 (روزهای ماه مبارک رمضای از ساعت 16 تا 19) در گالری «نوایی» به نشانی زعفرانیه، خیابان آصف، بالاتر از میدان اعجازی، پارک ریحانه، سرای محله زعفرانیه، طبقه همکف، میزبان علاقه‌مندان به هنر است.

گالری بوم

آثار نقاشی سه هنرمند نقاش با رویکردی رمانتیک به محیط و طبیعت گشایش یافته است. نمایشگاه «لایه‌های انتزاع» شامل آثار نقاشی همایون سلیمی، هادی جمالی و رضا خدادادی است. آن‌ها در عین سبک انتزاعی آثارشان، نوعی شاعرانگی و رویکردی رمانتیک به محیط اطراف و طبیعت دارند که آن را در پهنه بوم‌های بزرگ بازتاب داده‌اند.

نمایشگاه «لایه‌های انتزاع» تا 12 تیر در گالری «بوم» واقع در خیابان ولیعصر، بالاتر از نیایش، کوچه ارمغان غربی، شماره 11 برپا است.