اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

8 سال بی‌ خوابی والدین برای فرزندان!


بر اساس پژوهش دانشمندان انگلیسی، والدین تا زمانی که فرزندشان 30 ساله می‌شود، ساعت‌ها خواب را که معادل هشت سال بی‌خوابی است به دلیل نگرانی و بیداری‌های شبانه از دست می‌دهند.

خبرگزاری ایسنا: بر اساس پژوهش دانشمندان انگلیسی، والدین تا زمانی که فرزندشان 30 ساله می‌شود، ساعت‌ها خواب را که معادل هشت سال بی‌خوابی است به دلیل نگرانی و بیداری‌های شبانه از دست می‌دهند.

در حالی که ممکن است والدین فکر کنند شب‌های ناآرام آن‌ها با بزرگ‌شدن نوزادشان کاهش می‌یابد، تحقیق جدید نشان می‌دهد والدین زمانی که کودکانشان به نوجوانی یا بزرگسالی می‌رسند، خواب بیشتری را از دست می‌دهد.

این موضوع عمدتا به این دلیل است که والدین نگران به منزل‌ نیامدن فرزندان یا دچار مشکل‌شدن آن‌ها هستند.

همچنین، با بازارهای شغلی کنونی، دغدغه‌ والدین بر سر یافتن شغل توسط فرزاندانشان، آن‌ها را شب‌ها بیدار نگه می‌دارد؛ همچنین هنگام بیرون‌رفتن فرزندان، نداشتن تماس با آن‌ها و نگرانی‌هایی درباره رانندگی یا یادگیری رانندگی توسط فرزندان نیز از عوامل نگرانی و بی‌خوابی‌های شبانه است.

با این حال، در حالی که استقلال فرزندان، ترس‌های زیادی برای والدین به همراه دارد، زندگی آغازین فرزند همچنین موجب استرس والدین می‌شود و 27 درصد از سوژه‌های شرکت‌کننده در این مطالعه مدعی‌اند نگرانی‌هایشان بیشتر در سنین 12 تا 17 سالگی بوده و این که آن‌ها در این بازه زمانی در هر ماه، هفت شب نمی‌خوابند.

تا سن 30 سالگی، یک فرزند 3096 شب بدون خواب را برای والدین به ارمغان می‌آورد و این میزان معادل 8.4 سال است.

در حالی که 54 درصد مادران شرکت‌کننده در این نظرسنجی نگرانی بیش از اندازه خود را اعلام کردند، این رقم برای پدرها 34 درصد بود.

جد مک‌ایوان، مدیر سایت Ergoflex و مسئول این نظرسنجی گفت: بی‌خوابی‌های شبانه برای والدین معادل بیش از 8.4 سال است و زمانی که والدین تصمیم به داشتن بیش از یک فرزند می‌گیرند، این میزان به مقدار قابل‌توجهی افزایش می‌یابد.


ویدیو مرتبط :
تاثیر فرزندان بر والدین

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

حقوق و تکالیف فرزندان بر والدین خود




حق فرزندان بروالدین

 

جمع آوری شده از استناد به قرآن حدیث معتبره توسط حجت الاسلام و مسلمین احمدی: والدین را بر فرزندان 80 حق است، چهل حق در حال حیات ایشان و چهل حق در حال ممات ایشان چهل حق در حال حیات عبارتند از:

 

1- ده حق به تن 2- ده حق به زبان 3- ده حق به دل 4- ده حق به مال ده حق به تن:

 

1- خدمت کردن 2- کمال احترام کردن 3- جلوی ایشان نشستن و پشت سر ایشان ننشستن 4- فرمان آن ها را اگر شرع نهی کرده انجام بده و ازنهی شان اگر واجب نیست خودداری کن. 5- روزه ی مستحبی را با اجازه ی آن ها بگیری. 6- بدون اجازه ایشان به سفر نرو. 7- چون آن ها ظاهر شوند برای آنان برخیز و تا اجازه نداده اند ننشین. 8- در وقت راه رفتن پشت سر ایشان راه روی مگر در جای گل و یخ و خطر و شب تار. 9- همیشه با مهربانی به آنان نگاه کن. 10- آماده خدمت به آن ها باش.

 

ده حق به زبان: 1- با آنان با نرمی سخن بگوی. 2- صدایت را بر آنان بلند نکن 3- گستاخی و پر چانکی نکن 4- آن ها را به نام صدا نزنی. 5- سخن ایشان را قطع نکنی 6- گفته ایشان را رد نکنی. 7- به امر و نهی ایشان را خطاب نکنی 8- بر سر آن ها داد نزنی. 9- به آن ها اف نگویی ، رونتابی و سر پیچی نکنی. 10- با ایشان با ادب سخن بگوی آن دو را همیشه دعا کنی و تقاضا دعا از آن ها نمایی.

 

حق فرزندان بروالدین

 

ده حق به دل: 1- همیشه با آنان رحم دل باشی و ترحم کنی. 2- آن دو را همیشه دوست بداری اگرچه از لحاظ اقتصاد در مشیقه باشند، اگرچه خیال کنی به تو خوبی نکرده اند و اگرچه تو را به ناحق بزنند. 3- به شادی آن دو شاد بشی. 4- در غم آن دو شریک باشی و غمخوار آن باشی. 5- با دشمنان آن دو دوستی نکنی. 6- از پرگویی و کج خلقی آن ها نرنجی. 7- اگر به تو ستم کردند بر آن ها خشم نگیری ،اگر تورا زدند دست آن ها را ببوسی. 8- هرچند حق آن ها را می دهی باز هم بیم تقصیر داشته باش. 9- همیشه در دل قصد کسب رضای آن ها را داشته باشی. 10- در دل طول عمر آن ها را بخواهی.

 

ده حق به مال: 1- لباس آن دو را پیش از لباس خود تهیه کنی. 2- آن دو را از طعام خویش بخورانی. 3- قرض آن هرا بدهی. 4- مخارج سفر آن ها را چه واجب و چه مستحب یا خودت انجام دهی یا شخصی را اجیر کنی. 5- آن ها را به حج بفرستی. اگر فوت کرده اند حج ، نماز و روزه آن ها را نائب بگیر یا خودت انجام بده. 6- اگر مسکن ویا خانه ندارند برای آن دو تهیه کن یا اجاره آن هارا بده. 7- از مال خودت در اختیارشان بگذاری. 8- امور آن ها و کارهایشان را تو انجام دهی. 9- با مال خودت به آن ها عزت بخشی. 10- مال خودت را مال ایشان بدان.