اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

42 درصد پرواز ایرلاین‌ها تاخیر دارد


سیزده ایرلاین در مهرماه امسال ۴ هزار و ۵۹۱ پرواز از فرودگاه مهرآباد انجام دادند که ۲ هزار و ۶۶۳ پرواز معادل ۵۸ درصد پروازها به موقع و هزار و ۹۲۸ پرواز معادل ۴۲ درصد پروازها نیز با تاخیر همراه بود.

خبرگزاری آنا: سیزده ایرلاین در مهرماه امسال ۴ هزار و ۵۹۱ پرواز از فرودگاه مهرآباد انجام دادند که ۲ هزار و ۶۶۳ پرواز معادل ۵۸ درصد پروازها به موقع و هزار و ۹۲۸ پرواز معادل ۴۲ درصد پروازها نیز با تاخیر همراه بود.

بر اساس آمار پروازهای فرودگاه بین‌المللی مهرآباد در مهرماه امسال، شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی (هما) با انجام ۶۴۲ پرواز بیشترین پروازها را در مهرماه از مبدا این فرودگاه به خود اختصاص داد که از این تعداد ۲۵۸ پرواز یعنی ۴۰ درصد پروازهای این شرکت هواپیمایی به موقع و ۳۸۴ پرواز یعنی ۶۰ درصد از کل پروازهای این شرکت با تاخیر انجام شد.

در بین سیزده شرکت هواپیمایی، شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ۱۴ درصد از کل پروازها، ۱۰ درصد از پروازهای به موقع و ۲۰ درصد از پروازهای تاخیردار فرودگاه مهرآباد را به خود اختصاص داد.

شرکت هواپیمایی آسمان نیز در نخستین ماه از فصل پاییز، بعد از شرکت هواپیمایی «هما» بیشترین پروازهای این فرودگاه را به خود اختصاص داد که ۳۱۳ پرواز شرکت هواپیمایی آسمان معادل ۵۱ درصد به موقع و ۳۰۴ پرواز معادل ۴۹ درصد پروازهای این شرکت با تاخیر مواجه شد.

سهم شرکت هواپیمایی آسمان از کل پروازهای فرودگاه مهرآباد در مهرماه ۱۳ درصد، از پروازهای به موقع ۱۲ درصد و از پروازهای تاخیر دار نیز ۱۶ درصد بود.

ماهان ۹ درصد، زاگرس‌ایر 13 درصد، شرکت هواپیمایی آتا 10 درصد، قشم‌ایر ۶ درصد، کیش ایر ۵ درصد، کاسپین‌ایر ۴ درصد، ایران ایرتور ۶ درصد، تابان ۶ درصد، نفت ۳ درصد، معراج ۲ درصد، پویا‌ ایر ۲ درصد از کل پروازهای تاخیردار مهرماه در فرودگاه مهرآباد را به خود اختصاص دادند.

به طور میانگین ۶۱.۶ درصد از پروازهای هر شرکت هواپیمایی بر اساس زمان‌بندی و ۳۸.۴ پرواز هر شرکت هواپیمایی نیز با تاخیر صورت گرفته است. تاخیرهای پروازهای شرکت‌های هواپیمایی شامل تمام عوامل منشاء تاخیر، از جمله نغییرات جوی، عملیاتی و فنی است.


ویدیو مرتبط :
پرواز با هواپیمای a380امارات ایرلاین

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

فهرست گرانی 42 قلم کالا اعلام شد/ مرغ 9 درصد گران شد چای 100 درصد



 متوسط قیمت خرده فروشی مواد خوراکی در تهران

فهرست گرانی 42 قلم کالا اعلام شد/ مرغ 9 درصد گران شد چای 100 درصد

بانک مرکزی فهرست گرانی 42 قلم کالای اساسی مورد نیاز مردم در هفته منتهی به 7 تیرماه جاری را اعلام کرد که بر اساس آن قیمت مرغ در یک هفته 9.3 درصد افزایش یافته است.

به گزارش مهر، بانک مرکزی گزارش متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به 7 تیر ماه 92 را اعلام کرد. بر اساس این گزارش تغییرات نرخ 42 قلم کالای اساسی منتشر شده است.

 

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای تمام اقلام این گروه بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ افزایش جزئی یافت و شانه‌ای 74000 الی 93000 ریال فروش می‌رفت. در گروه برنج، بهای برنج داخله درجه یک و درجه دو افزایش داشت. در گروه حبوب، قیمت نخود،‌لویبا چشم بلبلی،‌لویبا سفید و لویبا قرمز افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه ثابت بود.

 

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری هلو عرضه نمی‌شد و گوجه سبز عرضه کمی داشت ولی سایر اقلام میوه وسبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در سطح پایین قرار داشتند،‌به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌گردید.

 

میوه فروشی‌های سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه می‌نمودند که در گروه میوه‌های تازه قیمت گوجه سبز و هلو افزایش ولی بهای سایر الام این گروه کاهش داشت. درگروه سبزی‌های تازه قیمت کدو سبز و سبزی‌های برگی افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه کاهش یافت.

 

در این هفته قیمت گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بود و بهای گوشت مرغ  افزایش داشت. در هفته مورد بررسی، قیمت قند،‌شکر، چای خارجی و انواع روغن نباتی ثابت بود.

 

* لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش، درگروه لبنیات بهای تمام اقلام این گروه بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ معادل 0/2 درصد افزایش یافت.

 

* برنج و حبوب

در هفته مورد بررسی، در گروه برنج بهای برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل 1 /1 درصد و 6/1 درصد افزایش داشت. درگروه حبوب،‌قیمت نخود معادل 1/0 درصد،‌لویبا چشم بلبلی 1/6 درصد،‌لوبیا سفید 0/3 درصد و لویبا قرمز 0/2 درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه ثابت بود.

 

* میوه ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد گزارش، در گروه میوه‌های تازه قیمت گوجه سبز معادل 2/4 درصد  وهلو 9/2 درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0/6 درصد تا 7/9 درصد کاهش داشت. در گروه سبزی‌های تازه قیمت کدو سبز معادل 2/5 درصد و سبزی‌های برگی 1/1 درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0/4 درصد تا 6/2 درصد کاهش یافت.

 

* گوشت قرمز و گوشت مرغ

در این هفته قیمت گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بود و بهای گوشت مرغ معادل 9/3 درصد افزایش داشت.

 

* قند ، شکر، چای و روغن نباتی

در هفته مورد بررسی قیمت قند،‌شکر، چای خارجی و انواع روغن نباتی ثابت بود.

براساس این گزارش متوسط قیمت گروه لبنیات در هفته مذکور نسبت به هفته مشابه سال قبل 43.4 درصد، تخم مرغ 68.3 درصد، برنج 63.6 درصد، گروه حبوب 107.3 درصد، گروه میوه های تازه 26.1 درصد،سبزی های تازه 72.8 درصد، گوشت قرمز 56.2 درصد، گوشت مرغ 1.9 درصد قند و شکر 41.8 درصد، چای 100.5 درصد و روغن نباتی 58.2 درصد افزایش یافته است./مهر