اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

یک ساعت برای حمایت از محیط زیست / برج میلاد هم خاموش می‌شود



اخبار,اخباراقتصادی,مصرف انرژی

دودابی نژاد افزود: هدف اصلی اقدام یاد شده، افزایش حساسیت مردم نسبت به حفظ محیط زیست و توجه به بهره وری انرژی است.

معاون آموزش و بهینه سازی مصرف انرژی سازمان بهره وری انرژی ایران با دعوت برای مشارکت در حرکت جهانی ساعت زمین از هموطنان خواست، فرداشب (هشتم فرودین) با خاموش کردن شماری از وسایل روشنایی به مدت یک ساعت به بهبود مصرف انرژی و حفظ محیط زیست کمک کنند.

به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، امیر دودابی نژاد اظهار داشت: ساکنان کشورهای جهان نیز فردا شب شماری از چراغ ها و وسایل روشنایی را به مدت یک ساعت خاموش می کنند تا از بهبود مصرف انرژی و حفظ محیط زیست حمایت کنند.

وی تاکید کرد: اگر 30 میلیون مشترک برق، هرکدام، تنها معادل یک لامپ یکصد واتی از مصارف روشنایی خود را بین ساعت 20:30 تا 21:30 در روز هشتم فروردین ماه خاموش کنند، این اقدام موجب صرفه جویی سه هزار مگاواتی مصرف انرژی می شود.

دودابی نژاد افزود: هدف اصلی اقدام یاد شده، افزایش حساسیت مردم نسبت به حفظ محیط زیست و توجه به بهره وری انرژی است.

**شروع ساعت زمین از استرالیا
وی خاطرنشان ساخت: از سال 2007 حرکتی با نام ساعت زمین به منظور ایجاد حساسیت بین مردم جهان برای حفظ محیط زیست و توجه به تغییر اقلیم به وجود آمده است. این حرکت در ابتدا از استرالیا آغاز شد و سال به سال کشورهای مختلف جهان به آن پیوستند که براساس آن، در آخرین شنبه ماه مارس هر سال در یک ساعت مشخص، شماری از چراغ های روشنی بخش المان (نماد ) های اصلی شهرها خاموش می شود.

**برج میلاد هم خاموش می شود
وی با بیان پیوستن 162 کشور جهان تا سال 2014 به کمپین ساعت زمین، افزود: تاکنون 14 کلان شهر در ایران نیز به این کمپین پیوسته اند تا حمایت خود را از حفظ محیط زیست و بهینه سازی مصرف انرژی اعلام کنند.

دودابی نژاد ادامه داد: براساس این اقدام جهانی، در ایران هم شماری از روشنایی های المان های اصلی برخی شهرهای کشور از جمله برج میلاد در تهران، خاموش می شود.

این مقام مسوول در سازمان بهره وری انرژی ایران تصریح کرد: این خاموشی ، روز شنبه ، هشتم فروردین ماه از ساعت 20:30 تا 21:30 به نشانه همبستگی با حرکت جهانی ساعت زمین، رخ می دهد.

دودابی نژاد، هدف اصلی از این اقدام را تغییر عادت های روزمره در مصرف انرژی عنوان کرد و گفت: خاموش کردن شماری از روشنایی ها ٬ اهمیت برق را یادآور می شود .ضمن اینکه از آنجا که موضوع انرژی به عنوان یکی از عوامل تغییر اقلیم در جهان مطرح است٬ این اقدام نمادین کمک می کند که با همکاری یکدیگر، تحولی در مصرف انرژی و استفاده بهینه از آن ایجاد کنیم.

وی موضوع گرمایش زمین را یکی از معضلات زیست محیطی برشمرد و گفت: مصرف سوخت فسیلی و سوزاندن آنها از عوامل ایجاد گرمایش است که در سراسر جهان به منظور استفاده بهینه از منابع انرژی شماری از لامپ ها را در یک ساعت مشخص خاموش می کنند.

معاون آموزش و بهینه سازی مصرف انرژی سازمان بهره وری انرژی ایران گفت: صرفه جویی در مصرف انرژی موجب حفظ محیط زیست می شود که اولویتی ملی و جهانی به شمار می آید . همچنین افزایش بهره وری انرژی، میزان ارزش افزوده را ارتقا می دهد و به اقتصاد کشور کمک می کند.


 اخبار اجتماعی  -   ایرنا


ویدیو مرتبط :
حمایت از محیط زیست

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پسماندهای ساختمانی، خطری خاموش برای محیط زیست



اخبار,اخباراجتماعی , پسماند‌های ساختمانی

یک کارشناس محیط‌زیست گفت: پسماند‌های ساختمانی خطری جدی برای نابودی محیط‌زیست محسوب می‌شوند و چاره کار پسماند نخاله‌های ساختمانی، بازیافت است.

«غلام‌رضا ابدالی» در گفت‌وگو با  ایسنا ، منطقه‌ی ایلام، در خصوص پسماندهای ساختمانی اظهار کرد: دفن بی‌رویه و روانه کردن نخاله‌ها و پسماندهای ساختمانی و عمرانی خطر‌آفرین است و خطرات زیست‌محیطی را افزایش می‌دهد.

وی با بیان این‌که اگرچه پسماند‌های ساختمانی و عمرانی خطرات کمتری را نسبت به پسماند شهری برای سلامت مردم و محیط‌زیست دارند اما رها کردن آن محیط‌زیست را به شدت به خطر می‌اندازد، تصریح کرد: با وجود این‌که سالانه هزاران تن نخاله ساختمانی تولید می‌شود، اگر مدیریت درستی در این حوزه نشود، ضربه‌ی جبران‌ناپذیری بر محیط‌زیست، گیاهان و درختان بلوط استان وارد می‌شود.

این کارشناس محیط‌زیست ایلام ادامه داد: برای ساماندهی نخاله‌های ساختمانی در ایلام سایت جدیدی بعد از تونل «گراب» در کارگروه مدیریت پسماندهای استان در نظر گرفته‌ شده است.

وی در پایان بار دیگر تاکید کرد: چاره‌ی کار نخاله‌های ساختمانی بازیافت است و هم‌اکنون دستگاه‌هایی وجود دارند که شن، ماسه، گچ و دیگر زباله‌های ساختمانی را از هم تفکیک و بازیافت می‌کنند.
 
 اخبار  اجتماعی  -  ایسنا