اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

یک ایرانی، برنده بهترین کتاب آشپزی جهان


مقام اول بهترین کتاب‌های آشپزی جهان برای بار دوم از آن یک نویسنده و بانوی آشپز ایرانی شد.

خبرگزاری مهر: مقام اول بهترین کتاب‌های آشپزی جهان برای بار دوم از آن یک نویسنده و بانوی آشپز ایرانی شد.

مقام اول بهترین کتاب آشپزی جهان باردیگر به یک نویسنده ایرانی رسید

 مسابقه جهانی «Gourmand» معتبرترین مسابقه جهانی بین کتاب‌های آشپزی دنیا و رقابتی آزاد بین کشورهای مختلف است. هر ساله بیش از ۲۶ هزار عنوان کتاب در این مسابقه شرکت می‌کنند. این مسابقه امسال (۲۰۱۶) بین ۲۰۹ کشور شرکت کننده در مسابقه برگزار شد.

مسابقه جهانی «Gourmand» که از ۲۷ ماه می (جمعه ۷ خرداد) آغاز شده بود، امروز ۳۱ ماه می در شهر یانتای کشور چین به کار خود پایان داد. صدها سرآشپز، مؤلف و ژورنالیست در این رشته با هم رقابت کردند و از بین بیش از ۲۶ هزار عنوان کتاب، ۴۰ عنوان به مرحله نهایی راه یافتند.

در پایان این مسابقه معتبر جهانی، سمیرا جنت دوست نویسنده ایرانی کتاب‌های آشپزی مقام نخست این رقابت فشرده را از آن خود کرد. کتاب‌های «دسر» و «آشپزی ایرانی» جنت دوست توانستند عنوان بهترین کتاب‌های دنیا را از آن خود کنند و پرچم ایران را به اهتزاز درآورند.

مقام اول بهترین کتاب آشپزی جهان باردیگر به یک نویسنده ایرانی رسید

این بانوی سرآشپز ایرانی در سال ۲۰۱۴ هم مقام اول جهان را برای کتاب «آشپزی ملل» به دست آورده بود و در سال ۲۰۱۵ در شهر فرانکفورد آلمان هم مقام «بهترین بهترین‌ها» را در همین مسابقه جهانی، از آن خود کرده بود.


ویدیو مرتبط :
هنرمندان ایرانی برنده جایزه بهترین عکسهای خبری جهان شدند

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

استاد ایرانی دانشگاه پنسیلوانیا، برنده عالی ترین جایزه اپتیک جهان شد



اخبار,اخبار علمی,نادر انقطاع

مدال طلای انجمن بین‌المللی اپتیک و فوتونیک (SPIE) به استاد نادر انقطاع، دانشمند برجسته ایرانی دانشگاه پنسیلوانیا اهدا شد.

به گزارش  ایسنا، دکتر انقطاع به پاس مشارکت‌های پیشگامانه و قابل‌ تقدیرش در حوزه مهندسی اپتیکِ فرامواد، پلاسمونیک‌های نانومقیاس، فرامواد بر پایه مدارهای نانواپتیکی، و تصویربرداری اپتیکی در زمینه‌های پزشکی برنده مدال طلای «اسپای» (SPIE) شده که بالاترین جایزه اهدایی از سوی این انجمن است.

در فهرست برندگان این مدال نام برجسته ترین دانشمندان اپتیک و فتونیک جهان دیده می شود از جمله چارلز هارد تاونز (پدر لیزر) که در سال ۱۹۶۴ و چارلز کائو (پدر «ارتباطات با فیبر نوری») که در سال ۲۰۰۹ موفق به دریافت این مدال شدند.

انجمن بین‌المللی اپتیک و فوتونیک در سال 1955 به عنوان سازمانی غیرانتفاعی برای پیشرفت فن‌آوری‌های نوری به ثبت رسید. قریب به 256 هزار نفر از 155 کشور جهان در این انجمن عضویت دارند که در فراهم آوردن امکاناتی نظیر کتاب‌ها و مجلات، برگزاری کنفرانس‌ها، کمک به ادامه تحصیل و ثبت اختراع از اعضای خود حمایت می‌کند.

دکتر نادر انقطاع که 60 سال پیش یعنی در همان سالی که انجمن بین‌المللی اپتیک تاسیس شد در تهران متولد شد. او در 23 سالگی پس از پایان دوره لیسانس در دانشگاه تهران راهی آمریکا شد و تحصیلات فوق لیسانس و دکتری خود را در مؤسسه فناوری کالیفرنیا به پایان برد.

وی از دانشمندان پیشرو جهان در زمینه الکترومغناطیس و نانوفناوری به شمار می رود که تحقیقاتش در زمینه متامواد و نقش نور در نانوفناوری بر رشته‌های متعددی از نجوم و علوم کامپیوتر گرفته تا پزشکی و فنون ارتباطات تأثیر گذاشته است. او مشارکت‌های مهمی در زمینه‌های متامواد، اپتیک تبدیل، اپتیک پلاسما، نانوفوتونیک، فوتونیک گرافین، نانومواد، اپتیک نانوسکیل، نانو آنتن‌ها و آنتن‌های مینیاتوری انجام داده است. وی همچنین در سال ۲۰۱۲ موفق به دریافت جایزه الکترومغناطیسIEEE شد. از دیگر افتخارات دکتر انقطاع، کسب جایزه جرج هیلمیر برای تحقیق برتر در سال ۲۰۰۸ و جایزه محقق جوان بنیاد ملی علوم ایالات متحده در سال ۱۹۸۹ می‌باشد.


  اخبار علمی  -  ایسنا