اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

یورش اسرائیل به غزه، مقدمه ای برای حمله به ایران است



حمله به ایران,حمله اسرائیل به ایران
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و ایهود یاراک وزیر دفاع اسرائیل رویای انجام عملیات در ایران را رها نکرده اند. پیش از انتخابات آمریکا، آنها بایکدیگر در این خصوص اختلاف داشتند. باراک با مجبور کردن اوباما به جنگ با ایران در دوره سیاسی حساس منتهی به انتخابات مخالف بود و نتانیاهو با بهره‌برداری از این دوره سیاسی حساس به نفع رامنی موافق بود.

روزنامه هاارتص در تحلیلی تحت عنوان" برای نتانیاهو، وخامت جنگ غزه می تواند راه را برای حمله به ایران هموار سازد" نوشت: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و ایهود یاراک وزیر دفاع اسرائیل رویای انجام عملیات در ایران را رها نکرده اند. پیش از انتخابات آمریکا، آنها بایکدیگر در این خصوص اختلاف داشتند. باراک با مجبور کردن اوباما به جنگ با ایران در دوره سیاسی حساس منتهی به انتخابات مخالف بود و نتانیاهو با بهره‌برداری از این دوره سیاسی حساس به نفع رامنی موافق بود.

در هفته ای که گذشت، نخست وزیر  با صدور مجوز انجام علمیات نظامی از خط قرمز بزرگ عبور کرد. از نگاه او، یورش به غزه یک جنگ نیست بلکه یک حرکت نظامی است که اهدافش، زمانش و دستاوردهایش محدود است. اما از ابرهای سیاه در اسمان غزه می توان به عنوان الترناتیو یا مقدمه ای برای حمله به ایران استفاده کرد. البته تمام این مسائل به شرایط مختلفی بستگی دارد.

در هر صورت، عملیات "ستون دفاعی"، همکاری و اتحاد باراک و نتانیاهو را تجدید کرد.

در ابتدای عملیات "ستون دفاعی"، اسرائیل از جنگ روانی به منظور بازدارندگی و تاثیرگذاری استفاده کرد. این رویکرد شامل فراخوان نیروهای ذخیره، تقویت نیروها و ارسال سیگنالی در مورد امادگی به منظور اغاز یک حمله ی زمینی بود.

اکنون، اسرائیل سعی خواهد کرد که از نمایش قدرتش در این جنگ به عنوان اهرمی در خصوص مسئله ایران استفاده کند.

در ادامه این مقاله ادعا شده است: به لحاظ نظری، نیرویی که می تواند احمد الجعبری را هدف قرار دهد،می تواند  محل احمدی نژاد را هم پیدا کند و نیرویی که موشک های فجر را نابود کرد، می تواند موشک های شهاب و تاسیسات هسته ای را هم نشانه برود.

چندی پیش، سخنگوی وزرات دفاع اسرائیل تاکید کرد که نوار غزه به خط مقدم ایران تبدیل شده است.

در نگاه اول، به نظر می آید که عملیات "ستون دفاعی" مناطق فلسطینی را هدف گرفته باشد، اما واقعیت این است که این عملیات  ایران را هدف گرفته است.

عملیات "ستون دفاعی" امتحانی عملی از فرمانده نیروی هوایی اسرائیل و رئیس اطلاعات نیروهای دفاعی اسرائیل امیر اشیل و اویو کوچاوی است.

بیش از هر چیز، این عملیات امتحانی بزرگ برای بنی گانتز رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل است که نه باراک و نه نتانیاهو خواستار نشستن او بر این مسند بودند.

هاارتص در پایان نوشت: اینکه رهبری سیاسی اسرائیل با اتکا به عملکردش از لحاظ اطلاعاتی و نظامی بخواهد عملیاتی مشابه عملیات فعلی اش در غزه را در محلی دیگر به اجرا بگذارد، می تواند خطرناک باشد....../  منبع : انتخاب


ویدیو مرتبط :
انتقال دفتر حماس به قطر مقدمه حمله اسرائیل به غزه بود

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

گزارش حمله احتمالی اسرائیل به ایران...



 

گزارش حمله احتمالی اسرائیل به ایران

 

گزارش حمله احتمالی اسرائیل به ایران در صدر خبرهای روزنامه عربی جنگ فرسایشی هم هر چند ایران را متضرر خواهد کرد ولی به دلیل موقعیت سیاسی ، جغرافیایی و جمعیتی اسرائیل می تواند به نابودی این کلونی صهیونیست نشین بینجامد. دقیقا به همین دلیل است که اسرائیل در طول تاریخ خود همواره از جنگ های فرسایشی اجتناب کرده است.

گزارش یک مجله آمریکایی درباره احتمال بالای حمله نظامی اسرائیل به ایران در صدر خبرهای روزنامه های مهم عربی چاپ لندن قرار گرفت و برخی روزنامه های مهم عربی مانند الشرق الاوسط و القدس العربی نیز این گزارش را تیتر یک خود کردند.


به گزارش عصر ایران ، براساس ادعای یک مجله آمریکایی ، اسرائیل حتی بدون چراغ سبز آمریکا هم به ایران حمله نظامی خواهد کرد.


برپایه گزارش مجله آمریکایی " آتلانتیک" ، اسرائیل در صورتی که به این نتیجه برسد که حمله نظامی تنها را ه توقف روند هسته ای ایران است حتی بدون چراغ سبز آمریکا هم به این اقدام دست خواهد زد .


"جفری گولدبرگ" در گزارشی در این مجله می نویسد: پس از مصاحبه و گفت وگو با 40 نفر از تصمیم گیران گذشته و حال در اسرائیل، آمریکا و تعدای از کشورهای عربی به این نتیجه رسیده است.


بنیامین نتنیاهو یکی از افرادی است که پیش از تصدی سمت نخست وزیری اسرائیل با او نیز مصاحبه طولانی شده است.


در گزارش مجله آتلانتک آمده است: اجماع نظر و احتمال بیش از 50 درصدی وجود دارد که می گوید اسرائیل قصد دارد حمله نظامی خود را علیه ایران تا پیش از ژوئیه آینده ( در یک سال آتی) انجام می دهد.


این گزارش ادامه می دهد: در صورت حمله نظامی اسرائیل به ایران، تل آویو به واشنگتن خواهد گفت که وجود ایران هسته ای بزرگترین تهدید برای موجودیت ملت یهود از زمان زمان هیلتر تاکنون است! اسرائیلی ها به آمریکا خواهند گفت که با حمله اسرائیل به ایران فرصت توقف برنامه هسته ای ایران حداقل به مدت سه تا پنج سال به وجود آمده است . اسرائیلی ها خواهند گفت که راه دیگری نداشته اند.


گولد برگ نویسنده این گزارش اضافه می کند: در مصاحبه با نتانیاهو، وی از اعلام برنامه زمانبندی شده برای تحرک اسرائیل در برابر ایران خودداری کرد . وی حتی مطلبی درباره اینکه به گزینه نظامی در برابر ایران فکر می کند یا خیر هم نگفت. اما مصاحبه ها و گفت وگو ها با دیگر مقامات اسرائیلی نزدیک به نتانیاهو او را به این استنتاج رساند که نتنایاهو معتقد است ایران نه تنها مشکل اسرائیل بلکه مشکل جهانی است لذا جهان می بایست به رهبری آمریکا با ایران مقابله کند!


در بخش دیگری از این گزارش می خوانیم: اسرائیل منتظر می ماند تا ببیند رئیس جمهور آمریکا در برابر روند هسته ای ایران چه می کند. اگر اسرائیل به این نتیجه برسدکه اوباما تحت هیچ شرایطی به ایران حمله نخواهد کرد پس آنگاه شمارش معکوس برای حمله نظامی یکجانبه اسرائیل علیه ایران شروع می شود.


در گفت وگوهای این روزنامه نگار آمریکایی با 40 مقام سابق و فعلی اسرائیل، آمریکا و کشورهای عربی پرسیده شده بود" آیا فرصتی برای حمله نظامی اسرائیل علیه برنامه هسته ای ایران در آینده ای نزدیک وجود دارد؟" اما هیچ کسی به این سوال پاسخ نداد.


مقامات اسرائیلی معتقدند ایران حداکثر سه سال با ساخت بمب اتمی فاصله دارد . این موضوع پیش از این توسط روبرت گیتس وزیر دفاع آمریکا تایید شده بود .

گیتس در نشست وزیران دفاع ناتو در ماه ژوئن گذشته گفته بود اکثر برآوردهای سازمان های جاسوسی نشان می دهد ایران در سه سال آینده به بمب اتمی دست پیدا خواهد کرد.


براساس پیش بینی این مجله آمریکایی ، جنگنده های اسرائیلی ممکن است در حمله احتمالی علیه تاسیسات هسته ای ایران از آسمان عربستان ، ترکیه، سوریه یا حتی عراق استفاده کنند.


این نشریه همچنین گفته است به احتمال بسیار اسرائیل در صورت حمله نظامی به ایران ، تاسیسات غنی سازی نطنز و قم ، مرکز تحقیقات هسته ای اصفهان و نیروگاه اتمی بوشهر و دیگر واحد های هسته ای این کشور را هدف قرار خواهد داد.


البته برخی از ژنرال های ارتش اسرائیل نیز گفته اند بهتر است بر باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا فشار وارد شود تا این کشور به جای اسرائیل، علیه ایران اقدام نظامی کند .


یکی از مقامات ارشد ارتش اسرائیل نیز گفته است: آمریکایی ها می توانند این اقدام را انجام دهند. در این صورت، حمله به ایران سختی کمتری خواهد داشت و این مسئله مهمی برای اسرائیل است .


در میان مقامات اسرائیلی برخی نیز هستند که می گویند حمله نظامی به ایران بسیار خطرناک است که می توان به "گابی اشکنازی" رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشاره کرد.

منابع متعددی نیز گفته اند که رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل در امکان موفقیت حمله نظامی به ایران شک و تردید دارد.

برخی دیگر از مقامات ارتش اسرائیل هم نگرانی خود را از امکان تهدید موجودیت این رژیم در صورت حمله نظامی به ایران اعلام کرده اند.


همچنین بسیاری از مقامات کشورهای عربی که با این مجله آمریکایی مصاحبه کرده بودند، از رئیس جمهور آمریکا شکایت داشتند که آنها را از مقاصد خود در برابر ایران آگاه نمی کند و آرزوهای بلندپروازانه ایران را نادیده می گیرد.


براساس گزارش این مجله آمریکایی، بسیاری از سران کشورهای عربی معتقدند وضعیت آمریکا در خاورمیانه به تمایل این کشور برای مقابله با ایران بستگی دارد و اینکه حمله به تاسیسات هسته ای ایران به اندازه اشغال عراق، پیچیده نخواهد بود .


یکی از وزیران امور خارجه کشورهای عربی که نامش اعلام نشد نیز گفته است: این بحث و بررسی درباره حمله نظامی به ایران است . ما امیدواریم حملات کوچکی علیه شماری از تاسیسات هسته ای ایران صورت بگیرد. آمریکا می تواند به آسانی این اقدام را انجام دهد.


در همین حال بسیاری از کارشناسان معتقدند اگر اسرائیل بداند حمله به ایران ، بدون عقوبت خواهد بود ، در به پرواز درآوردن هواپیماهای جنگی خود به سمت ایران حتی یک روز هم تاخیر نخواهد کرد . مع الوصف ، مهم ترین مانع حمله اسرائیل به ایران ، قدرت بازدارندگی ایران و واهمه از عواقب از حمله است.

ایران بر خلاف عراق که در ماجرای اوسیراک نتوانست پاسخ حمله نظامی اسرائیل را بدهد ، در مواجهه با هرگونه حمله ای ، شدیدترین آتش باری را بر بروی اسرائیل آغاز خواهد کرد و بدین ترتیب ، دو کشور وارد جنگی فرسایشی خواهند شد.


جنگ فرسایشی هم هر چند ایران را متضرر خواهد کرد ولی به دلیل موقعیت سیاسی ، جغرافیایی و جمعیتی اسرائیل می تواند به نابودی این کلونی صهیونیست نشین بینجامد. دقیقا به همین دلیل است که اسرائیل در طول تاریخ خود همواره از جنگ های فرسایشی اجتناب کرده است.

طولانی ترین جنگ تاریخ اسرائیل فقط 33 روز طول کشید که در نهایت با عقب نشینی ارتش اسرائیل در برابر حزب الله لبنان به اتمام رسید.../عصر ایران