اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

گلایه روحانی از سنگ اندازی در پرونده هسته ای



اخبار,اخبارسیاسی,روحانی

 

 اخبارسیاسی  - گلایه روحانی از سنگ اندازی در پرونده هسته ای: عده ای می گویند زودباشید، عده ای می گویند رهایش کنیدحسن روحانی

 حجت الاسلام و المسلمین «» رییس جمهوری تاکید کرد: ما زنجیر غلط ظالمانه تحریم را پاره می کنیم و این تحریم ها را از پیش پای ملت ایران برمی داریم.

رییس جمهور تصریح کرد: به حول و قوه الهی تحریم‌ها را از پیش پای مردم برمی‌داریم، البته ممکن است عده‌ای خوششان نیاید، آنها تعداد کمی را تشکیل می‌دهد چون می‌خواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند و از این که آب صاف شود ناراحتند.

به گزارش ایسنا،حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی در پنجاه و چهارمین مجمع سالیانه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با بیان این‌که اکثریت قاطع ملت به دنبال این هستند که زنجیره غلط و ظالمانه تحریم‌ها را پاره کنند، اظهارکرد: دنیا چاره‌ای ندارد، جز این که با جمهوری اسلامی ایران پای میز مذاکره بنشیند و راه‌های دیگر غلط است و آنها تجربه کردند و اگر دوباره امتحان کنند ضرر بیشتری خواهند کرد.

وی با تاکید بر این که فعالیت‌های ما در زمینه‌ی هسته‌ای شفاف، صحیح، و قانونی بوده و است خاطر نشان کرد: در دنیا مذاکره منطقی و حساب شده می‌کنیم و بالاخره روزی کل مذاکرات ما پخش خواهد شد که با چه سختی و قدرت و استعداد و منطقی در این زمینه تلاش شده است.

روحانی با بیان این‌که من به مذاکره کنندگان خودمان صد در صد اعتماد فنی، علمی و حقوقی دارم، گفت: تیم مذاکره کننده‌ی ما کارکشته است . پس مردم هم کاملا اعتماد داشته باشند؛ چرا که راه ما راه درست است و این راه را پیش می‌رویم. اما باید حواسمان باشد چطور راه را طی می‌کنیم.

رییس جمهور با اشاره به این‌که عده‌ای در 12 سال گذشته سنگی را به چاه انداخته‌اند گفت: امروز عده‌ای به ما می‌گویند زود باشید و عده‌ای می‌گویند این کار را رها کنید. که ما به حرف هیچ کدام گوش نمی‌دهیم و آرام و آرام و حساب شده کار خود را ادامه خواهیم داد. چون هم طناب و هم راه و هم زور بیرون آوردن این سنگ را از چاه داریم.

روحانی در بخشی از سخنان خود با گرامی داشت روزهای این هفته و هفته پیش رو از جمله اربعین حسینی، رحلت پیامبر (ص) ، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و علی ابن موسی الرضا (ع) گفت: خوشحالم که در 24 آذرماه امسال یعنی 1 سال و 6 ماه بعد از 24 خرداد 92 روز حماسه ملی مردم عزیز ایران در مجمع عمومی سالانه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گزارش سال 92 را شنیدم و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

وی با بیان این که از رئیس کل بانک مرکزی، معاونان، کارشناسان و همه‌ی کارکنان زحمت‌کش این اداره که بار اصلی را برای ساماندهی اقتصاد کشور بر دوش دارند تشکر می‌کنم، افزود: در طول یک و نیم سال گذشته کار بزرگی در بخش اقتصادی ، مالی و پولی انجام شده است که بانک مرکزی سهم بسزایی در سازمان دهی این امر به عهده داشته است.

وی با اشاره به این که بانک مرکزی وظایف فراوانی دارد و مهمترین رسالت آن در قدم اول کنترل تورم است، خاطرنشان کرد:‌ مهم است که بدانیم با ابزاری مثل بانک چگونه رفتار کنیم و از آن بهره بگیریم چون اصولا هدف نهایی بانک‌ها خدمات به مردم است که بهتر است عمده خدمات در بخش تولید باشد.

وی با اشاره به وظیفه‌ی بانک‌ها در جابجایی پول‌ها تصریح کرد: کم کم مردم می‌خواهند با موبایل کارهای بانکی خود را انجام دهند از جمله فعالیت‌های روزمره و اقتصادی‌شان، چرا که از نظر وقت به صرف مردم خواهد بود و به سرعت و دقت اقتصاد هم کمک می‌کند. همچنین از لحاظ آلودگی هوا و مصرف سوخت نیز به نفع کشور است.

وی با اشاره به اهمیت شکل‌گیری دولت الکترونیک بخصوص در حوزه ی بانک‌ها گفت: شب گذشته بانک مرکزی گزارش امیدوارکننده‌ای به دولت داد که تلاش می‌کند همپای دنیا از فناوری‌های روز برای بانک‌های کشور استفاده کند.

وی با تاکید بر این که بانک‌ها باید مورد اعتماد مردم باشند خاطر نشان کرد: امروز بانک‌ها مورد اعتماد مردم هستند و مردم سرمایه‌ی زندگی و پس اندازشان را جایی می‌گذارند که به آن اعتماد دارند. البته باید بدانیم که اموال مردم در حساب‌های بانکی جزو اسرار زندگی‌شان است. مانند یک پزشک که باید اسرار بیمارش را نزد خود نگه دارد اسرار مالی مردم نیز باید نزد بانک‌ها بماند و افشا نشود.

وی با تاکید بر این که اعتماد و دقت و سرعت عمل اساس کار بانک‌هاست اظهار کرد: باید کاری کنیم مردم از لحاظ دینی در مذاهب مختلف بتوانند راحت پولشان را نزد بانک‌ها بگذارند و دلشان قرص باشد که فعالیت‌های انجام شده در بانک بر اساس مقررات دینی است.

روحانی با اشاره به این که یکی از مقامات بلند پایه‌ی ترکیه می‌گفت که مهمترین بانک‌ها در این کشور بانک‌های اسلامی هستند، تصریح کرد: این مقام ترک می‌گفت بیشتر مردم پولشان را در بانک‌های اسلامی پس از انداز می‌کنند و بیش از 40 میلیارد دلار پول مردم در این بانک‌ها است و حتی مردم معتقدند پولشان در این بانک‌ها برکت بیشتری دارد و فعالان اقتصادی قراردادهای خود را با این بانک‌ها می‌بندند.

رئیس دولت تدبیر و امید با بیان این که از مجلس اول قانون بدون ربا و بانکداری اسلامی تصویب شد و بانک‌های ما بر اساس قواعد اسلامی کار می‌کنند خاطر نشان کرد: خوب است در برخی از استان‌ها که حساسیت ویژه ای دارند شعباتی شکل بگیرد که دقیق‌تر وروشن‌تر و شفاف‌تر بر اساس بانک‌داری اسلامی کار کنند.

وی با اشاره به این که ربا در اسلام کیفر بالایی دارد گفت: لحن قرآن در زمینه ی ربا بسیار تند است.

وی با تاکید بر این که بانک مرکزی باید نسبت به تعداد بانک‌ها و شعبات آن نظارت کند افزود: معیار دنیا برای تعداد بانک در کشور چه اندازه است؟ و در ده سال اخیر در دنیا چند بانک تاسیس شده است و این تعداد در کشور ما چقدر بوده است؟

روحانی تاکید کرد:‌ به جای صرف پول برای تاسیس شعب مجلل بهتر است این پول را در تولید استفاده کنیم و بانک‌های دولتی هم سرمایه‌شان را به پول تبدیل کرده و در اختیار کارآفرینان مولد قرار دهند که این کار به نفع کشور است.


  اخبار سیاسی - خبر آنلاین


ویدیو مرتبط :
عبرت های پرونده هسته ای (پارت 1 از 5)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پاسخ رهبر انقلاب به گلایه روحانی درباره هجمه به عملکرد هسته ای اش



حسن روحانی,عملکرد هسته ایی حسن روحانی

پاسخ رهبر انقلاب به گلایه روحانی درباره هجمه به عملکرد هسته ای اش

پس از آنکه شایعاتی مبنی بر ائتلاف دو نامزد انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری بوجود آمد موجی از مخالفت ها و موافقت ها در دایره علاقه مندان به اصلاح طلبان، اصولگرایان معتدل و اعتدالگرایان شکل گرفت و گمانه زنی هایی نیز در خصوص جلسات خاتمی و هاشمی برای حمایت از یک کاندیدا مطرح شد.

در این راستا سید رضا اکرمی نماینده دوره هشتم مجلس شورای اسلامی در گفتگو با روزنو تاکید می کند که چنین ائتلافی وجود ندارد و شایعات اینچنینی کاملا بی پایه و اساس است و و نباید در زمان انتخابات چنین شایعات بی اساسی در رسانه ها بوجود بیاید.

وی افزود: البته با توجه به روند موجود و تا زمانیکه ما تشکیلات تحزبی سازمان یافته ای نداشته باشیم وضع به همین منوال خواهد بود.

وی با اشاره به ثبت نام ۸۶۸ نفر برای کاندیداتوری ریاست جمهوری و در پی آن انتخاب تنها ۸ تن از این افراد گفت: اگر ما در کشور تشکیلات و احزاب سازمان یافته شده ای داشته باشیم هرگز چنین اتفاقاتی بروز پیدا نمی کند و شاهد چنین ضعف هایی نخواهیم بود. در کشورهای دیگر انتخابات معمولا میان ۲ الی ۴ نفر صورت می گیرد و افرادی انتخاب می شوند که توانایی اداره کشور را دارند و به لحاظ مدیریتی از قدرت بالا و تجربه کافی برخوردارند.

اکرمی ادامه داد: وقتی کاندیدایی می داند که رای ضعیفی دارد چرا وقت و انرژی و دارایی خود را بیهوده هزینه می کند؟ برخی از این کاندیداها اگر ده بار دیگر هم بیایند باز هم مردم به آنها رای نمی دهند و مورد پذیرش مردم قرار نمی گیرند.

عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه ما که نمی خواهیم کدخدا انتخاب کنیم اظهار داشت: ما می خواهیم رییس جمهور ۷۰ میلیون نفر را انتخاب کنیم که عاقل، بالغ و توانمند باشد و این لباس برازنده اش باشد. ما باید کسی را انتخاب کنیم که مدیریتش برای همگان اثبات شده باشد و پای میز مذاکره نشسته باشد.

نماینده اسبق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بی اخلاقی های بسیاری در این زمان دیده شده است گفت: متاسفانه برخی از کاندیداها برای بالا بردن رای خود سعی می کنند دیگران را زیر سوال ببرند و اعتبار و آبروی آنها را خدشه دار کنند.

وی با اشاره به هجمه هایی که علیه روحانی در برخی سایت ها و رسانه های نزدیک به دیگر کاندیداها ایجاد شده است گفت: روحانی در برابر همه گفته ها و پرداخته های علیه خود کتابی مدون نوشته است و اگر این افراد راست می گویند بیایند و بیانیه و سندی بنویسند که این ادعای او را رد کند.

وی تاکید کرد: این افراد حتی می توانند با روحانی مناظره برگزار کنند و هر چه می خواهند در خصوص مسائل هسته ای از وی بپرسند. آقای روحانی مدعی است که تمام کارهایی که انجام داده اولا با سران سه قوه هماهنگ بوده و در تمام این موارد هم رهبری در جریان بوده اند و تا مجوز مکتوب نگرفته است هیچ اقدامی نکرده و همه امور را با هماهنگی کامل انجام داده است.

اکرمی در بخش دیگری از سخنانش افزود: روحانی از سال ۸۱ تا ۸۴ پرونده هسته ای را از رفتن به شورای امنیت حفظ کرد و توانست کاری کند که سه کشور قدرتمند از حق وتوی خود استفاده کنند ولی پس از آن به گونه ای عمل شد که این پرونده به شورای امنیت ملی رفته و هم اکنون باید پنج رای بگیریم تا بتوانیم پرونده هسته ای ایران را به شورای حکام باز گردانیم.

نماینده مردم تهران در مجلس هشتم اظهار داشت: ما در زمان مسوولیت روحانی در شورای امنیت ملی غنی سازی را به صورت داوطلبانه تعلیق کردیم تا سانتیریفیژها را کامل کنیم. در این زمان بود که کیک زرد تولید و بسیاری از فن آوری دیگر راه اندازی و تکمیل شد.

اکرمی تصریح کرد: آنهایی که این موضوع را تکذیب و تخریب می کنند می توانند از شورای عالی امنیت ملی سند بگیرند و ردنامه ای صادر کنند مبنی بر اینکه کارهای آقای روحانی غلط بوده یا انجام نشده است.

وی افزود: من شنیده ام که آقای روحانی به حضرت آقا گلایه ای کرده اند مبنی بر اینکه هجمه هایی در خصوص ایشان با موضوعیت هسته ای وجود دارد و ایشان نیز فرموده اند که شما که کتابی در این زمینه نوشته اید و جواب همه آنها را داده اید.

اکرمی گفت: متاسفانه در کشور ما بهانه جویی به وفور وجود دارد و کتاب آقای روحانی می تواند پاسخ گوی خوبی به همه این بهانه جویی ها باشد.

منبع:irdiplomacy.ir