اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

گزارش اینستاگرامی وزیر بهداشت از مکه


وزیر بهداشت که برای رسیدگی به وضع زائران ایرانی آسیب دیده در فاجعه منا به عنوان نماینده دولت جمهوری اسلامی ایران به عربستان رفته است، روز گذشته جلسات طولانی مدتی با مقامات سعودی در جده داشت.

خبرگزاری مهر: دکتر سید حسن هاشمی در صفحه شخصی اینستاگرام خود، گزارشی از اقدامات دو روز گذشته خود در سفر به عربستان را برای مردم تشریح کرد. متن این پست اینستاگرامی به شرح زیر است:

گزارش به مردم

سه شنبه در مکه بودم و چهارشنبه در جده.

پس از چند روز تلخ؛ امروز به عنوان نماینده دولت، دو‌ جلسه داشتم. یکی با حضور مقامات ارشد ۵ وزارتخانه و امرای ارتش سعودی. دومی هم‌ با خالد الفالح، وزیر بهداشت عربستان.

اکنون فقط روایت می کنم: هر دو جلسه امروز، فضای مثبتی داشت و آنان ضمن اعلام تسلیت پادشاه سعودی به رهبر معظم انقلاب و دولت و ملت ایران، اطمینان دادند که هیچ ایرانی در مکه دفن نشده و در انتقال جان‌باختگان به ایران تسریع خواهد شد.

تاکید کردند که آنها هم اندوه دارند و اطمینان دادند که موضوع در دست بررسی است و‌ نتیجه را نیز اعلام خواهند کرد.

شب گذشته در مکه، از سردخانه‌هایی که پیکر جان‌باختگان در آنها نگه‌داری می‌شد بازدید کردم. آنجا هم مقامات عربستان گفتند تاکنون هیچ جسدی تحویل هیچ کشوری نشده و هیچ ایرانی ای هم تاکنون در مکه دفن نشده و نخواهد شد.

قرار شده پیکرهایی هم که هنوز هویت دقیقشان شناسایی نشده و محرز است که ایرانی هستند، به ایران منتقل شوند تا سایر اقدامات مربوط به شناسایی آنها در ایران صورت گیرد.

در جلسه‌ با وزیر بهداشت عربستان هم مقرر شد این وزارت خانه بیانیه‌ای صادر کند و موارد مورد توافق در این جلسه و محورهای مورد تفاهم را تشریح کند و خالد الفالح ابراز امیدواری کرد که این اقدامشان باعث اطمینان خاطر شود.

امروز؛ مقام‌ معظم رهبری، ضمن بیانات پر صلابت و حکیمانه شان، بر اولویت برادری و مودت میان امت اسلامی تاکید کردند. امیدوارم با همین روحیه مثبت و فضای گفتگو، بتوانیم‌ بر مشکلات و نارسایی هایی که تا کنون بوده غلبه کنیم.

ریاست محترم جمهوری نیز مرتبا پیگیر امور و دریافت گزارشها هستند.

از مردم عزیزمان هم انتظار دارم با دعای خیرشان، ما را در انجام‌‌ وظایفمان، همراهی کنند.

هیچ چیز اکنون برای ما از حفظ سلامت زائران و بازگشت آنان به جمع خانواده های منتظر، انتقال بدن های مطهر جانباختگان، تعیین تکلیف مفقودان و مداوای مصدومان مهمتر نیست. هیچ چیز. و من یتوکل علی الله فهو حسبه


ویدیو مرتبط :
حضور وزیر بهداشت در مکه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

گزارش معاون وزیر بهداشت از کاهش هزینه های درمانی در بیمارستان های دولتی



اخبار,اخباراجتماعی ,وزارت بهداشت

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بهره مندی بیش از سه میلیون و پانصد و شصت هزار نفر از برنامه کاهش میزان پرداخت تحول نظام سلامت در 7 ماه اجرای برنامه تحول نظام سلامت خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از پایگاه خبری وزارت بهداشت؛ محمد آقاجانی اعلام کرد: اهداف اصلی برنامه نظام تحول سلامت حفاظت مالی از شهروندان در برابر هزینه های سلامت، ساماندهی خدمات بیمارستانی و ارتقاء کیفیت آن و دسترسی عادلانه مردم به خدمات درمانی است.

وی در ادامه گفت: حفاظت مالی شهروندان در برابر هزینه‌های سلامت با محوریت اقشار آسیب‌پذیر، از طریق ساماندهی تأمین خدمات بیمارستانی و کاهش پرداخت سهم بیماران در بیمارستان‌های وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از 15 اردیبهشت ماه در کشور اجرا شد که در این مدت میزان پرداختی بیماران بستری در بیمارستان های دولتی در خدمات مشمول برنامه از 37 درصد به 8 درصد رسیده است و هموطنان بستری واجد بیمه پایه سلامت تنها 6درصد از مبلغ صورتحساب تنظیمی مشمول این برنامه را بر اساس تعرفه و قیمت مصوب پرداخت می نمایند از سوی دیگر روستائیان، عشایر و ساکنین شهرهای زیر 20 هزار نفر (دارای دفترچه بیمه روستایی) و سایر افرادی كه از طریق نظام ارجاع به بیمارستانهای مشمول برنامه مراجعه می‌كنند، 3 درصد از هزینه خدمات را پرداخت می‌کنند.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: بر اساس برآوردهای صورت گرفته طی اجرای این برنامه نزدیک به 3 میلیون و 560 هزار نفر از این خدمات بهره مند شده اند.

آقاجانی ادامه داد: بیمارستانهای مشمول از ابتدای اجرای برنامه به ارائه تمامی خدمات تشخیصی و درمانی، دارو، تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشكی به تمامی بیماران بستری در همان بیمارستان و یا در زنجیره تامین خدمات مکلف شده اند که ضوابط این امر به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شده است.

وی افزود: بر اساس این برنامه در صورتی كه بیمارستانی امكان ارائه همه خدمات مورد نیاز بیمار را نداشته باشد براساس زنجیره ارجاع بین بیمارستانی مصوب ستاد اجرایی دانشگاه، عمل خواهد کرد و مسئولیت و هزینه های نقل و انتقال بیماران (آمبولانس) و هزینه خدمات ارائه شده به عهده بیمارستان ارجاع دهنده است. همچنین ما به التفاوت تعرفه ها با تعهدات بیمه ای و خدمات ضروری و حیاتی خارج از بسته بیمه پایه مشمول این برنامه قرار می گیرند.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: پیش از اجرای برنامه تقریباً نیمی از بیماران برای خرید تجهیزات و لوازم مصرفی به خارج بیمارستان ارجاع می شدند این میزان در حال حاضر به 3.2 درصد و قیمت انواع لوازم و تجهیزات پزشکی پرمصرف، همچون لنز داخل چشمی و استنت‌های قلبی به‌طور متوسط 42 درصد کاهش یافته است.

آقاجانی تاکید کرد: با توجه به تاثیر بسیار زیاد خدمات اورژانسی بر شاخص های سلامت، بیماران تحت نظر که زمان برای آنها حیاتی است از حمایت بیشتری در این طرح برخوردار خواهند بود.


 اخبار اجتماعی  -  خبرآنلاین