اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

«گروه فشار»؛ زیر فشار



اخبار,اخبار سیاسی ,اخلالگران مراسم بزرگداشت آیت‌الله طاهری

 

اخبار سیاسی - 4 اخلالگر بزرگداشت آیت‌الله طاهری بازداشت شدند
«گروه فشار»؛ زیر فشار

با برهم‌زنندگان تجمع‌ها بالاخره برخورد شد.

روز گذشته استاندار اصفهان در یک نشست خبری از بازداشت چهار نفر از اخلالگران مراسم بزرگداشت آیت‌الله طاهری خبر داد.

 

رسول زرگرپور در این نشست خبری گفت: «طی دوهفته گذشته، سه تجمع سیاسی در اصفهان داشتیم که عده‌ای در حاشیه برنامه، سعی در ایجاد اخلال در روند جلسه داشتند که این افراد شناسایی و برای آنها تشکیل پرونده شده است.» به گزارش «مهر» رسول زرگرپور همچنین افزود: «افرادی که در این جلسات به‌دنبال ایجاد اخلال بودند از جناح‌های سیاسی نیستند بلکه بیشتر طرفداران این جناح‌ها هستند.

 

اما گروه‌ها یا نهادهایی که حامی این افراد هستند شناسایی و برای این افراد و اخلا‌گران تشکیل پرونده شده است.» آنچه زرگرپور خبر داده، درواقع، اولین برخورد با جریان‌ها و افرادی است که طی ماه‌های گذشته سعی کردند نشست‌ها و تجمعات حامیان دولت را برهم بزنند و در برگزاری آنها اخلال ایجاد کنند.

 

یکی از همین مراسم‌ها هم برگزاری اولین سالگرد آیت‌الله طاهری، امام جمعه سابق اصفهان در حسینیه گلستان شهدای اصفهان بود که در انتهای مراسم و پس از اینکه «محمدحسن طاهری» فرزند مرحوم «آیت‌الله طاهری» به‌عنوان سخنران پایانی از حاضران در مراسم تشکر کرد و از تریبون پایین آمد و جمعیت در حال خروج از حسینیه گلستان شهدا بودند، بخشی از حاضران، اقدام به سردادن شعارهایی کردند. نیروی انتظامی نیز چندنفر از شعار‌دهندگان را بازداشت کرد که همه دستگیر‌شدگان تا ظهر همان روز آزاد شدند.


همچنین روز بعد از برگزاری مراسم، عده‌ای با هویت نامعلوم، اقدام به رنگ‌پاشی روی شیشه «سکوریت» محافظ سنگ قبر و بخشی از تابلو عکس و وصیتنامه «آیت‌الله طاهری» کرده بودند، اما مردم بلافاصله سنگ قبر را تمیز کردند.  استاندار اصفهان در این‌باره اعلام کرده: «مراسم آیت‌الله طاهری یکی از تجمعات سیاسی در دو هفته اخیر بود که در زمان مقرر اقدام به دریافت مجوز کردند اما در محوطه «تکیه شهدا» و در فاصله 50متری با سردادن شعارهای هنجارشکن، اخلال‌هایی ایجاد کردند که پس از اتمام مراسم، چهار  نفر از اخلالگران دستگیر شدند.»

 

اولین برخورد با اخلالگران در شرایطی انجام می‌گیرد که از ابتدای سال‌جاری تعدادی از نشست‌های مجوز‌دار حامیان دولت؛ به دلیل نفوذ این عده یا پیش از برگزاری، لغو شده بود یا آنکه آنها در هنگام برگزاری با سردادن شعارهایی علیه مدعوین سعی می‌کردند تا نظم جلسه را بر‌هم بزنند. به‌عنوان نمونه، لغو سخنرانی هادی خانیکی در مشهد که قرار بود در نشست سالانه نمایندگان مدیران مسوول نشریات دانشجویی دانشگاه‌های کشور سخنرانی کند که به دلیل هشدارهای برخی جریان‌های سیاسی و ایراد برخی اتهامات به او مراسم لغو شد.

 

لغو سخنرانی معصومه ابتکار رییس سازمان محیط‌زیست در شیراز هم نمونه دیگر این اخلالگری‌ها یا نفوذ جریان‌های اخلا‌گر در سطح استانداری‌ها بود. اما مهم‌ترین مورد،‌ لغو سخنرانی سیدحسن خمینی در شهر بروجرد بود که به دلیل فشار برخی عناصر خودسر به فرمانداری این شهر، اساس برنامه که قرار بود به تبیین اندیشه‌های امام بپردازد لغو شده بود.

 

اما لغو این برنامه با سروصدای زیادی همراه شد. به طوری که نمایندگان مجلس نسبت به این موضوع به وزیر کشور تذکر دادند و تیم ویژه‌ای از طرف دولت به بررسی جوانب این موضوع پرداختند. در پی بازتاب رسانه‌ای این خبر، فرماندار بروجرد ناچار به اعلام استعفا شد. اخلال در مراسم‌های مجوزدار حامیان دولت؛ در شرایطی انجام می‌شد که عده‌ای از منتقدان دولت که خود را نگران وضعیت حجاب کشور معرفی می‌کردند در اردیبهشت سال‌جاری بدون آنکه مجوزی داشته باشند، مقابل ساختمان وزارت کشور در میدان فاطمی، اقدام به برگزاری تجمعی کردند.

 

اما در ادامه انتقادها و اعتراض‌ها به این قانون‌شکنی، «ناجا» و سخنگوی قوه‌قضاییه هم وارد میدان شدند. سردار احمدی‌مقدم در این‌باره گفته بود که «از نظر پلیس این گروه مرتکب تخلف شده‌ است و اساسا این گروه‌ها نباید بدون مجوز وارد عرصه می‌شدند.» محسنی‌اژه‌ای هم در این‌باره تاکید کرده بود که «تجمعات باید با مجوز برگزار شود». پس از این هشدارها بود که اگرچه دیگر شاهد تجمعی از این دست نبودیم، اما گروه‌های تندرو، دست‌بردار نبودند و با تغییرجهت، برهم‌زدن مراسم‌های حامیان دولت را تشدید کردند.

 

نمونه‌هایی زیادی از این دست، وجود دارد که تازه‌ترین آن، سردادن شعارهایی علیه رییس‌جمهوری در مراسم 14خرداد بود. این گروه به‌تازگی همچنین در مراسم سخنرانی محمدرضا عارف در دانشگاه شیراز اخلال کردند. هرچند تاکنون با این اخلالگران برخورد نشده بود و اقدام استانداری اصفهان اولین نمونه از جدیت دولت در برخورد با عناصر خودسر به شمار می‌رود. اقدامی که تاکنون از سوی هیچ‌یک از استان‌های دیگر که مراسم‌ها در آنها به حاشیه کشیده شده، صورت نگرفته است.  

 

به‌طوری‌که برپایی سالگردهای 24 خرداد در برخی مراکز استان‌ها یا بدون مشکل برگزار شده یا افراد خودسر برگزاری آن را لغو کرده یا آن را به حاشیه کشانده‌اند. به طوری‌که برگزاری این مراسم در آمل با قطع برق و پرتاب گاز اشک‌آور ناتمام ماند و در رشت هم افراد خودسر در این مراسم شعارهایی علیه اصلاح‌طلبان سر دادند. اقدامی که طبیعتا باید از سوی استانداران پیگیری می‌شده و تا به حال در این مورد گزارشی منتشر نشده است.

 

با این حال رییس‌جمهوری در نشست خبری خود در سالگرد 24 خرداد بی‌آنکه اشاره مستقیم به این موضوع داشته باشد، درباره شرایط استانداران و فرمانداران دولت تدبیر و امید گفته بود: «دولت در پی آن است تا همه کسانی که مسوولیت اجرایی را در استان‌ها، شهرستان‌ها و بخش‌ها به عهده دارند، خود را مجری استراتژی‌های دولت دانسته و به آنها متعهد باشند.

 

قرار ما با همه استانداران این بوده که مبنا را شایسته‌سالاری قرار دهند و اصل مهم در دولت این است که هرکس کار را بلد است و به خوبی انجام می‌دهد و به مردم خدمت می‌کند، به کارش ادامه دهد.» حسن روحانی گفته بود: «به استاندارهای محترم توصیه می‌کنم اگر مواردی از فرمانداران یا بخشداران معتقد به راه دولت و مجری چهارچوب‌ها و برنامه‌های دولت نیستند یا شایستگی لازم را ندارند، برای تغییر آنها اقدامات لازم را انجام دهند.» این احتمالا هشداری خواهد بود برای مقاماتی که در استان‌ها طبق منویات دولت اعتدال حرکت نمی‌کنند و شاید اعلام خبر بازداشت چهار نفر در اصفهان هم در همین راستا باشد. هر چند باید دید از این به بعد نحوه برخورد مقامات استانی با گروه‌های خودسر چگونه خواهد بود؟
اخبار سیاسی - شرق

 


ویدیو مرتبط :
گیج فشار،فشار سنج روغنی،پتروکاسپین

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

واكنش به اقدام شر‌م‌آور گروه فشار در اصفهان / نامه ای صریح به روحانی



اخبار سیاسی- درخواست رئیس مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی از رییس‌جمهور؛
تعجیل در صدور مجوز ورود پیکر پروفسور فرای به ایران

با توجه به تحرکات اخیر مبنی بر مخالفت با خاکسپاری ریچارد فرای در این شهر، سید کاظم موسوی بجنوردی، رئیس مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی و وصی این دانشمند ایران دوست، در نامه ای خطاب به رئیس‌جمهور خواستار جلوگیری و ممانعت از حرکتهای فریبکارانه و دروغپردازان شد و تقاضا کرد که رئیس جمهور در صدور مجوز ورود پیکر پروفسور فرای تعجیل نماند. متن این نامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر حسن روحانی
رئیس‌جمهور محبوب ایران
با عرض سلام، مجدداً راجع به پروفسور ریچارد فرای به استحضار می‌رساند که مشارالیه بزرگترین ایران‌شناس جهان بوده است و فعالیت او در این زمینه چنان بود که مرحوم دهخدا به او لقب ایراندوست داده بود. وقتی روابط ایران و امریکا بسیار پر تنش بود وی به هنگام دریافت جایزه بنیاد افشار فریاد برآورد که من کاری ندارم که دیگران چه می‌گویند ولی من می‌گویم «زنده باد ایران». این در هنگامی بود که بوش رئیس‌جمهور سابق امریکا اعلام کرده بود که ایران محور شرارت است. راستی چرا باید در کشور ما جریانهائی به وجود آید که دوستان ایران را ناراحت و دشمنان ایران را خوشحال کند؟

اگر اجازه خاکسپاری به پیکر پاک این ایرانشناس برجسته داده نشود باعث ایجاد بدبینی نسبت به کشور ما و نظام جمهوری اسلامی ایران می‌شود و بیش از همه موجب خشنودی ضدانقلاب خارج و تندروهای امریکائی می‌شود. اجازه ندهید که تعداد اندکی که شاید دچار خبط دماغ باشند منافع ملی ما را نادیده بگیرند و همصدا با دشمنان جمهوری اسلامی ایران نظرات شخصیشان را در سیاست دولت تدبیر و امید که میلیونها ایرانی در حمایت از آن همصدا هستند و هیچگاه شما را تنها نخواهند گذاشت پیش ببرند.

مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهشهای ایرانی و اسلامی) که مهمترین و بزرگترین مرکز پژوهشی ـ فرهنگی جهان اسلام است و مخصوصاً اینجانب که وصی آن شادروان هستم بر خود فرض دانسته که پیکر پروفسور ریچارد فرای را تحویل بگیرد و با احترام و تشریفاتی که شایسته این عزیز از دست رفته است در کنار زاینده‌رود اصفهان به خاک بسپارد. همچنین، مرکز دائرةالمعارف تعهد می‌کند که برای او مقبره کوچکی با ظرایف هنری بسازد و سپس بزرگداشتی در مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی در تهران برای او بگیرد و اساتید برجسته‌ای که برخیشان شاگرد این شادروان عزیزند و عضو شورای عالی علمی مرکز مزبورند در ستایش و معرفی مراتب علمی پروفسور ریچارد فرای سخنرانی کنند.

سپس ترتیبی داده شده که بخش ایران‌شناسی مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی یک جلد کتاب یادمان ویژه پروفسور ریچارد فرای فراهم و منتشر سازد. دوست عزیز و رئیس‌جمهور گرامی باید از حرکتهای فریبکارانه و دروغپردازان ممانعت فرمائید. تقاضای اینجانب تعجیل در صدور مجوز ورود پیکر پروفسور فرای است. از عنایت و توجهی که می‌فرمایید سپاسگزارم.
کاظم موسوی بجنوردی
رئیس مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی

 

----------------------------

 

سخنی با افراطیون؛ ریچارد فرای 9‌ماهه جاسوس شد؟!
شرم‌آورست، خجالت‌بار و البته بی‌نهایت اسفناك!

آری؛ سیاست و سیاست‌ورزی در ایران معاصر همین است! «ریچارد فرای» كه به زعم برادران و دوستان ارزشی! جاسوس آمریكاست، همان «ایران دوست» دوران آقای احمدی‌نژاد است كه با دبدبه و كبكبه به ایران و در كنار زاینده رود دعوتش می‌كنند، آقای رییس‌جمهور در مراسمی رسمی از او استقبال، تكریم و تقدیر می‌نماید و ...

عكسی از ریچارد فرای در سال 89 13 كه به دعوت رسمی دولت احمدی‌نژاد به ایران آمد و مورد تجلیل قرار گرفت و در تهران و اصفهان مصاحبه مطبوعاتی و رادیو تلویزیونی برگزار كرد و ...


 ماجرا این است: ریچارد نلسون فرای، ایران‌شناس و شرق‌شناس آمریکایی ۷ فروردین سال جاری در ۹۴ سالگی در شهر بوستون درگذشت. او بنیانگذار کرسی مطالعات ایرانی در دانشگاه‌های کلمبیا و هاروارد بود. فرای بیش از ۷۰ سال از زندگی‌اش را صرف مطالعه و پژوهش درباره تاریخ و فرهنگ فلات ایران کرد و یکی از آخرین بازماندگان نسل ایران‌شناسان و شرق‌شناسانی چون آرتور کریستین‌سن و آرتور پوپ، رومن گیرشمن و پروفسور آلبرت امستد بود که شرق‌شناسی را در دانشگاه‌های جهان بنیان گذاشتند و تألیفات بسیاری درباره فرهنگ و هنر و تاریخ ایران داشتند.

مورخ آمریكایی از حدود 70 سال قبل به دلیل علاقه‌ای كه به سرزمین پهناور و عزیزمان ایران، پیدا كرد و دهه‌ها، مطالعات تاریخ‌نگاری‌اش را به «ایران» اختصاص داده بود و آنقدر به این مرز و بوم شیفته شده بود كه در وصیت‌نامه‌اش نوشت: می‌خواهم در كنار زاینده‌رود اصفهان ایران دفن‌ام كنند.

نكته اول؛ «ریچاردفرای» ظاهرا از بدشانسی در دوران ریاست‌جمهوری آقای روحانی دستش از دنیا كوتاه شد! ما در عرصه تاریخ‌نگاری 2 «ریچارد فرای» نداشتیم! او یكی بود؛ اما با 2 برداشت از سوی مدعیان و سیاست‌ورزان وطنی!


یكی «ریچارد فرای» كه در دوره ریاست‌جمهوری آقای احمدی‌نژاد در قید حیات بود! او به ایران آمد. مورد تفقد و حتی پذیرایی و استقبال رسمی آقای رئیس‌جمهور (احمدی‌نژاد) قرار گرفت و رئیس‌جمهور سابق به احترام ایشان یك خانه اختصاصی در كنار زاینده‌رود برایشان تدارك دید. (اقدامی كه از هر منظر و نگاهی هم صورت گرفته باشد، برای ایران و ایرانی مفید و مثبت بود).

از قضا در آن دوره صدا و سیمای ملی با او مصاحبه اختصاصی ترتیب داد و از شخصیت والا و ارزشمند او گزارش ویژه تهیه كرد، خبرگزاری‌های رسمی و رسانه‌های متعلق به برادران اصولگرا به «به‌به» و «چه‌چه» پرداختند و در مخیله هیچ بنی‌بشری در این خاك و بوم 80-70 میلیون نفری نمی‌گنجید كه بخواهد از این «ایران‌دوست آمریكایی» كه رئیس‌جمهوری اسلامی ایران از او استقبال می‌كند و حتی خانه‌ای را در اصفهان به نامش می‌نهد، یك عنصر نامطلوب و حتی جاسوس ساخته شود!

نكته دوم؛ 9 ماه از دوران دولت‌های محبوب آقایان گذشت و همزمان، میشت الهی، دست «ریچارد فرای» را از این دنیا كوتاه كرد. در این 9 ماه یعنی از آن فاصله دولت كریمه تا این دولت مغضوب آقایان، چه اتفاقی افتاده است؟! چگونه شد كه در این 9 ماه، دوستان و برادرانی كه رئیس‌جمهور محبوبشان از ریچارد فرای در 91 سالگی آنگونه تمجید و تقدیر كرد یكباره به این نكته بسیار ظریفی، قضایی و بسیار مهم رسیدند و كشف كردند كه او «ریچارد فرای» در 94 سالگی آن هم حالا و از 10 روز پیش تاكنون كه دستش از دنیا كوتاه مانده، «جاسوس» شده است! استنادش هم سفر او در دوران دفاع مقدس به ایران بود كه ظاهرا می‌خواسته علیه منافع ملی ما به دشمنان كمك كند و به امر مهم «جاسوسی» همت گمارد!

آری؛ سیاست و سیاست‌ورزی در ایران معاصر همین است! «ریچارد فرای» كه به زعم برادران و دوستان ارزشی! جاسوس آمریكاست، همان «ایران دوست» دوران آقای احمدی‌نژاد است كه با دبدبه و كبكبه به ایران دعوتش می‌كنند، آقای رییس‌جمهور در مراسمی رسمی از او استقبال، تكریم و تقدیر می‌نماید و ... اما در دولت روحانی پاك می‌شود یك جاسوس مهدورالدم! دولت روحانی هم باید حواسش جمع‌جمع باشد كه دست از پا خطا نكند والا كل مجلس، كل مطبوعات، تریبون‌های رسمی و غیررسمی و ...حضرات سوژه‌اش را تبدیل می‌كنند بزرگترین معضل ایران امروز! خصوصا در این ماه‌‌های بی سوژه‌گی كه حتی سلام و علیك یك وزیر با یك رییس‌جمهور 8 ساله مملكت می‌شود یك بحران و بحث روز نمایندگان خیلی پایدار!!

قول دفن پیكر را، تكریم و تمجید و اهدای لوح تقدیر را آقای احمدی‌نژاد و دولتمردانش به آن مرحوم داده و برای كشور تعهد ایجاد نمودند، حالا روحانی و وزیرانش به مجلس فراخوانده خواهند شد و ناسزا و بد و بیراه از گروه های همیشه در صحنه «فشار» خواهند شنید! و حتی احتمالا در دین و اعتقادات و وفاداری روحانی و وزرایش به نظام هم تشكیك به عمل خواهد آمد! به هرحال حكایتی است سیاست‌ورزی «ایران معاصر»!

و احتمالا هیچكس از خود نمی‌پرسد كه ایهاالناس، با وجدان‌ها، با انصاف‌ها، این مرد همانی است كه در دولت محبوب آقایان با عزت و احترام به ایران آمد و مورد تفقد رئیس‌جمهور، هم قرار گرفت! باری؛ شانس بد روزگار دامن این مرد آمریكایی و دولت روحانی را گرفت. «درگذشتش» در دوره جدید سیاست‌ورزی! در ایران بوده است. در ایران معاصر می‌توان به راحتی آب خوردن، یك عنصر «ایران‌دوست» سابق و «مورد تفقد قرار گرفته در یك دولت» را در عرض فقط چند ماهه یك جاسوس نامید! علیه ‌او در روزنامه‌ها سرمقاله نوشت و در حاشیه زاینده‌رود 100 نفر را دور هم جمع كرد تا پلاكارد در دست بگیرند و بر دولت جدید و سیاست‌ورزی جدید فغان برآورند و نهیب بزنند كه: «حواستان جمع باشد، مگر از جسد ما رد شوید تا این جاسوس را در شهر ما دفن كنید!»

چگونه فرای ظرف فقط ماه از آن میهمان ویژه آقای رییس‌جمهور به جاسوس تبدیل شد؟! آن هم جاسوس مربوط به حدود 20 سال پیش؟! (دوران جنگ تحمیلی)؟! چگونه اسنادش در این 9 ماه به دست شما رسید؟ چگونه در سال 89 و دوره دولت محبوب‌تان او را بر سر نهادید و به ایران دعوتش كردید؟! رئیس‌دولتتان او را شایسته تمجید و تقدیر و اختصاص خانه ویژه دانست؟! در آن دوره او جاسوس دوران جنگ با عراق نبود اما در دوره روحانی شد جاسوس؟!

واقعا چه می‌توان گفت؟ چه می‌توان نوشت و چگونه می‌توان نالید؟ انصاف‌مان كجاست؟ و وجدان‌هایمان كجا؟! «سیاست» را در هیچ جای دنیا اینگونه به ابتذال نكشیده‌اند كه ما در ایران كشیده‌ایم! و به عنوان یك ایرانی خطاب به «فرای» و خانواده‌اش می‌گویم: «ما ایرانیان، ما اكثریت ایرانیان، ما این «سیاست كثیف» و آلوده را برنمی‌تابیم.
با زبان رسا و بلند می‌گوییم: عشق او به ایران را پاس می‌داریم. می‌گوییم: «پیكرش را چه در ایران دفن كنند و چه نكنند قاطبه ملت بزرگوار ایران بی‌عاطفه و دم‌دمی مزاج نیستند، به دوستدارانش احترام می‌گذارند و علاقه‌مندیشان را به این سرزمین كهن، بر دیده منت و احترام دارند.» می‌ماند حكایت «سیاست‌ورزی» آلوده در ایران معاصر كه دل هر انسان منصفی را می‌آزارد.
این عكس‌‌ها كه مربوط به اصفهان- استانداری -مرداد 1389 (دوره آقای احمدی‌نژاد)است را ببینید:

 

اخبار,اخبار سیاسی ,ریچارد فرای

 

اخبار,اخبار سیاسی ,ریچارد فرای

 

اخبار,اخبار سیاسی ,ریچارد فرای

 

اخبار,اخبار سیاسی ,ریچارد فرای

 

اخبار,اخبار سیاسی ,ریچارد فرای


و عكس‌های استقبال و اهدای لوح تقدیر آقای احمدی‌نژاد به ریچارد فرای

 

اخبار,اخبار سیاسی ,ریچارد فرای

 

اخبار,اخبار سیاسی ,ریچارد فرای

 
«ریچارد فرای» مکاتبات خود با محمود احمدی‌نژاد را از شهریور 1386 آغاز کرد و روز شنبه 6 بهمن 1386 رئیس‌جمهور از وی در جشنواره فارابی به دلیل کوشش‌هایش تجلیل نمود.


منزلی که احمدی نژاد به ایران شناس معروف هدیه کرد
ماجرا چیست؟
در همایش ایرانیان مقیم خارج، دکتر فرخ سعیدی استاد دانشگاه هاروارد به پشت تریبون رفت و به معرفی استاد ریچارد فرای پرداخت و اظهار داشت: استاد فرای نخستین کسی است که از دکتر علی اکبر دهخدا لقب ایران دوست را گرفته است. ریچارد فرای هم طی سخنانی اظهار داشت: سالهاست که خود را یک ایرانی می پندارم و آرزو من این است که مرگ مرا در کنار زاینده رود اصفهان، نصف جهان قرار دهد و بدینوسیله از رئیس جمهور ایران می‌خواهم که این تقاضای مرا بپذیرد. در پاسخ رئیس‌جمهور هم خطاب به وی عنوان کرد: ما به جای آن یک باب منزل مسکونی در اصفهان به شما می‌دهیم که تا هر وقت بخواهید در آنجا زندگی کنید.اخبار سیاسی - بهار , فارس