اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

گاردین: گُنه کرد در بلخ آهنگری...!


نمایندگان کنگره آمریکا در صدد مجازات آمریکایی های ایرانی تبار به خاطر جرمی است که مرتکب نشده اند.

پایگاه خبری انتخاب: نمایندگان کنگره آمریکا در صدد مجازات آمریکایی های ایرانی تبار به خاطر جرمی است که مرتکب نشده اند.

روزنامه گاردین چاپ انگلیس با اعلام این مطلب و با اشاره به مواضع دوگانه آمریکا افزود: یک تبعه پاکستانی تندرو متولد آمریکا به عربستان سعودی رفت و با یک زن پاکستانی که او نیز با نسخه تندی از وهابیت شست وشوی مغزی شده بود ، ازدواج کرد.این زوج به آمریکا بازگشتند و حادثه تیراندازی کالیفرنیا را با چهارده کشته رقم زدند.

حالا حدس بزنید چه کسانی برای مجازات در ازای این جنایت انتخاب شده اند؟آمریکایی های ایرانی تبار که هرگز در این ایدئولوژی افراطی سهیم نبوده اند و هیچ ارتباطی با این اقدام تروریستی و دیگر اقدامات تروریستی در دنیا نداشته اند.

تصویب لایحه لغو روادید و پیشگیری از سفر تروریست ها یک ضرب المثل فارسی را درباره یک حاکم به یادمان می آورد که شنید یک آهنگر در بلخ مرتکب جنایت شده است (بلخ هم اکنون در خاک افغانستان قرار دارد) .حاکم که دوست داشت همه بدانند او در اجرای عدالت شتاب می کند ، دستور داد مجرم را دستگیر کنند و گردن بزنند.اما از آنجایی که بلخ خیلی دور بود ، حاکم دستور داد آهنگر دیگری پیدا شود.اما در شهرهای نزدیک آهنگر پیدا نشد و فقط توانستند یک مسگر را در شهر شوشتر بیابند.حاکم دستور اعدام مسگر بیچاره را صادر کرد و در نتیجه گناه آهنگر در بلخ بدون مجازات ماند.

حالا مجلس نمایندگان آمریکا این دستان را بار دیگر بازسازی کرده است.قانون جدید اگر به تصویب سنا و رئیس جمهور برسد ، آمریکایی های ایرانی تبار را از برنامه سفر بدون روادید محروم می کند.طبق این برنامه که شامل سی و هشت کشور است ، افراد می توانند بدون روادید تا نود روز به این کشورها سفر کنند.

حتی اگر بپذیریم که مسئله امنیت مجازات جمعی را توجیه می کند ، لایحه جدید نه اتباع پاکستانی تبار و نه سعودی تبارها را مجازات نمی کند. بلکه فقط ایرانی تبارها ،‌عراقی ها ، سودانی ها و سوری ها و هر کسی که در پنج سال گذشته به این کشورها سفر کرده باشد ، مجازات می شوند.

چرا؟ دو علت وجود دارد به هر حال کسی باید مجازات شود. دوم این که کسی برای هدف قرار دادن ایرانی تبارها هزینه سیاسی نمی پردازد. این برغم آن است که هیچ آمریکایی ایرانی تبار تاکنون در تروریسم در آمریکا یا اروپا شرکت نداشته است- این نباید با ترور مخالفان به دست عوامل جمهوری اسلامی ایران که اواخر دهه نود پایان یافت ، اشتباه گرفته شود.

پس چرا سعودی ها هر بار که در میدان ترور قرار می گیرند ، بلیط خروج دریافت می کنند؟زیرا آنها عزیز دردانه های طبقه سیاسی آمریکا و حکومت اشرافی قلابی آنها از جمله [جب] بوش و [دونالد] ترامپ هستند.

همه می دانند که هیچگاه به نقش آل سعود در حادثه یازده سپتامبر اشاره نشد. همه می دانند که سعودی ها از چندین دهه قبل مشغول ترویج ایدئولوژی وهابیت هستندکه هم اکنون ایدئولوژی طالبان ، القاعده ، داعش ، بوکو حرام و دهها گروه تروریستی دیگر در چچن ، بلوچستان تا چاد است. اما کسی حرفی به سعودی ها نمی زند.

تصویب لایحه جدید یک نمایش در مجلس نمایندگان بود که نشان داد نمایندگان ذره ای به امنیت شهروندان آمریکایی توجه ندارند.این قانون سفر کسانی را محدود می کند که ربطی به تروریسم ندارند اما مظنونان اصلی به تردد خود بدون محدودیت ادامه می دهند.

این یک داستان قدیمی است.ایرانی ها هیچ ارتباطی با یازده سپتامبر نداشتند در حالی که سعودی ها پانزده نفر از نوزده هواپیماربای این حادثه خونین را تشکیل می دادند.اما روادید دانشجویی اتباع سعودی لغو نشد بلکه روادید ایرانی ها بعد از آن حادثه محدود شد. مجلس نمایندگان ناتوان از یافتن آهنگر گناهکار در بلخ می خواهد سر مسگری در شوشتر را بزند.


ویدیو مرتبط :
گنه کرد در بلخ آهنگری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بیانیه تراکتورسازی: گنه کرد در بلخ آهنگری


هیأت مدیره باشگاه تراکتورسازی طی بیانیه‌ای به طور رسمی به تصمیمات کمیته حقیقت‌یاب اتفاقات هفته پایانی لیگ برتر فوتبال ایران اعتراض کردند.

سایت باشگاه تراکتورسازی: هیأت مدیره باشگاه تراکتورسازی طی بیانیه‌ای به طور رسمی به تصمیمات کمیته حقیقت‌یاب اتفاقات هفته پایانی لیگ برتر فوتبال ایران اعتراض کردند.

چند روز گذشته کمیته حقیقت یاب اتفاقات استادیوم یادگار امام تبریز در دیدار پایانی لیگ چهاردهم بیانیه‌ای 9 بندی را در توجیه اتفاقات تلخ هفته پایانی لیگ برتر منتشر کرد که همه یادها را سوی بیت معروف( گنه کرد در بلخ آهنگری، به شوشتر زدند گردن مسگری ... ) برد بیانیه‌ای که عدالت نقش کم رنگ صحنه نگارش این توجیه نامه بود.

این بیانیه یک پیام بسیار مهم به فوتبال دوستان داشت، آن هم اذعان به اشتباه... اذعان به اشتباهی که سرنوشت قهرمان لیگ چهاردهم را تغییر داد و سرمایه‌های مادی و معنوی زیادی را در باشگاه تراکتورسازی سوزاند. سرمایه‌هایی که برای تحقق رویاهای یک ملت هزینه شده بود. دل هایی که بی دلیل شکستند و هنوز بعد از گذشت نزدیک به یک ماه مرهمی برای آنها فراهم نگردیده است. آن هم در باشگاهی که قدم به قدم برای پیشرفتش برنامه ریزی شده است و با روند روبه رشد خود پله های ترقی را از لیگ یک تا کنون که به عنوان قطب فوتبال کشور مطرح می باشد طی نموده است.

تراکتورسازی هم اکنون باشگاهی است که رئیس جمهور ایران اسلامی آن را متعلق به کل ایران و وزیر ورزش آن را ذخیره ملی و تیمی بزرگ می دانند. تراکتور هم اکنون یک سرمایه ملی است و باید برای حفظ آن کوشید.

در طی جلسه اخیر اعضای هیأت مدیره باشگاه در چهار بند به شرح زیر خواستار احقاق حقوق از دست رفته تیم شدند.

1 – فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ به عنوان متصدیان اصلی برگزاری مسابقات لیگ برتر با عنایت به خسارت های مادی و معنوی که به هواداران پرشمار و باشگاه مردمی تراکتورسازی وارد کرده اند باید رسما از هواداران این باشگاه عذر خواهی نمایند و باتوجه به اینکه خود نیز در بیانیه منتشره به نقش پر رنگ سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال در حوادث اخیر اذعان داشته‌اند می‌بایست خسارت‌های مادی و معنوی وارده و اشتباهات خود را جبران نمایند.

2- بر اساس بیانیه منتشره که در آن محکومیت‌های عاملین قطعی نبوده باید مسئولین مربوطه نسبت به صدور حکم نهایی و قطعی اقدام نمایند تا بلکه ذره ای از خسارت‌های معنوی وارده به پیکره هواداران بی‌بدیل تیم فوتبال این باشگاه و جامعه فوتبال کشور جبران گردد زیرا اتفاقات جمعه تلخ لیگ برتر تنها دل تراکتور دوستان را به رنج نیاورد بلکه تمامی ایران اسلامی و عاشقان حقیقی فوتبال را رنجیده خاطر نمود.

3- از استاندار محترم ، نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی ،مدیران اجرایی اداره کل ورزش و جوانان استان، هیأت فوتبال و دیگر مسئولین ذیربط مجدانه خواستاریم تا حصول نتیجه نهایی در جهت تحقق عدالت پیگیر امر باشند و در مقابل تضییع حقوق مادی و معنوی از دست رفته باشگاه مردمی تراکتورسازی کوتاه نیایند چراکه وزیر محترم ورزش جمهوری اسلامی ایران به صراحت فرمودند :" اگر حقی ضایع شده باشد باید برگردد و تصمیم عادلانه گرفته شود."

4- از رئیس جمهور محترم مجدانه می‌خواهیم تا حصول نتیجه قطعی پیگیر اتفاقات تلخ استادیوم یادگار امام باشند و نسبت به جبران زیان های مادی و معنوی وارده به باشگاه مردمی تراکتورسازی اقدام نمایند و با تکیه به فرمایشات خودشان که" دیگر تراکتورسازی تعلق به شما مردم آذربایجان ندارد بلکه متعلق به ایران است. تیمی که آرزوی قهرمانی آن را در مسابقات آسیایی داریم" از این تیم به طور کامل حمایت فرمایند. چراکه هیأت مدیره این باشگاه با گذر از مشکلات عدیده تیمی قدرتمند را برای کسب قهرمانی راهی این مسابقات کرده بود که با مسامحه و کوتاهی های صورت گرفته رویای همگان بر باد رفت و شیرینی اتفاقات خوب تبریز به تلخی در خاطر همه ماندگار شد.

هیأت مدیره باشگاه تراکتورسازی علی رغم نامهربانی های صورت گرفته مجدانه پیگیر احقاق حقوق از دست رفته باشگاه می باشد و برای آماده سازی تیمی قدرتمند کمر همت را بسته تا انشاالله تیمی در خور نام تراکتورسازی و هواداران پرشمار آن روانه مسابقات لیگ برتر و لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا نماید تا برای قهرمانی در رقابت ها مردانه بجنگد و به حق مسلم خود که شایسته رسیدنش بود دست پیدا کند.