اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کیهان: یک روش فراماسونری در مهد کودک‌ ها


مدتی است یک طرح تربیتی غربی در بسیاری از مهدکودک‌ها و مدارس ابتدایی شهرهای بزرگ و کوچک کشور با سرعت قابل توجهی به اجرا درآمده است. «مونته سوری» یک روش باصطلاح آموزشی است که یک معلم ایتالیایی به نام «ماریا مونته‌سوری» مبدع آن بوده است.

روزنامه کیهان: مدتی است یک طرح تربیتی غربی در بسیاری از مهدکودک‌ها و مدارس ابتدایی شهرهای بزرگ و کوچک کشور با سرعت قابل توجهی به اجرا درآمده است. «مونته سوری» یک روش باصطلاح آموزشی است که یک معلم ایتالیایی به نام «ماریا مونته‌سوری» مبدع آن بوده است.

در روش مونته‌سوری بنا بر «استقلال کودک» گذارده می‌شود، به این نحو که در این سیستم براساس اصل «تجربه‌انگاری» هر آنچه از کودک سر می‌زند ناشی از طبیعت اوست. «مونته‌سوری» خود مرید «ژان ژاک روسو» بنیان‌گذار دوران مدرنیسم بود و «زیگموند فروید» از بزرگ‌ترین حامیان «مونته‌سوری» به شمار می‌رفت.

هم‌اکنون به سبب عضویت و شیفتگی شخص «ماریا مونته‌سوری» در فرقه فراماسونری «تئوسوفی»، مجموعه‌ای از قوانین و اصول این فرقه در ذیل روش آموزشی مونته‌سوری و در قالب برنامه حل تعارض و فرهنگ صلح به کودکان آموزش داده می‌شود.

مدارس «مونته‌سوری» تحت حمایت بزرگ‌ترین نهادهای فراماسونری، سازمان ملل، خانواده‌ سلطنتی انگلیس و دولت‌های آمریکا و بریتانیا هم‌اکنون در سراسر جهان در حال تکثیر شدن است. بی‌آنکه در جزوات ترجمه شده به زبان‌های محلی و منطقه‌ای کوچک‌ترین اشاره‌ای به فرقه رازآلود «تئوسوفیسم» یا هفت مرحله رشد کیهانی مادام بلاواتسکی جادوگر که اتفاقاً از دوستان صمیمی ماریا مونته‌سوری به حساب می‌آمده، شده باشد. هند به‌عنوان زادگاه فرقه فراماسونری تئوسوفی برآمده از کمپانی انگلیسی هند شرقی هم‌اکنون دارای بیش از هزار مدرسه انگلیسی مونته‌سوری است!

در ایران یک مؤسسه داخلی تحت حمایت کالج CMTEI کانادا ابتدا تربیت مجموعه قابل توجهی از آموزگاران مهدهای کودک را به روش مونته‌سوری عهده‌دار شد. سپس به واسطه رشد فزاینده دامنه فعالیت‌ها از حمایت نهادهای بین‌المللی همچون سازمان ملل نیز در داخل کشور بهره گرفت، به نحوی که هم‌اکنون مشهورترین مدارس و مهدهای کودک تهران و شهرستان‌های کشور برای کسب مشوق‌های جهانی هم که شده تن به سیستم آموزشی مونته‌سوری داده‌اند.

مهر ماه سال 92 همایش بزرگ «مهد و مادر» این سازمان مردم نهاد به ظاهر ساده، در تالار فرمانیه و با دعوت از بیش از سیصد مهدکودک و برخی از مشهورترین روانشناسان تهران برگزار شد. مدیر همین سازمان مردم نهاد با ثبت یک شرکت به نام «تربیت جواهری بی‌نظیر» مجوز ورود محصولات، کتب و لوازم کمک آموزشی مونته‌سوری و کسب نمایندگی از شرکت‌های خارجی به منظور تاسیس شعب و دفاتر وابسته را نیز دریافت کرده است.

مجموعه آموزش‌های برنامه درسی به اصطلاح صلح محور و فرهنگ صلح هم‌اکنون از جانب سازمان ملل و سایر نهادهای بین‌المللی به کمک مجموعه‌ای از سازمان‌های مردم نهاد داخلی، در ایران همزمان با سرزمین‌های اشغالی و سایر کشورهای مسلمان‌نشین خاورمیانه در حال اجراست. هدف نهایی از آموزش این مفاهیم به کودکان، بی‌اعتبار ساختن «فرهنگ مقاومت» و شکست سیستم اسلامی «نه- به ظلم و نه به ظالم» از درون در مواجهه با سیستم لیبرال سرمایه‌داری غربی است. به این ترتیب مسیر نو استعمارگری دوام طولانی‌تری در جهان خواهد یافت. در پی آنیم که پرونده این سیستم آموزشی خطرناک و خزنده را در کیهان بگشائیم.


ویدیو مرتبط :
آموزش طراحی دیزاین مهد کودک - تزیین دکوراسیون مهد کودک شیک

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ویژگی های مهد کودک خوب



 

هر چقدر او عزیز است : در انتخاب مهدکودک دقت کنید


کودکان بین 2 تا 6 سال، در مقایسه با نوباوگان و کودکان نوپا، زمان بیشتری را دور از خانه و والدین سپری می‌کنند. طی 30 سال گذشته، تعداد کودکانی که به کودکستان یا مهدکودک می‌روند، افزایش یافته است.

 

این روند عمدتا به علت افزایش چشمگیر مشارکت زنان در نیروی کار است. در حال حاضر، مادران 67 درصد از کودکان پیش دبستانی شاغل هستند و مادر چاره‌ای جز سپردن کودک خود به مهد کودک ندارد. در واقع مهدهایی که با هدف آموزش و نگهداری کودکان پا گرفته است این روزها نقش به سزایی در تربیت کودک دارند و عنصر مهمی در مسیر تربیت کودک محسوب می‌شوند.


مهد کودک


 

طبق تحقیقات انجام گرفته مشخص شدها وظیفه یک مهدکودک خوب فقط این نیست که کودکان را در غیاب والدینشان ایمن نگه درد و آنها را خوب تغذیه کند بلکه مهدکودک باید مانند یک کودکستان کارآمد، تجربیات آموزش با کیفیت عالی را برای کودکان فراهم کند.

 

 

بررسی‌ها نشان می‌دهد که عوامل مهمی که در تعیین کیفیت یک مهد کودک موثر است به جنبه‌های مختلف آن باز می‌گردد. در این بررسی‌ها مشخص شده کمیت گروه (تعداد کودک در یک مکان واحد)، نسبت مراقب به کودک، آمادگی تحصیلی مراقب، تعهد شخصی مراقب به یادگیری و مراقبت کردن از کودکان جزو ویژگی‌های یک مهدکودک خوب و مناسب محسوب می‌شود.

 

ویژگی های مهد کودک اعم از صلاحیت اخلاقی و تحصیلی مربی، کمیت کودکان در مهد، تعداد مربیان، و انگیزه آنان برای ایجاد یادگیری در ارزیابی هوش و زبان و رشد اجتماعی کودکان موثر است.

 

در صورتی که در مهد کودک این ویژگی‌ها مطلوب باشند، کودکان در ارزیابی‌های هوش، زبان و رشد اجتماعی بهتر عمل می‌کنند. البته تحقیقات نشان داده که محیط‌های وسیع و مجهز و اقداماتی که نیازها و تمایلات کودکان پیش‌دبستانی را برآورده می‌سازد نیز به پیامدهای مثبت حضور کودک در مهد‌ها کمک می‌کند .برای بررسی وضعیت بهداشتی و ایمنی مهدهای کودک هفته نامه سلامت گفتگویی را با جوادی ، مدیر کل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی انجام داده است تا بررسی شود که این سازمان برای نظارت و کاهش ضریب خطر در مهدهای کودک چه اقداماتی دارد.

 


ایمنی در مهدکودک


جوادی، در خصوص ایمنی وسایل بازی در مهدها، می‌گوید: «‌برای اینکه در مهدها از وسایل بازی ایمن استفاده شود با موسسه استاندارد گفتگویی کرده‌ایم اما بسیاری از کارخانجات تولید این وسایل به استانداردهای تعیین شده بی‌توجه هستند . به گفته جوادی، اگر مهدها چنین استانداردهایی را رعایت نکرده باشند و از این نظر مورد تایید نباشند، نمی‌توانند پروانه فعالیت بگیرند و مورد تایید سازمان قرار نمی‌گیرند.


 

مهد کودک

 

 

وی یادآور می‌شود: «ما باید تلاش کنیم در مرحله اول با استفاده از وسایل ایمنی مانند کپسول آتش نشانی، وسایل بازی استاندارد و ایمن، فضاهای فعالیت مناسب برای کودکان و آموزش فرهنگ ترافیک، مهدها را ایمن کنیم و در کنار این مسایل به مربیان نحوه درست برخورد و تربیت کودک را آموزش دهیم.» مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی می‌گوید: تمام مربیان آموزش‌های لازم در زمینه تربیت کودک و نحوه برخورد با این قشر را دریافت کرده‌اند اما به خانواده‌ها توصیه می‌کنم تنها به ظاهر زیبا و رنگارنگ مهدها توجه نکنند بلکه در ابتدای ورود از میزان آگاهی و تبحر مربی و مسوولان مهد آگاه شوند.»

 

 

وی در پایان یادآور می‌شود: «با توجه به اینکه تعداد بالایی از مرگ و میر کودکان در دنیا بر اثر تصادفات رانندگی رخ می‌دهد با پلیس راهور تفاهم‌نامه‌ای امضا کرده‌ایم تا آموزش فرهنگ ترافیک در مهدها نهادینه شود . جوادی خاطرنشان می‌کند: «برنامه بعدی ما برای ایمن ساختن مهدها این است که با یکی از شرکت‌های بیمه مذاکراتی داشته و به تفاهم رسیدیم که تمام مهدهای کودک تحت پوشش بیمه حوادث و مسوولیت قرار گیرند.»

 

 

بنابراین پدر و مادر های عزیز! لازم است تا در هنگام انتخاب محیط آموزشی برای کودکان حتی در حد نگهداری آنها دقت کافی را داشته باشید چرا که محیط همسالان فضایی جذاب و با نفوذ برای آموزش غیر مستقیم مفاهیم به کودکان و رشد اجتماعی آنهاست و عدم مناسب بودن این محیط ها به دلائلی مثل عدم صلاحیت اخلاقی و علمی مربی، عدم شاد بودن محیط ، و... می تواند تاثیراتی عمیق را در کودکان داشته باشد.