اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کویت 209 موشک پاتریوت از آمریکا می خرد



 

 

 

 

کویت 209 موشک پاتریوت از آمریکا می خرد

 

کویت 209 موشک پاتریوت از آمریکا می خرد

ژنرال دیوید پترائوس فرماندهی مرکزی وقت نیروهای آمریکا در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا در ماه ژانویه سال جاری میلادی از استقرار موشک های ضد موشک پاتریوت در چهار کشور حاشیه خلیج فارس خبر داده بود .

وزارت دفاع امریکا روز چهارنشبه با ارسال نامه ای به کنگره خواستار صدور مجوز فروش موشک های ضد موشک پاتریوت به کویت شد .

به گزارش عصر ایران و به نقل از رویترز در این قرار داد که 900 میلیون دلار ارزش دارد قرار است موشک های ضد موشک پاترویت برای مقابله با موشک های هوا به زمین به کویت فروخته شود .

وزارت دفاع آمریکا نگرانی از آنچه که تهدید گسترش قابلیت های موشکی ایران خوانده را دلیل اصلی فروش این سیستم ضد موشکی به کویت دانسته است .

در گزارش پنتاگون آمده است : کویت به این موشک ها برای مقابله با تهدید های جاری و آینده از ناحیه سلاح های هوا به زمین دشمن نیاز مند است .

در این گزارش تاکید شده که کویت از این موشک های ضد موشک به عنوان ابزای بازدارنده در مقابله با تهدیدات منطقه ای و تقویت امنیت خود استفاده خواهد کرد .

ژنرال دیوید پترائوس فرماندهی مرکزی وقت نیروهای آمریکا در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا  در ماه ژانویه سال جاری میلادی از استقرار موشک های ضد موشک پاتریوت در چهار کشور حاشیه خلیج فارس خبر داده بود .

گفته می شود واشنگتن علاوه بر کویت – که یکی از این چهار کشور است –   کشورهای قطر ، امارات متحده عربی و بحرین را نیز مجهز به این سیستم های ضد موشکی خواهد کرد .

آمریکا ایجاد نوعی موازنه در مقابله با گسترش قابلیت های موشکی و اتمی جمهوری اسلامی ایران را دلیل اصلی انعقاد این قرار دادهای پر سود با کشورهای ثروتمند نفتی در منطقه می خواند .

در چارچوب این قرار داد قرار است 209 موشک هدایت شونده پاتریوت مدل MIM 104E) ) که قابلیت رهگیری و انهدام موشک های هوا به زمین را دارد در کویت مستقر شود .

این موشک ها ساخت کمپانی "ریتون " در ماساچوست آمریکا است که بزرگ ترین کمپانی سازنده موشک در جهان است .

وزارت دفاع آمریکا در نامه خود به کنگره در توجیه فروش این موشک ها به کویت آورده است : " فروش این موشک ها امنیت یکی از مهم ترین متحدان غیر عضو ناتویی آمریکا در منطقه خاورمیانه را تامین خواهد کرد .

کنگره 30 روز وقت دارد تا درباره فروش این موشک ها به کویت اظهار نظر کند و در صورتی که کنگره در این زمینه سکوت کند این امر به معنای موافقت قوه مقننه آمریکا با انعقاد این قرار داد تسلیحاتی است .

آمریکا هم اکنون حدود 10 هزار  نیرو در کویت دارد  و فرماندهی نیروهای همپیمان  زمینی آمریکا در منطقه در این کشور کوچک حاشیه خلیج فارس مستقر است ...../تحلیل:عصرایران


ویدیو مرتبط :
لهستان هلیکوپتر ایرباس و موشک پاتریوت می خرد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بشار اسد:عربستان، اردن، اسرائیل و ناوگان آمریکا در تیررس موشک‌های سوریه هستند



بشار اسد:عربستان، اردن، اسرائیل و ناوگان آمریکا در تیررس موشک‌های سوریه هستند

بشار اسد در دیدار با کوفی عنان تاکید کرد: کشورش قدرت مقابله شدید با هر تلاش خارجی برای اقدام نظامی [علیه دمشق] را دارد. عربستان و اردن و اسرائیل و ناوگان نظامی آمریکا در تیررس قدرت موشکی سوریه قرار دارند و دمشق نه تنها دست روی دست نخواهد گذاشت بلکه به هیچ متجاوزی رحم نخواهد کرد.

منابع دیپلمات اعلام کردند که رئیس جمهوری سوریه در واکنش به این سخن فرستاده سازمان ملل که ائتلافی منطقه‌ای برای حمله به مرز سوریه تشکیل شده، تاکید کرد که موشک‌های سوریه سریعتر از آنان عمل خواهد کرد.

 

به گزارش فارس، منابع دیپلمات اعلام کردند که بشار اسد در واکنش به تهدید ضمنی کوفی عنان فرستاده ویژه سازمان ملل به سوریه، مبنی بر احتمال حمله چند کشور منطقه به مرز سوریه، بر آگاهی کشورش از این موضوع و قدرت موشکی دمشق تاکید کرده است.

بشار اسد رئیس جمهوری سوریه پس از سوال [و تهدید تلویحی] عنان درباره اینکه آیا میزان خطر ائتلاف چند کشور منطقه برای تشکیل قدرتی نظامی برای حمله زمینی به خاک سوریه، را درک می‌کنید، با آرامش کامل پاسخ داده است.

 

این منبع خبری افزود: پاسخ اسد که کاملا در آن نشست آرام به نظر می‌رسید، این بود که او کسی است که بیش از دیگران اعراب و خواب زمستانی عمیق آنان را آزموده است.

اسد تشریح کرد که اطلاعات سوریه نشان می‌دهد که اردن و عربستان برای ورود به مرز سوریه از طریق شهر درعا [جنوب سوریه در مرز اردن] و ایجاد منطقه حائل مرزی برنامه‌ریزی می‌کنند و او عملا منتظر ارتکاب چنین اقدامی از جانب امان و ریاض است بنابراین او اکنون درصدد یکسره کردن مسئله خارج از این کشور است در حالی که همزمان با آن، نیروهای داخلی در حال یکسره کردن کار در داخل سوریه هستند.

 

منابع دیپلمات اعلام کردند که عنان و هیئت او تلاش کردند به اسد تاکید کنند که آنان اطلاعات دقیق ندارند و اصلا هم منظورشان اردن و عربستان نبوده است.

 

اما بشار اسد که بنا بر اطلاعات رسیده کاملا در این دیدار آرام بود، به عنان تکرار کرد که کشورش قدرت مقابله شدید با هر تلاش خارجی برای اقدام نظامی [علیه دمشق] را دارد.

اسد به عنان تاکید کرد که پایگاه عربستان برخی نیروهای نظامی را حمایت مالی می‌کند و به خدمت گرفته است تا این طرح را اجرا کند اما این طرح در سوریه هرگز موفق نخواهد شد و موشک‌های سوریه بسیار سریعتر از آنان عمل می‌کند.

 

رئیس جمهوری سوریه تلاش کرد به عنان توضیح دهد که عربستان و اردن و اسرائیل و ناوگان نظامی آمریکا در تیررس قدرت موشکی سوریه قرار دارند و دمشق نه تنها دست روی دست نخواهد گذاشت [که در مرزش با اردن منطقه حائل ایجاد کنند] بلکه به هیچ متجاوزی رحم نخواهد کرد./فارس