اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کنایه حامی عارف به عطریانفر


حسن رسولی عضو بنیاد باران و از چهره‌های نزدیک به عارف گفت: عارف نه تنها از حیث شرایط قرار گرفتن در جایگاه ریاست مجلس کمبودی متوجه عارف نیست بلکه از گینه‌های بالقوه قابل بحث از حیث سوابق و شرایط احراز به طور قطع و یقین، عارف می تواند مخرج مشترک حاکمیت و مطالبه اصلاح طلبان باشد.

خبرگزاری تسنیم: اظهارات محمدعطریانفر عضو ارشد شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در مخالفت تلویحی با سرلیستی و همچنین ریاست عارف بر مجلس آتی(در صورت رای آوری عارف) با واکنش‌هایی از سوی چهره‌های نزدیک به عارف مواجه شده است.

حسن رسولی عضو بنیاد باران و از چهره‌های نزدیک به عارف در این باره می‌گوید: تعیین رئیس مجلس توسطا حزاب سیاسی و شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان صورت نمی‌گیرد که حالا بخشی از کارگزاران یا یک حزب دیگر با ریاست یک شخصیت مخالف باشند.

وی همچنین تاکید کرده است: عارف نه تنها از حیث شرایط قرار گرفتن در جایگاه ریاست مجلس کمبودی متوجه عارف نیست بلکه از گینه‌های بالقوه قابل بحث از حیث سوابق و شرایط احراز به طور قطع و یقین، عارف می تواند مخرج مشترک حاکمیت و مطالبه اصلاح طلبان باشد

رسولی برخی تاکیدات عطریانفر بر روی علی لاریجانی را ناشی از سابقه رفاقت این دو می‌داند و می‌گوید:  ترجیح نقد لاریجانی بر نسیه عارف، انتسابش به جریان اصلاحات رد شده است و این جمله، نظر شخصی عطریانفر است که سابقه رفاقت و هم دانشگاهی بودن با لاریجانی دارد.

وی همچنین تاکید کرده است که اگر محمدعلی نجفی کاندیدای مجلس شود، در زمره کاندیداهای بالقوه ریاست مجلس قرار می‌گیرد.


ویدیو مرتبط :
متن خوانی عارف لرستانی و دونیمه سیب ِ حامی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کنایه سایت نزدیک به عارف به کیهان‬


سایت نزدیک به محمدرضا عارف، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در یادداشتی به گزارش روزنامه کیهان علیه ضیافت افطاری عارف واکنش نشان داد.

خبرگزاری آنا: سایت نزدیک به محمدرضا عارف، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در یادداشتی به گزارش روزنامه کیهان علیه ضیافت افطاری عارف واکنش نشان داد.
 
سایت «امید» در این یادداشت که با عنوان «برای یادآوری روزنامه کیهان» منتشر شده، آمده است: «روزنامه کیهان در شماره امروز -سهشنبه- خود از برگزاری ضیافت افطاری دکتر عارف انتقاد کرد. این روزنامه در حالی از برگزاری ضیافت افطاری دکتر عارف برآشفت که طبق تعالیم دینی ماه رمضان بهترین فرصت برای نزدیکی قلوب به یکدیگر است و کسانیکه مدعی متشرع بودن هستند با قلب واقعیت به دنبال اهداف باندی و گروهی خود هستند.
 
ضیافت افطاری دکتر محمدرضا عارف به عنوان شخصیتی مرضی الطرفین و مورد وثوق نظام با دعوت از همه شخصیت‌های مطرح کشور و اقشار مختلف مردم برگزار شد. کسانی که فرصت حضور داشتند در این ضیافت معنوی شرکت کردند و افرادی هم که به دلیل مشغله های مختلف نتوانستند حضور پیدا کنند بنا به شنیده های خبرنگار امید پیشتر از عدم حضورشان میزبان را مطلع کرده بودند.

 رویه و اخلاق حسنه دکتر عارف به گونه ای است که از خردسال ترین فرد شرکت کننده در این ضیافت معنوی تا مسن ترین آن به گرمی استقبال کردند بدون لحاظ کردن خط و ربط سیاسی مهمانان چه آنکه توصیه دین اسلام همین شیوه و سلوک را توصیه می کند اگر از نگاه سیاسی هم به موضوع مورد اشاره نگریسته شود تلاش دکتر عارف برای نزدیکی اشتراکات جریانهای مختلف سیاسی ستودنی است.

در ضیافت افطاری دکتر عارف در سال 92 هم از چهره های شاخص جریان اصولگرا همچون حجت الاسلام ناطق نوری شرکت کردند و هم از شخصیت‌های برجسته اصلاح طلب مانند رئیس دولت اصلاحات.
 
شاید اگر حافظه تاریخی مدیران کیهان یاری کند در همایش "خلیج فارس؛ طرح تدوین دانشنامه" که در اردیبهشت ماه سال 88 در مرکز دایره المعارف بزرگ اسلامی برگزار شد از رئیس دفتر رهبر انقلاب و سردار صفوی در آن همایش شرکت داشتند تا دکتر ابراهیم یزدی و دکتر غلامعباس توسلی. هم عبدالله نوری حضور داشت و هم نبی حبیبی و همه در کنار هم نشستند.

در آن زمان کیهان به حضور چهره هایی هچون دکتر ابراهیم یزدی و دکتر توسلی در همایش مزبور و نشستن آنها در کنار شخصیتهایی مانند حجت الاسلام محمدی گلپایگانی و سردار صفوی معترض نشد حتی رسانه ها در آن مقطع زمانی این همایش را باعث همگرایی جریان‌های مختلف سیاسی دانستند ولی انگار مدیران روزنامه کیهان از برگزاری ضیافت افطاری دکتر عارف نگران شدند و حضور برخی از چهره های سیاسی در این ضیافت معنوی را بهانه ای برای تحت الشعاع قرار دادن ابتکار عمل دکتر عارف قرار دادند.چه آنکه اصولا کیهان میانه ای برای آشتی جریانهای مختلف سیاسی ندارد و حیات و ممات آن در ستیزه های بیهوده سیاسی است.»