اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کناره‌گیری یک نامزد جمهوری‌خواه انتخابات آمریکا/ درخواست اولاند از اوباما درباره کوبا



اخبار,اخبار بین الملل ,مطبوعات

آخرین وضعیت نامزدهای دموکرات و جمهوری خواه پس از انتخابات درون حزبی آیووا، کناره گیری یکی از نامزدهای جمهوری خواه از رقابت های انتخاباتی، تلاش نماینده سازمان ملل برای زنده نگه داشتن روند مذاکرات صلح سوریه، برگزاری کنفرانس رم با محوریت مبارزه با داعش و بازتاب سفر رائول کاسترو به فرانسه، از جمله مهمترین موضوعاتی است که امروز مورد توجه مطبوعات و رسانه های بین المللی قرار گرفته است.

به گزارش «تابناک»، مشخص شدن نتیجه نخسین مرحله از انتخابات مقدماتی ریاست جمهوری آمریکا، از جمله مهمترین موضوعاتی است که امروز شماری از مطبوعات و رسانه ها به آن پرداخته اند. به نوشته سایت شبکه خبری «سی ان ان»، تد کروز، سناتور ایالت تگزاس و نامزد جمهوری خواهان، توانست در انتخابات درون حزبی ایالت آیووا بر رقبای هم حزبی خود غلبه کند؛ امری که یک پیروزی بزرگ برای وی و شکستی تلخ برای دونالد ترامپ به شمار می رود؛ اما در طرف مقابل و در میان دموکرات ها، رقابت بسیار سختی در جریان بوده و هیلاری کلینتون و برنی ساندرز، کمتر از یک درصد با یکدیگر اختلاف داشته اند. سی ان ان در ادامه به تحلیل نتایج مربوط به هر یک از دو حزب و تأثیرات آن در آینده رقابت ها پرداخته است.

در خبری دیگر از انتخابات آمریکا، روزنامه «شیکاگو تریبیون» از کناره گیری یکی از نامزدهای جمهوری خواه از رقابت ها خبر داده است. به نوشته این روزنامه، مایک هاکبی پس از کسب نتایج ضعیف در انتخابات درون حزبی آیووا، از رقابت های انتخاباتی کناره گیری کرد. این دومین باری بود که وی خود را به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری مطرح می کرد و در نخستین تلاش خود ـ که هشت سال پیش بود ـ توانست در انتخابات آیووا پیروز شود. شب گذشته و در حالی که شمارش آرا در آیووا هنوز به اتمام نرسیده بود، هاکبی با انتشار مطلبی در صفحه توئیتر خود، از پایان حضورش در انتخابات خبر داد و از هوادارانش به سبب «حمایت وفادارانه» تشکر کرد. هاکبی سابقاً فرماندار ایالت آرکانزاس بوده است.

اما تحولات مربوط به مذاکرات صلح سوریه در ژنو نیز همچنان از جمله موضوعات مهم به شمار می رود. روزنامه «واشنگتن پست» در مطلبی در این زمینه می نویسد، مذاکرات صلح سوریه در روز دوشنبه با نشانه های از پیشرفت همراه بود، زیرا نماینده ویژه سازمان ملل به طور رسمی آغاز مذاکرات غیرمستقیم نمایندگان دولت سوریه و معارضین را اعلام کرد. استفان دی میستورا اکنون تلاش می کند، این روند مذاکراتی را زنده نگه داشته و قدرت های بزرگی که به زمینه سازی مذاکرات کمک کردند، متقاعد سازد که در راه برقراری آتش بس در سوریه تلاش کنند. دی میستورا اعلام کرد که صرف حضور پیدا کردن هیأتی از «کمیته عالی مذاکرات» (هیأت مذاکراتی معارضین) در ژنو، برای اعلام آغاز مذاکرات غیرمستقیم کافی است.

این در حالی است که در گوشه ای دیگر از اروپا نیز کنفرانسی با موضوع خاورمیانه برگزار خواهد شد. به نوشته خبرگزاری «رویترز»، بیش از بیست کشورش جهان امروز در رم، پایتخت ایتالیا گرد هم می آیند تا درباره مبارزه با داعش در سوریه و عراق و همچنین چگونگی جلوگیری از توسعه قدرت این گروه تروریستی در لیبی به گفت و گو بپردازند. در همین حال، مقامات آمریکایی گفته اند، بودجه سال 2017 وزارت دفاع این کشور (پنتاگون)، 7 میلیارد دلار بیشتر برای مبارزه با داعش در نظر گرفته است. در نشست رم، هم مسائلی از قبیل برقراری ثبات در مناطق آزاد شده از دست داعش و هم موضوعاتی از قبیل تلاش برای قطع منابع مالی این گروه، جلوگیری از جریان یافتن تروریست های خارجی به سوی داعش و مقابله با پیام رسانی و تبلیغات این گروه مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

در نهایت، بهبود روابط فرانسه با کوبا در پی سفر رئیس جمهور کوبا به پاریس، موضوع دیگری است که در عرصه بین المللی مورد توجه قرار گرفته است. به نوشته سایت شبکه خبری «فاکس نیوز»، فرانسوا اولاند، رئیس جمهور فرانسه، از ایالات متحده خواسته آثار به جای مانده از جنگ سرد را از بین برده و تحریم های اقتصادی موجود علیه کوبا را لغو کند. سفر رائول کاسترو به پاریس، نخستین سفر رئیس جمهوری کوبا به فرانسه محسوب می شود و هدف اصلی آن، تقویت پیوندهای اقتصادی میان دو طرف عنوان شده است. درخواست اولاند برای پایان تحریم های آمریکا علیه کوبا در حالی مطرح می شود که باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، نسبت به این موضوع ابراز تمایل کرده، اما تنها کنگره آمریکا اختیار و قدرت برداشتن تحریم های کوبا را دارد.

 

 اخبار  بین الملل  -  تابناک


ویدیو مرتبط :
مارکو روبیو، نامزد جمهوری خواهان برای انتخابات آمریکا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

سه روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا: پیشتازی اوباما از رامنی + جدول



سه روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا: پیشتازی اوباما از رامنی + جدول

در حالیکه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز سه شنبه ششم نوامبر در سراسرآمریکا برگزار می شود؛ اکثر کارشناسان و تحلیل گران سیاسی بخت بیشتری برای اوباما نسبت به رامنی برای پیروزی قائل هستند.

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از وال استریت ژورنال، نظرسنجی ها نشان می دهد که اوباما رئیس جمهور آمریکا در ایالت های اوهایو و فلوریدا از رای بیشتری نسبت به میت رامنی نامزد حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده برخوردار خواهد بود.

از آنجائیکه دو ایالت فلوریدا و اوهایو از بزرگترین صحنه های رقابت و رای گیری در بین دیگر ایالت های آمریکاست و اهمیت بسیار زیادی برای نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا برای رسیدن به کاخ سفید واشنگتن خواهد داشت ، نظر سنجی ها نشان می دهد باراک اوباما رئیس جمهور کنونی آمریکا از رای بیشتری در این دو ایالت برخوردار خواهد شد. هم اکنون نظر سنجی ها نشان می دهد که 49 درصد از دارندگان حق رای در ایالت فلوریدا آمریکا به باراک اوباما رای خواهند داد و 47 درصد به میت رامنی . در ایالت اوهایو آمریکا نیز 51 درصد از دارندگان حق رای به اوباما رای خواهند داد و تنها 45درصد به رامنی رای می دهند.

نتایج نظر سنجی موسسه Ipsos/Reuters  که روز یکشنبه منتشر شد نیز نشان می دهد در مجموع 47 درصد شرکت کنندگان در این نظر سنجی اوباما و 46 درصد رامنی را گزینه خود در انتخابات ریاست جمهوری می دانند.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز سه شنبه ششم نوامبر در سراسر آمریکا برگزار می شود. اکثر کارشناسان و تحلیل گران سیاسی بخت بیشتری برای اوباما نسبت به رامنی برای پیروزی در انتخابات روز سه شنبه قائل هستند./باشگاه خبرنگاران

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب